pozdrav ovako mobitel mi poludio radio je normalno i ugasim ga karticu sam bio izvadio i stavim opet bateriju i palim mob i dođe do samsung logo kad se pali i tu se restartuje i tako stalno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zemljak, trebas uraditi sljedece stvari:
- Koristiti interpunkcijske znakove ( . , ? ! )
- Staviti neki prigodniji potpis, prilagođen Hrvatskom IT forumu
- Odnjeti telefon u servis, jer predpostavljam da nemas iskustva sa recovery-em, Odin-om, itd.
jel mogu ja to kuci riješit
jel mogu ja to kuci riješit
Mozes probati uci u stock recovery tako sto prilikom paljenja zadrzis volume up, home i power tipke i odaberes factory reset. Ako to ne rijesi problem onda mozes preko Odin-a flashovati novi firmware. U oba slucaja ostajes bez podataka sa telefona.
aha probat cu samo mi cudno šta mu je bilo ugasio ga izvadio bateriju i onda se samo krenio restartovat
Instaliraj Kies na računalo, odgovarajuču verziju, mislim da je 3. Pročitaj i zapiši serijski broj uređaja ispod kartice, napuni bateriju, ugasi ga i upali držeći volume down i tipku za paljenje moba, dakle da ti mob bude u download mode. Spoji sa računalom dok ti je program Kies otvoren i pokreni firmware recovery opciju u programu i prati upute. Program će skinuti verziju firmwarea po serijskom broju i preflešati ga, da li će ti šta obrisati flešanje, neznam. Ako ne razumiješ u potpunosti ovo proguglaj "s4 firmware recovery". Ako te to ne spasi, servis.