a čuj dati 4 soma kuna i da me lik zahebe nije bas bajno, puno postoji fejk samsunga koji mi moze uvaliti a tesko ga razlikovati jedin se moze po bljeskalici ostalo malte ne indeticno, i sad razlog zasto on prodaje novi samsung sa ovjerenom garancijiom sigurno je neki k sjeban ili nesta slicno a ti tokom kupnje nemozes sve provjeriti jeli sve u redu ipak ima svasta, danas nemozes vise vjerovati na rijec , kad pitas "koji je razlog zbog koje prodajete mobitel" on izmisli nesta i hajd sad ti znaj iako on ima garanicju a ak je nesta smrdano znamo da garancija ne obuhvaca sve probleme koji se mogu dogoditi nepaznjom covjeka ili da nepricam tvorncike greske. Iako NEKAZEM da nepostoje jos posteni ljudi koji stvarno zbog nekog odredenog razloga prodaju ga, pre velik, nepase, nepotreban ili nesta slicno ali na njuskalu je 300oglasa treba naići na takve.
Nije to baš tako. Ja sam kupio dosta mobitela preko Njuškala (samo tamo i kupujem) i nije mi se dogodio zajeb. Tražim samo nove mobitele s računom i garancijom. I naravno da se možeš nać s prodavateljem, nemoj ni slučajno pristati na slanje poštom, da ne dobiješ ciglu u paketu.
Također gledaj one žute oglase od čovjeka koji prodaje sve marke mobitela, oni ih najčećše uzimaju od operatera s računom i garancijom, a mobiteli im netrebaju pa ih prodaju. Ja sam tako uzeo S4, čovjek je išao u Tele2 po njega, nov, račun, garancija, sve uredno. Također, takvi prodavatelji su ti dugo na Njuškalu, najčešće imaju godinama iste brojeve mobitela i sve i čisto sumnjam da im se ruši reputacija da jednu osobu zajebu.