Samsung Galaxy Note 4!

poruka: 968
|
čitano: 209.820
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy Note 4!
Dan1234567890 kaže...
Vjerojatno ti je slab LTE signal...

Krive su APN postavke koje dobivam automatski od bon bon, a i krive im pišu na stranici. Tek kad sam unjeo neke od tcom net je proradio. 
A i da imam slab 4G signal automatski se mora prebaciti na slabiju vezu. 

Evo sad sve radi kako treba. 

EDIT: A za one kojima će možda to trebati, bon bon daje apn na web.htgprs, 

A ja sam unjeo i one koje sad rade su: 

Internet 4G
Name: T-Mobile Internet
APN: internet.ht.hr
MCC: 219
MNC: 01
Authentication type: PAP
APN type: default,supl
APN protocol: IPv4
APN roaming protocol: IPv4
-ostatak nije podešen, prazno

Eto

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2016 13:54 (Franjo15).
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ako je netko narucivao s ebaya folije za display, moze preporuka sellera ili link?

Prije 2mj sam narucio od jednog sa ebaya i folija je katastrofa.

Od 6kom koliko je bilo u paketu, na  4kom je popucao zastitni film kad sam foliju pokusao razdvojiti od zastitnog filma.

Ova jedna koju sam uspio staviti na display se vec prilicno izlizala, pa bi trazim neku novu, ali kvalitetniju.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Uzmi bolje tempered glass, više će ti pomoći u slučaju pada nego obična folija
12 godina
d4rkd3atH kaže...

mobitel je kupljen u tcomu,neznam dali je na njemu original stock od t coma ili ne ali danas cu probati flashati od Vipa stock sa sammobilea,posto nemogu nac note4 stock od tcoma nigdje

Pozz ljudi! Nedavno sam nabavio jedan Note 4 iz Tcoma i imam par sitnih problema inače mob sjajan. Nisam vidim jedini kojeg čudi što na sammmobile.com nema TMobile.HR stock roma za Note4 910C ?! Jel vi znate što je na stvari odnosno gdje ga naći? Trenutno sam na ERobotu zadnja verzija i dobro je složen ali imam jedan problem, mobilni podaci mi ne rade tj. po defaultu je uključen 4G i nema ništa, moram prebaciti na 3G i onda radi par dana pap krkne i onda opet stavim 4G, kao da ga resetira, radi kratko i onda opet moram na 3G :-) Logično, palo mi je na pamet flashat naš domaći modem ali ga ne mogu naći. Da budem iskren, na starom S5 sam imao isti baš isti problem i nije pomagalo flashanje TM-HR modema... Može mala pomoć oko toga?

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

t- mobile ti nema 910 c verziju.

to je verzija sa exynos procesorom.

potrazi 910 f verziju to je snapdragon, takvu je t-mobile imao

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
GrimReaperKC kaže...

t- mobile ti nema 910 c verziju.

to je verzija sa exynos procesorom.

potrazi 910 f verziju to je snapdragon, takvu je t-mobile imao

Netko je to vec spomenuo u threadu, ne znam, mozda ti, ali je to krivo. Imam tcom jamstvo i definitivno je exynos procesor, 910c model. 910f je UK/Ireland isto snapdragn kao i us.

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

t-com ti nije imao exynos definitivno,zato ga niti nema medju sluzbenim firmwareom.

tebi c pise jer si mozda flashao erobot sa za c verziju koja radi i na f verziji al mislim da se mora flashati modem od f serije ili nesto slicno. moguce da ti zato ne radi mobilni net kako spada...

ja koristim erobot v 13.4 ako se ne varam na exynos (vip, otkljucan i koristim na t-mobile) i sve odlicno radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

A gle, naljepnica na jamstvu, galaxy info app (root), brdo drugog softwarea...100%. Da je netko htio lažirati model skužio bih ga a ne ovako

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

kak onda objasnjavas nedostatak official firmwarea za telefon koji imas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Priznam da je čudno al čim sam ga kupio - - download mode -- knox nije probijen -- sve stock -- onda root ---galaxy info app, svi kernel appovi (kernel adiutor itd.) dušu mu izvadim a ne podatke s matične. Do sada sam promijenio 50-tak androida i flashao 1000 romova, nešto znam. Ok, može se lažirati ali sa šifrom bootloadera dakle ovlašteni servis ali zašto? Za promjenu modela? Pa kupio bi i američki... Uz to sve još odlična krivotvorina tcom jamstvene knjižice?! 

16 godina

Pitanje je koja je verzija originalno bila na mobitelu, možda ga je T-Com neko vrijeme prodavao sa SEE (South East Europe) firmware-om.

Takav je bio moj iz VIP-a, nije imao VIP-ov firmware nego SEE.

12 godina

MA gle, oni ga mogu brandirati i ne moraju. Ako ga prodaju otključanog ne mora biti ali i može, svejedno. Većina se stock romova iste verzije stvarno razlikuje po modemu, on je najbitniji, brandiran bloatware je sporedan.

11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

jučer bila neka nadogradnja od 60mb...kad će nova verzija androida?

0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Trebala bi tokom travnja :)

ja sam od lolipopa odustao jer po meni je dosta losiji prema bateriji od kit kata.

od marsha ocekujem zaista dosta po tom pitanju...

ima tko kakva saznanja kak se ponasa na drugim mobitelima za koje je vec izasao u odnosu na loli?

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
16 godina

Ne, trenutno nemam vremena za to.

Možda preko vikenda.

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Odlična  vijest!

Build je star 10-tak dana što je odlicno... Čekam erobota jer mi se neda sad experimentirat i dobit losiji firmware a treba mi token

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Kakvi su dojmovi sa MM tko je instalirao? Jel 64 bitna verzija sad? Za nas sa exynos 64 bitnim procesorima bi se trebala osjetiti razlika...?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!
tele 2 note 4 kupljen u tele2 prije 2 godine,kada bi mogao dobiti update c verzija? ili da mrknem ovi gore poljski na njega?
hocemo cekati puno?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

a sta ja smrdin a?

0 0 hvala 0
16 godina

Pa stvarno ne znam tko ti od nas može odgovorit na pitanje kada će izaći za tele2 ili koga već. Ne radimo u Samsungu, a vjerojatno ni oni ne znaju.

Iskustveno bih rekao da ćeš se, ako trenutno imaš tele2 verziju na mobitelu, načekati i slobodno probaj staviti poljski firmver.

12 godina

Jucer sam stavio novi android 6.0.1 ona poljska verzija sta je neki dan izasla,i mogu rec da osjetno bolju bateriju imam ali ništa drugo nije promjenjeno

8 godina
neaktivan

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

No i kaj sad budemo još 2 mj čekali taj maršmelov? Note 4 mi je prvi note uređaj al kaj se tiče podrške katastrofa! samsung  

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
bobo23 kaže...

No i kaj sad budemo još 2 mj čekali taj maršmelov? Note 4 mi je prvi note uređaj al kaj se tiče podrške katastrofa! samsung  

vidim aktivna note 4 tema,uletio sav sretan,ponadao se da cu cuti vijest o nadogradnji, šipak

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

pa flashajte poljski official rom ili neki rom i imate najnoviju verziju jos ispoliraniju i bolju nego što je official.

ovo je pila od telefona, zasluzuje i takav tretman

ima jako puno tutoriala kako se to radi i nemoze se nista desit,jedino ako vam je zbog garancije al ja sam reko ko ga šiša

ako trebate preporuku, preporučujem erobot note 4 rom(trenutna verzija 1.2) za exynos uređaje i suemax 1.0b kernel. na tome sam vec mjesecima(od zrele faze lolipopa) pa eto sad i marsh...

čudo je zaista taj marshmallow , eto baterija mi je skocila sa 2 dana  na skoro 3 i pol (mog korištenja). vjerujem da bude i bolja kad se jos to poslozi i ispolira

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

ima jako puno tutoriala kako se to radi i nemoze se nista desit,jedino ako vam je zbog garancije al ja sam reko ko ga šiša

ako trebate preporuku, preporučujem erobot note 4 rom(trenutna verzija 1.2) za exynos uređaje i suemax 1.0b kernel. na tome sam vec mjesecima(od zrele faze lolipopa) pa eto sad i marsh...

čudo je zaista taj marshmallow , eto baterija mi je skocila sa 2 dana  na skoro 3 i pol (mog korištenja). vjerujem da bude i bolja kad se jos to poslozi i ispolira

stvar je u tome što te custom romove i kernele percipiram kao windowsxp black ultra edition iz 2005, znači važna mi je sigurnost mojih podataka,jesu li te modifikacije open source, vidi li se što sve dolazi sa njima? barem meni nije problem garancija vec upravo to, a sad me svrbi da stavim, al da privatnost.

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

ja koristim samo osnovno, ne stavljam xposed.. u biti dozivljavam to kao stock rom rijesen bloatwarea te poboljsan stvarima sa ostalih mobitela.

npr galerija,dialpad i sl je sve sa note 5 portano, ima stvari sa s6 edge, sa s7 itd.

ne vidim nikakav problem privatnosti, osim toga zaista mobitel ne korim kao vešmašinu za prljavi veš...

ako nekom znači nešto što napisem djevojci, kad napisem frendu da je konj jer se napio u subotu i pričao gluposti, ili da nazovem na posao da pitam kak radim iduci dan onda se taj netko moze slobodno opterecivati mojim zivotom

mafijaš nisam,lopov nisam, milijune nemam, nisam biznismen da nekome trgam njegov dio kolača, nisam terorist,ne dilam drogu, placam uredno porez i zivim normalnim zivotom prosjecnog građanina

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
odjavljen
GrimReaperKC kaže...

ja koristim samo osnovno, ne stavljam xposed.. u biti dozivljavam to kao stock rom rijesen bloatwarea te poboljsan stvarima sa ostalih mobitela.

npr galerija,dialpad i sl je sve sa note 5 portano, ima stvari sa s6 edge, sa s7 itd.

ne vidim nikakav problem privatnosti, osim toga zaista mobitel ne korim kao vešmašinu za prljavi veš...

ako nekom znači nešto što napisem djevojci, kad napisem frendu da je konj jer se napio u subotu i pričao gluposti, ili da nazovem na posao da pitam kak radim iduci dan onda se taj netko moze slobodno opterecivati mojim zivotom

mafijaš nisam,lopov nisam, milijune nemam, nisam biznismen da nekome trgam njegov dio kolača, nisam terorist,ne dilam drogu, placam uredno porez i zivim normalnim zivotom prosjecnog građanina

Ti definitivno nisi normalan gradjanin na balkanu ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice