Samsung galaxy s4 kopija WI-FI problem

poruka: 4
|
čitano: 5.824
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Samsung galaxy s4 kopija WI-FI problem

Ovako, imam mobitel samsung galaxy s4 kopiju, dobar je mobitel, extra. Znači ovako iamm problem sa Wi-fi om, s obzirom da nisam neki stručnjak u to, htio bih ovdje potražiti savjete i rješenja za problem. Kad idem main menu>settings>Wifi> onda mi samo otvori 4 mreže ovako idu
CU_72GI
JR_WIFI
SNOR_T
KS_OUVN

i to su te 4 i ne može da mi nađe više nikad, znači jednostavno i ne traži izgleda nego samo te 4. Ima dosta igrica na mobitelu, pa sumnjam da nema wifia nikako ako ima opcija WI-FI. Čitao sam negdje da se nešto upiše nekakve * i # al' kad upišem to, okreće se ono xd i onda samo izbaci SIM 1 Request failed.

A ne može ono kad se pali da se drži tipka za zvuk donja, onaj u sredi glavni i tipka za zaključavanje, jednostanvo, samo se upali mobitel, ništa nema da mi izbaci. :D

P.S: A nema wifia kad ono povučem zaslon prema dole na pozadini, ima samo blutut, onda osvjetljenje, zvuk i baterija, nema da se uključi wifi, ali ima u settingsu.

Hvala unapriejd <3

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 21:05 (Dzenex).

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Samsung galaxy s4 kopija WI-FI problem

a koja ti je to kopija S4? napiši model, ovako nema smisla

13 godina
neaktivan
Re: Samsung galaxy s4 kopija WI-FI problem

imao sam isto kopiju S4, neki BLU I9502, s istim problemom, probali sve, čak i lemiti novu wlan antenu unutra i dalje ne radi, nekad i pronađe mrežu ali kada odberem connect odmah izgubi signal, navodno negdje duboko u sistemu postoji nekakva greška zbog koje ne prepoznaje nikakve mreže

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 21:30 (DexyMilestone).
11 godina
neaktivan
Samsung galaxy s4 WI-FI problem

Imam problem sa ukljucivanjem WiFi-a... u pocetku mi je sve normalno radilo, no zadnjih 2 mj uopce nemogu ukljuciti wifi na mobu...pokusavala sam resetirati mob i ukljuciti ga preko postavke, no i dalje neide...moze li mi netko reci kako to rijesiti?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice