Ovako, nedavno sam kupio (prije cca 2 dana) bb 8900 curve preko oglasnika. Sve radi perfektno i jako sam zadovoljan samim mobitelom. No imam problem koji ne mogu riješiti. Vjerujte mi, pokušao sam već sve. Dva dana sam neprekidno na Internetu i ništa. Pošto imati bb a ne imati podršku za mail zvuči suludo razložit ću problem. Ovako, postoji aplikacija na samom mobu koja glasi "Setup internet mail" i preko te aplikacije mogu konfigurirati do deset e-mail adresa. No ja te aplikacije nemam i ne mogu je nigdje pronaći. Probao sam na app store-u, po raznim drugim internet stranicama i jednostavno je nema. Na forumima nude svakakva rješenja što se toga tiće, veliku većinu sam ih isprobao i ništa ne pomaže. Ako je tko čuo za takav problem ili ga sam imao neka pomogne, bit ću vrlo zahvalan.
Problem sa blackberrijem 8900 curve
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.390
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da moras uzeti blackberry opciju kod svog operatera da bi izravno mogao primati mailove. Inace jednostano instaliras gmail aplikaciju preko koje mozes dobivati mailove ali ne odma kad dode nego mislim da aplikacija svakih 20 min provjerava da li si dobio mail...
Pokusaj flashati bb sa zadnjim OSom koji je izisao,u njemu bi se vjerovatno trebala nalaziti i aplikacija za konfiguriranje maila.Imao sam slicnih problema sa Pearlom,al opet dosta toga ovisi o operateru cije usluge koristis..
Ma t-mobile mi je operater i nisam uzeo opciju mybb zbog čiste pljačke. 80 kn na mjesec samo za pregledavanje i slanje e-maila a da ne uključuje ni kb internet prometa je čak previše i za t-mobile. Probat ću sa flashiranjem, makar je to dosta riskantno.
To flashanje ti neće ništa riješit, kao ni nadogradnja softvera. Čak ako ti se i pojavi ta opcija u meniju, nećeš moć definirat ni jedan mailbox.
BB e-mail klijent radi siključivo s BIS ili BES opcijom koju ti nemaš. Možda da razmisliš o prelasku na VIP jer ti tamo nude kud i kamo bolju razinu BIS usluge.
To flashanje ti neće ništa riješit, kao ni nadogradnja softvera. Čak ako ti se i pojavi ta opcija u meniju, nećeš moć definirat ni jedan mailbox.
BB e-mail klijent radi siključivo s BIS ili BES opcijom koju ti nemaš. Možda da razmisliš o prelasku na VIP jer ti tamo nude kud i kamo bolju razinu BIS usluge.
Jel to sigurno? Ako nema drugog načina i na to sam spreman.
Apsolutno, imaš flat surfanje preko int. browsera na uređaju, flat mejlove, flat im, flat fejs, app world, ota update .... a najbolje ti je da uzmeš jednu od Komplet tarifa, recimo, Komplet 100 već nudi bb tarifu. BTW, ovdje imaš recenziju bolda 9700 ali lijepo objašnjeno šta na kojem operateru radi.