Nakon instaliranja ROM MANAGERA PREMIUM, mobitel je počeo flashiranje i iza toga se ugasio I NEMA VIŠE NIKAKVIH ZNAKOVA ZA UPALITI, znači kombinacija svih tipki volume,home,za isključiti, tj mobitel jednostavno nereagira kao da je MRTAV!
Samsung Galaxy mini VELIKI PROBLEM
- poruka: 8
- |
- čitano: 4.650
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I reci ti meni, jesi li kao mnogi pametni ljudi koji su me pitali kad su zabrickali huawei sonic, jel su stawili CWM kako treba, jesi obriso cache, data, factory i dalvik reset...
Nakon instaliranja ROM MANAGERA PREMIUM, mobitel je počeo flashiranje i iza toga se ugasio I NEMA VIŠE NIKAKVIH ZNAKOVA ZA UPALITI, znači kombinacija svih tipki volume,home,za isključiti, tj mobitel jednostavno nereagira kao da je MRTAV!
E moj prijatelju to se tako ne radi. Prvo i osnovno raditi backup svega sto je moguće Titanium backup, staviti CWM Recovery na mobitel i napraviti Backup orginalnog roma iz Cwm recoverya, a ne iz Rom Managera flashati bilo što jer je tvoj mob low-end mob.
I citaj sta pise po tutorialima, il vidis sta je.
Najgore ti je sto si zeznio garanciju sad
dA, U pravu si al sam to radio i na još manjem lg P350 mobitelu i nije mi stvaralo probleme i probam to na Samsungu i AMEN :(
Probaj sa odinom vratiti stock rom, ali ga skini sa xda foruma ili samirfirm.com ali vidim da se nemože upaliti, tako da probati unbrick preko nekog tutorijala ili servis.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1004719 čitaj i gledaj možda ti pomogne sa JIG-om.
"mobitel je počeo flashiranje" Ništa mobitel nije počeo sam,meni se čini da si ti krenuo to grlom u jagode,ono,metoda APP (ako prođe,prođe).
Ono šta si trebao napraviti je dobro progooglati prije samog flashanja,lijepo pročitati sve što treba na XDA i vjerovatno nebi bilo problema. I ako bi,znao bih ih riješiti.
Kad nisi prije,sada ćeš morat,probaj prvo sa ovim,znači flashanje ROMa pomoću Odina kroz download mode.
a APP metodu bas nikad kod niceg nemoj koristit, i vidim na marketu kod rom managera puno ljusi kaze da su zabrickali mobitel. Pa malo procitajte ljudi...