Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.936
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Slish_001 kaže...

a čuj dati 4 soma kuna i da me lik zahebe nije bas bajno, puno postoji fejk samsunga koji mi moze uvaliti a tesko ga razlikovati jedin se moze po bljeskalici ostalo malte ne indeticno, i sad razlog zasto on prodaje novi samsung sa ovjerenom garancijiom sigurno je neki k sjeban ili nesta slicno a ti tokom kupnje nemozes sve provjeriti jeli sve u redu ipak ima svasta, danas nemozes vise vjerovati na rijec , kad pitas "koji je razlog zbog koje prodajete mobitel" on izmisli nesta i hajd sad ti znaj iako on ima garanicju a ak je nesta smrdano znamo da garancija ne obuhvaca sve probleme koji se mogu dogoditi nepaznjom covjeka ili da nepricam tvorncike greske. Iako NEKAZEM da nepostoje jos posteni ljudi koji stvarno zbog nekog odredenog razloga prodaju ga, pre velik, nepase, nepotreban ili nesta slicno ali na njuskalu je 300oglasa treba naići na takve.

Nije to baš tako. Ja sam kupio dosta mobitela preko Njuškala (samo tamo i kupujem) i nije mi se dogodio zajeb. Tražim samo nove mobitele s računom i garancijom. I naravno da se možeš nać s prodavateljem, nemoj ni slučajno pristati na slanje poštom, da ne dobiješ ciglu u paketu.

Također gledaj one žute oglase od čovjeka koji prodaje sve marke mobitela, oni ih najčećše uzimaju od operatera s računom i garancijom, a mobiteli im netrebaju pa ih prodaju. Ja sam tako uzeo S4, čovjek je išao u Tele2 po njega, nov, račun, garancija, sve uredno. Također, takvi prodavatelji su ti dugo na Njuškalu, najčešće imaju godinama iste brojeve mobitela i sve i čisto sumnjam da im se ruši reputacija da jednu osobu zajebu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 14:50 (Syke).
13 godina
neaktivan
Slish_001 kaže...

aha oke zahvaljujem na razumnom postu, i jos da pitam kad mi u oglasu bude napisano otkljucan na sve mreze, jeli moze biti tako tvornicki napravljen ili?

Teoretski moguce. Ja sam ih dosta puta direktno iz vipa takve dobio, a nerijetko i iz tmobile i tele2.

Samo gledaj nek ti je skroz zapakiran i to ti to.

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
12 godina
neaktivan

Dosao mi je update od 25 mb moze mi tko objasniti malo o cemu se radi? i jos jedno pitanje zanima me kako na facebooku kad objavim status da bude via samsung mobile ili tipa samsung galaxy s4 , vidio sam da imaju neki to tipa ios ili windows phone

0 1 hvala 0
14 godina
RazorSkull kaže...

Dosao mi je update od 25 mb moze mi tko objasniti malo o cemu se radi? i jos jedno pitanje zanima me kako na facebooku kad objavim status da bude via samsung mobile ili tipa samsung galaxy s4 , vidio sam da imaju neki to tipa ios ili windows phone

Koju verziju firmwarea imaš? Što se tiče updatea statusa na Facebooku itd. ne možeš namjestiti da piše "via GS 4" jer je tako Facebook odredio u samoj aplikaciji da bude "via mobile".

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 23:51 (intelduo1).
12 godina
neaktivan
intelduo1 kaže...
RazorSkull kaže...

Koju verziju firmwarea imaš? Što se tiče updatea statusa na Facebooku itd. ne možeš namjestiti da piše "via GS 4" jer je tako Facebook odredio u samoj aplikaciji da bude "via mobile".

I9505XXUBMF8

14 godina
RazorSkull kaže...
intelduo1 kaže...
RazorSkull kaže...

I9505XXUBMF8

To je zadnja verzija za Tele2 čini mi se, ali nije zadnja za GS 4 općenito. Mislim da donosi neka sitna poboljšanja u performansama, ništa posebno. Probaj flashat nebrandirani njemački firmware ako želiš brže dobiti nadogradnje. Najnovija verzija je XXUBMGA. Našim operaterima treba 100 godina da odobre softver.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 0:08 (intelduo1).
14 godina
neaktivan

oke i jos jedno pitanje ispricavam se sto spamam ovoliko, Koji okvir novaca da gledam na njuskalu od koliko do koliko je najeralnija cijena na njuskalu za takav mobitel?

Javite se na

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Za sada oko 3500 kN...ima i jeftinije al 3500 je neki prosjek
14 godina
neaktivan

Što mislite na ovaj oglas? Neznam jeli smije tako stavljati ako ne ispricavam se obrisite post.
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galax-s4-nov-bijeli-sve-mreze-oglas-8784588

Javite se na

0 0 hvala 0
14 godina
Slish_001 kaže...

Što mislite na ovaj oglas? Neznam jeli smije tako stavljati ako ne ispricavam se obrisite post.
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galax-s4-nov-bijeli-sve-mreze-oglas-8784588

Puno preskupo, pogotovo što je zaključan na VIP.

17 godina
neaktivan
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s4-i9500-16-gb-nov-povoljno-oglas-8869508 Decki evo pa neka netko provjeri jer tip ga je dobio na poklon, a meni je riskantno da ga idem kupovat.
http://www.downloadmoreram.com/
13 godina

Iz aviona se vidi da je kopija

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Pojasni malo?
http://www.downloadmoreram.com/
13 godina

Prva slika je original S4, ali na ostalima se vidi veliki razmak između home buttona i ekrana, font slova je drugaciji neko na originalu, a i zadnja zastitna folija mi izgleda sumnjivo, koliko se sjecam treba biti neki crtež na staznjoj foliji, mislim da je neka slika kako se poklopac skida

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 22:06 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Čista kopija najbolje pogledaj video o kopijama bit ce ti jasnije, Ovdje se vidi baš pravo da je kopija čak i ja vidim, najčešće vidiš po bljeskalici od kamere on je puno žuća nego kod ogrinala, onda vidis po fontu slova "life is companion" sad po prednjoj strani nemogu bas jer je crni, al def mu je oblik malo drugaciji. i btw shvati da s4 nemozes nabaviti ispod 3k soma.

Javite se na
13 godina
neaktivan

Ili najlakse da ga upalis i pogledas ekran :)

Tako savrsen AMOLED nece kopirat jos godinama ;)

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

1 1 hvala 0
17 godina

Mislim da svi modeli S4 dolaze s bijelim punjačem, kablom i slušalicama. Bez obzira jel mob crni ili bijeli.

4 0 hvala 0
15 godina

Pozz, Nisam nasao temu za Galaxy S4 mini pa cu postati ovdje.

Uglavnom, danas sam uzeo SGS 4 mini u Vipu.

Gore je sve stock 4.2.2 i spojim ga na kies i pise mi :"Uređaj ne podrzava nadogradnju putem kies".

Zasto mi to pise?

To mi je pisalo prije kada sam imao SGS1 i bio je flashan gore custom ROM.

Ne vidim razloga da mi pise i za ovaj novi mob kad nije ništa čačkano po njemu?

ima li netko ideju?

Hvala ! :)

1 Day U May
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brega55 kaže...

Pozz, Nisam nasao temu za Galaxy S4 mini pa cu postati ovdje.

Uglavnom, danas sam uzeo SGS 4 mini u Vipu.

Gore je sve stock 4.2.2 i spojim ga na kies i pise mi :"Uređaj ne podrzava nadogradnju putem kies".

Zasto mi to pise?

To mi je pisalo prije kada sam imao SGS1 i bio je flashan gore custom ROM.

Ne vidim razloga da mi pise i za ovaj novi mob kad nije ništa čačkano po njemu?

ima li netko ideju?

Hvala ! :)

Ma naj se brinut, nebitno skroz, KIES malo poludi tu i tamo :D.

Uzivaj u mališi!

15 godina

Hvala kolega ! :)

1 Day U May
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Razmišljam o Screen protectoru za S4, ali nisam siguran da li je potrebo s obzirom da ima Gorilla Glass 3. Što vi mislite?

11 Screen protector je potreban
16 Screen protector je nepotreban
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TonyKTM kaže...

Razmišljam o Screen protectoru za S4, ali nisam siguran da li je potrebo s obzirom da ima Gorilla Glass 3. Što vi mislite?

Dobro ga je imati gore.

Ako iz niceg drugog onda iz razloga jer su manje sanse da razbijes ekran.

Jer ako ti mob padne i udari, folija ce podjeliti udarac po cijelom ekranu i manje su sanse da pukne.

A i ne kosta te puno, na ebayu kojih 10-ak kn.

1 Day U May
16 godina
TonyKTM kaže...

Ja imam Matte čisto za anti-glare

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
TonyKTM kaže...

Ovi jeftini protektori jako uništavaju prikaz slike. Uža s jedan. Ja bih jedino možda stavio Spigen Glas.t

14 godina
neaktivan
intelduo1 kaže...
TonyKTM kaže...

Ovi jeftini protektori jako uništavaju prikaz slike. Uža s jedan. Ja bih jedino možda stavio Spigen Glas.t

Ja imam neki stakleni protector, od kineza ofc 50kn a ima ih i manje sada, i skroz je dobar!

16 godina
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Ovo odlicno izgleda!

12 godina

jucer  kupio curi s4 za 3500kn na crno sa t-com garancijom. mobitel je brutala ekran je fantastican ali smetaju me neke stvari kod androida kad onak kak da velim brijes po njemu sve i svasta mobitel zna zatrzati i to me zivcira za mob koji je trenutno budimo realni no.1 na trzitu. ja imamhtc 8x sa wp8 i tam nema stekanja pa sto god da mu radio. ali evo dizajn i kvaliteta ekrana su me smeksali i moj 8x je na njuskalu i kupit cu s4.

off topic dali ovaj forum ima neki oglasik i ako ima moze link nadam se da nije mimo pravila foruma.

0 1 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

jucer  kupio curi s4 za 3500kn na crno sa t-com garancijom. mobitel je brutala ekran je fantastican ali smetaju me neke stvari kod androida kad onak kak da velim brijes po njemu sve i svasta mobitel zna zatrzati i to me zivcira za mob koji je trenutno budimo realni no.1 na trzitu. ja imamhtc 8x sa wp8 i tam nema stekanja pa sto god da mu radio. ali evo dizajn i kvaliteta ekrana su me smeksali i moj 8x je na njuskalu i kupit cu s4.

off topic dali ovaj forum ima neki oglasik i ako ima moze link nadam se da nije mimo pravila foruma.

http://www.bug.hr/malioglasi/

Why so serious?
12 godina

Sad sam dobrih sat vremena zujio po curinom s4 i mogu rec da je prebrutalan mobitel. Sad kad sam uzeo svoj htc 8x u ruke ekran izgleda smijesno i jadno. Sve me vise vuce da si i ja uzmen s4. Kak ste vi zadovoljni ima li neke posebne mane taj mob? Curin je ok al ona ga ima tek tri dana tak da nismo ni mogli jos skuzit ako nesto nevalja.

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice