Samsung galaxy s4 problem

poruka: 6
|
čitano: 1.236
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

pozdrav ovako mobitel mi poludio radio je normalno i ugasim ga karticu sam bio izvadio i stavim opet bateriju i palim mob i dođe do samsung logo kad se pali i tu se restartuje i tako stalno 

Jedna je BOSNA ALLAHU EKBER
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zemljak, trebas uraditi sljedece stvari:

- Koristiti interpunkcijske znakove ( . , ? ! )

- Staviti neki prigodniji potpis, prilagođen Hrvatskom IT forumu

- Odnjeti telefon u servis, jer predpostavljam da nemas iskustva sa recovery-em, Odin-om, itd.

The future is Fusion - AMD
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 19:05 (MaXt0r).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jel mogu ja to kuci riješit {#}

Jedna je BOSNA ALLAHU EKBER
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung galaxy s4 problem
gamer11 kaže...

jel mogu ja to kuci riješit {#}

Mozes probati uci u stock recovery tako sto prilikom paljenja zadrzis volume up, home i power tipke i odaberes factory reset. Ako to ne rijesi problem onda mozes preko Odin-a flashovati novi firmware. U oba slucaja ostajes bez podataka sa telefona.

The future is Fusion - AMD
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 19:19 (MaXt0r).
12 godina
neaktivan

aha probat cu samo mi cudno šta mu je bilo ugasio ga izvadio bateriju i onda se samo krenio restartovat

Jedna je BOSNA
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Samsung galaxy s4 problem

Instaliraj Kies na računalo, odgovarajuču verziju, mislim da je 3. Pročitaj i zapiši serijski broj uređaja ispod kartice, napuni bateriju, ugasi ga i upali držeći volume down i tipku za paljenje moba, dakle da ti mob bude u download mode. Spoji sa računalom dok ti je program Kies otvoren i pokreni firmware recovery opciju u programu i prati upute. Program će skinuti verziju firmwarea po serijskom broju i preflešati ga, da li će ti šta obrisati flešanje, neznam. Ako ne razumiješ u potpunosti ovo proguglaj "s4 firmware recovery". Ako te to ne spasi, servis.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice