Imam problem sa ovim tabletom. Imam ga oko mjesec dana i sinoc ga stavio na punjac jer je bio na 13% i ujutro pogledam pise punjenje i jos uvijek stoji na 13%. Mislim si mozda je punjac crko ali onda bi se za koji postotak ispraznio a i prepozna je ga tab. Pokusao sam ga puniti ugasenong par sati i bude nacrtana baterija kao da se puni al kad ga upalim i dalje stoji na 13% (STVARNO 13 NESRETAN BROJ) AKO IMA TKO RJESENJE OSIM DA GA NOSIM POD GARANCIJU RADO BI CUO (AK IM GA ODNESEM GARANT GA NECU VIDJETI MJESEC DANA MINIMUM)...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz ja imam isti tablet samo 7.0 ja nisam imao problema s punjacem nego mi se zgasio i nije htio upalit ...sad radi uglavnom to sam ja napravio mozda ti pomogne pokraj utora za slusalice imas malu sitnu rupicu u nju gurnes spajalicu ili iglu i tako ces ga resetirat i probaj ga tad napunit
Na kraju izgleda da je ipak bio kabel od punjaca... Za to je lezao dva tjedna na servisu LMAO...
Pozdrav svima :)
Imam problem s mojim Samsung Galaxy Tab 2 GT-P5100. Svaki put kad pokrenem jednu aplikaciju kao Google Chrome, Play Store i sl. prije nego se pojavi tastatura aplikacija crashira. Čitao sam po različitim forumima i do sad sam pronašo 2 solucije, ali ni jedna nije dobra po mom mišljenju. Prva je napraviti hard reset, ali se problem vraća nakon određenog vremena, i uz to moram uvijek sve imati na cloud i ne mogu ništa pohraniti na uređaju. Druga je napraviti root uređaja, ali u tom slučaju gubim jamstvo i nije baš rezultat na kojeg ciljam. :D Svaki savjet i ideja su dobrodošli :D
Hvala.
imam samsung galaxy tab 2 10.1 i imam problem...hmm
naime zagasio mi se ekran od tableta i ne reagira uopće na power tipku,punjač ili spajanje sa kompom ..je li ima netko takav problem? što da radim?
imam samsung galaxy tab 2 10.1 i imam problem...hmm
naime zagasio mi se ekran od tableta i ne reagira uopće na power tipku,punjač ili spajanje sa kompom ..je li ima netko takav problem? što da radim?
Imam isti tablet i isti problem. Da li je neko pronašao rješenje?