Prestigio 4500

poruka: 461
|
čitano: 170.871
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Prestigio 4500

neznam kako vama ali ja do sad nisam ima nikakvih problema u vezi launchera...mobitel kupljen u 4 mj...sve radi fluidno....svi launcheri koji su dosad instalirani rade odlično...i dan danas je na njemu meni najbolji nova launcher...custom ROM je sa xda  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2146648

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Prestigio 4500
ATI HD3870 kaže...

neznam kako vama ali ja do sad nisam ima nikakvih problema u vezi launchera...mobitel kupljen u 4 mj...sve radi fluidno....svi launcheri koji su dosad instalirani rade odlično...i dan danas je na njemu meni najbolji nova launcher...custom ROM je sa xda  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2146648

Ovo o štekanju je odnosi na ZTE GrandX Pro, ne na Prestigio.
Inace, također na PAP4500T koristim NovaLauncher kojeg sam još davno kupio na akciji za 0,99USD i od tada se ne odvajam od njega, pa ni na tabletu.

Kako ti se ponaša ovaj custom ROM kojeg si spomenuo? Ima li da nešto ne radi kako treba (FM Radio, kamera, BT, WiFi tethering...). Trenutno vrtim na PAP-u svoj ROM, kojeg sam dobio "filtriranjem" tvorničkog ROM-a (update aplikacija, pobacan bloatware...), ali mi vrag ne da mira;-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 12:42 (Luciano).
14 godina
neaktivan

pardon..ja sam nešto krivo....iskreno da ti rečem dosad nisam ima ništa problema sa ovim custom romom sa xda...sve uredno radi jedino uređaj nakon malo dužeg korištenja 20-30 min se pregrijava kad je uključen wifi prilikom surfanj....isto se pregrijava i na tvorničkom firm....sad to će bit prije do samog mobitela nego do softwarea...inace ostalo sve 5... 

15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Postoji li koji način da ga prebacim sa .12 na 1.4 verziju? Pošto vidim da .12 ne dobiva nikakva ažuriranja. XD 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prestigio 4500

Javio sam se pred par dana da je pao u more, mrtav je. Otvorio sam ga, i neki djelovi su vidljivo oštećeni, ali ekran je OK, kućište i staklo su neogrbani, čini mi se da baterija ipak radi... pa ako nekome treba neki dio neka se javi pa ćemo se dogovoriti

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
turbojc kaže...

Postoji li koji način da ga prebacim sa .12 na 1.4 verziju? Pošto vidim da .12 ne dobiva nikakva ažuriranja. XD 

http://yf.value4it.com/Service_Files/Smartphones/PAP4500/

Upute u pdf-u su ti unutar zip-a

back 2 black
14 godina
odjavljen
meni se cini da ce moj baterija na garanciju...

decki koliko vama baterija traje, s time da je ukljucen wiffi non stop i da je brightness na 100%... ? ja nmg dobiti dva ipo sata zaslona nikako (screen on)

kada iskljucim sinkronizaciju, stavim brightness na najmanje (0), s tim da mi je wifi ukljucen (3g) samo po potrebi, ja ga ujutro oko 10h skinem sa punjaca, a moram ga puniti oko 3h popodne, dobijem 4 ipo sata screen-a, nekako mi se skroz brzo prazni

jel to ok, sta vi kazete? koliko vi uspijete izvuci on screen-a dok ga cijedite?
15 godina
neaktivan

ako bas ga cjedim s igrama nece nesto previse, dok ono neke apliakcije net dan i pol...

14 godina
odjavljen
evo uspio sam izvuci 5h zaslona, wifi non stop ukljucen, fb messanger takodjer, igrao sam igre, zadovoljan sam.
S time da koristim easy battery saver, koji stvarno pomaze nesto.
12 godina
Prestigio 4500

Los mob, puno plastike, malo ram memorije, slaba kvaliteta kamere (ma da je 8mpx) , bljeskalice losa, zvuk isto tako lose kvalitete. Slusalice koju dodu sa njim ne valjaju nista, trebalo bi kupit bolje... ugl. htio sam uzet taj mob, al nakon recenzija i recenzija,

necu. Prelose. Bar meni. Jos ce ovaj mojj desire C posluziti. 

LP

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Meni se ta plastika nije polomila,niti ogrebala. Doduše,nisam seljačina prema mobitelu. Kamera je sasvim u redu ako se dobro podesi. Bljeskalica nije loša,i ne razumijem što ti smeta uopće kod bljeskalice? Slušalice su sasvim oke,iako mi ne rade na iPodu,nažalost. 

Btw,može link te slike koju si uslikao,a nije ti se svidjela? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pogledaj si recenzije. Pa ces vidjet. Sve ti je objasnjeno. Nemam ja taj mobitel da ti dam detaljnije. Zato i postoje recenzije!!!

16 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Pogledaj si recenzije. Pa ces vidjet. Sve ti je objasnjeno. Nemam ja taj mobitel da ti dam detaljnije. Zato i postoje recenzije!!!

Ne vjeruj svemu što piše na netu, mob je izvrstan za te novce(OK, danas se možda može naći nešto bolje u odnosu na kada je izašao, ali još uvijek je odličan). Plastika ne odaje neki premium dojam, ali je čvrsta, kamera je sasvim solidna, ekran je OK i neogrebiv je(imam jednog koji se okupao u moru, pa sam napravio sve što mogu da ga probam ogrebati i ne ide), baterija traje bolje nego na mom HTC Oneu, zvuk je isto u rangu bilo kojeg sličnog mobitela... Slušalice jesu loše, ali su iskoristive.

Ne može se natjecati s SGS4 ili HTC1, ali i košta više nego duplo manje

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
Prestigio 4500

Ne bih znao. Ja sam ga htio uzet, nagledao se svakakiv recenzija i na kraju odustao od njega. 

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Ali ja imam taj mobitel,i znam što pričam! 
A ti koji nisi ni jednu sliku napravio s tim mobitelom prošetaj odavdje! A svoje recenzij si ostavi za sebe.

Dobro je poznato da su na skoro svim Prestigiovim mobitelima problemi dolazili iz firmwarea,i da su problemi riješavani sa ažuriranjem. A rezencije su pisane čim je mobitel izašao,još dok je bio na 1.0 GHz procesoru,bez ažuriranja.

Nemoj pričati nešto što si ti vidio kako je tvoj kolega vidio,pričaj ono što si napravio,a vidim ti s ovim mobitelom nisi ništa napravio. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Ne bih znao. Ja sam ga htio uzet, nagledao se svakakiv recenzija i na kraju odustao od njega. 

Nisi dao reference, nisi imao mob u rukama?!

14 godina
odjavljen
ja imam ovaj mobitel.. i svi koji se*ete po njemu mozete se poklopiti usima, da se naci za nekih 16xx kn u emezette, jako dobar izbor za te novce, plastika je sasvim ok, pao mi je najmanje pet puta i nije mu nista bilo, kuciste i dalje ne skripi, mobitel radi bez greske. Brz je ko munja (rootao sam ga i apex launcher.pro je na njemu), iako ja ne igram igre, mladja sestra igra angry birds i temple run 2 i ide odlicno. Fotografije su zadovoljavajuce kvalitete, ima hdr koji zna jako dobro popraviti sliku. Najcesce slikam dokumente i dok sam na moru sa ekipom bacimo koju slikicu, sasvim ok fotke. No i dalje niti jedan mobitel se nemoze mjeriti sa fotoaparatima digitalnim tako da ne ocekujte nista profesionalno. Ima gorilla glass zastitu, odlicnan IPS ekran, dual core cortex a9, 1gb ram-a sto je dovoljno. Lijep je dizajn, elegantan. A kad sam procitao na prvoj ili drugoj stranici "da ovaj mob dodje 700kn to bi bilo odlicno" .. dajte molim vas!! ips ekran, gorilla glass, cortex a9 dual core, 1gb ram, jelly bean...sve to za 700kn??? uozbiljite se, mobitel je i daljr odlican izbor za te novce, jos da napomenem i dual sim koji odlicno radi (imam tmobile i eronet).
jos jednom.. UOZBILJITE SE
12 godina
Prestigio 4500

Samo ga vi imajte

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
imamo... i uzivamo :)
14 godina
MARKOZD15 kaže...
imamo... i uzivamo :)

Zašto ga onda mjenjaš/prodaješ?

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Evo samo da se javim,upravo sam prešao s .12 na .14 i to je nešto predivno. {#}

S magarca na konja. Kamera je puuuuuuuno bolja,i odaziv je bolji. Nisam još primjetio neke stvari da su poboljšali,oh da,pa normalo da jesam. Wi-Fi se abnormalno povećao,i mogu puno dalje hvatati signal nego što sam prije mogao. 

Jedino što mi se ne sviđa što su mi one ikonice nekako zgusnute naspram 4.0 Androida. Tamo one ikonice poziv,web browser,i slično,na to mislim. 

P.S. Android 4.1 Haa! :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mijenjam za mayu m1 jer ima jaci zvuk u slusalici, to je jedan jedini razlog
15 godina
neaktivan

Los mob, puno plastike, malo ram memorije, slaba kvaliteta kamere (ma da je 8mpx) , bljeskalice losa, zvuk isto tako lose kvalitete. Slusalice koju dodu sa njim ne valjaju nista, trebalo bi kupit bolje... ugl. htio sam uzet taj mob, al nakon recenzija i recenzija,

necu. Prelose. Bar meni. Jos ce ovaj mojj desire C posluziti. 

LP

Iako nisam ljubtelj Prestigia, moram te demantirati.

Kao Java developeru mi preko ruku prođe puno telefona, pa je tako neko vrijeme na mom stolu bio i crni PAP4500T sa zadnjim (xxx.24) firmwareom).

1. Plastike ima koliko i drugi smartphoneovi, izuzev XperieZ, HTV Onea i iPhonea. Čak mi je u rukama djelovala uvjerljivije Prestigio plastika nego primjerice ona kod SGSII. Sam uređaj je dosta težak i daje dojam dobre konstrukcije, znači, nema škripanja, lošeg nalijeganja poklopca baterije i sl.

2. RAM-a ima 1Gb i to je za ICS/JB sasvim dovoljno. Uz 100-tinjak aplikacija, 10-tak widgeta RAM mi nikad nije pao ispod 400Mb. Isto tako, vjerovao ili ne, na tom telefonu nisam NIKAD osjetio lag tj. trzanje sučelja (NovaLauncherPro), a maltretirao sam ga sa i sa NeedForSpeed, GTA ViceCity i dr. zahtjevnm igrama koje su išle vrlo fluidno.

3. Kamera me osobno jako ugodno iznenadila. Radio sam testove i usporedbe sa XperiaNeom, XperiomS i kamera daje solidne rezultate. Sa HDR opcijom slike su i više nego solidne. Isto tako, bljeskalica je jako dobra (dual LED), štoviše bolja nego kod moje XperieZ.

4. Zvuk u slušalici je bar meni sa zdravm sluhom dobar. Zvučnik zvona ima veliku distorziju i tu se Prestigio nije proslavio, ali s obzirom na cijenu, zadovoljavajuće. Slušalice su tipično neergonomsko smeće, ali prave kvalitetne slušalice i tako nećeš naći ispod par stotina kunića.

5. Ekran je odličan, IPS sa gustoćom od 240ppi, odlično osvetljen sa vjernim bojama i dobrim whitebalanceom. Osobno, bolji nego "ljubičasti" OLED kod Galaxya... ponavljam, OSOBNI dojam! 

Sve u svemu, uzevši omjer cijene/kvaitete, dao bi uređju ocjenu 8 od 10. 

14 godina
neaktivan
Prestigio 4500

wtf.. skuzio sam da mi vise ne radi auto rotate?? kako je to moguce?

odjednom samo ..tj nisam ni koristio bas nest previse do sad..al radio je ... jucer surfat,ono ne radi..

probao sam vadit bateriju, nista

0 0 hvala 0
13 godina
Prestigio 4500

kod 4055 možeš enejblat/disejdblat okretanje ekrana u onoj traci di ti je shortcut do wi-fia i 3 g-a,jesi probao to?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znam da vjerojatno necroam temu, al napravim sve što si napisao. I nemrem upalit mob sa Vol + power button, mobitel se normalno pali i normalno radi al neće ući u taj CWM recovery. Zna neko zašto?

12 godina
neaktivan
anarchyST kaže...

Evo ugrubo sam preveo na hrv onaj česki tutorijal za root JB-a...

Cijeli proces traje nekoliko minuta, i trebao bi biti bezbolan, ali naravno, sve radite na vlastitu odgovornost.

Najprije skinite potrebne alate i drivere:

http://uloz.to/x8MnaGh/pap4500t-recovery-flash-zip

pass: TECKO

Otpakirajte zip i kopirajte SuperSU-v1.04.zip, koji se nalazi u ROOT folderu, na SD karticu.

E sad:

1. Izvadite bateriju iz mob-a i otvorite Device Manager (biti će potrebno za instalaciju driver-a za MT65XX, driveri su u otpakiranom zipu)

2. Spojite mob sa računalom, pričekajte da ga Windows prepozna (MT65xx preloader)

3. Ručno instalirajte "MediaTek PreLoader USB VCOM Port" driver (...\PAP4500T-recovery-flash\PAP4500T recovery flash\Drivers)

4. Odspojite mob i  pokrenite Flash_tool.exe

5. Kad se program pokrene klik na „scatter-loading“ i izaberite ...PAP4500T Recovery CWM/MT6577_Android_scatter_emmc.txt

6. Gore u izborniku kliknite na „Download“, a kad se pojavi pop-up kliknite „Yes“

7. Stavite bateriju natrag i spojite mob sa računalom, Flash_Tool će počet automatski instalirati CWM recovery na mob

Ako je sve prošlo u redu pojavit će se mali prozor sa zelenim krugom

Ako javi grešku jednostavno izvadite bateriju i ponovite korake 6 i 7.

Kad uspješno instalirate CWM recovery, uđite u isti (Vol+ + power button) i instalirajte  onaj SuperSU-v1.04.zip kojeg ste na početku kopirali na SD karticu.

Kad budete resetirati uređaj, CWM recovery će vas pitati da li želite vratiti orginalni recovery, izbor je vaš.

I to bi bilo to, rootani ste...

Pozdrav, Pratio sam tutorial korak po korak, driveri su instalirani, sve je kako treba biti, ali nakon 100 pokušaja, opet mi izbaciva ovaj prozorčić.

Molim vas, ako itko zna, u čemu je stvar?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 17:33 (DragoNin).
14 godina
odjavljen
DragoNin kaže...

Pozdrav, Pratio sam tutorial korak po korak, driveri su instalirani, sve je kako treba biti, ali nakon 100 pokušaja, opet mi izbaciva ovaj prozorčić.

Molim vas, ako itko zna, u čemu je stvar?

Ponovno skini ovaj program kojim si to radio i onda probaj, imao sam isti problem i kada sam izbrisao taj program i ponovno skinuo, onda je uspjelo.

12 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Pitanja za

MARKOZD15 i DragoNin

koju verziju tačno imate?

Mislim da je problem u 4500Tduo1.0.24 firmware (poznatija kao 1.2Gh ali mislim da ima dve varijante 1.0.18 i 1.0.24 - ovo nije provereno)

konkretno mislim na 1.0.24

danima čitajući čini mi se (nisam siguran) da je problem samo u verziju  1.0.24, i ja dobijam istu grešku kao sa slike, i probao sam da obrišem i skinem novu ali mislim da to nema veze, mislim da ste Vi još nešto usput uradili sem brisanja prethodne vezije jer svuda se pojavljuje isti link,u ničemu se ne razlikuje. Jedino je čudno da svi pišu "with password : TECKO" doduše na raznim jezicma (ima na jednom mestu i Teck) ali ni u jednom trenutku ne traži da se upiše taj password, ostalo su svuda isti linkovi i prevodi sa češkog sajta.

Sumnjam da je problem samo u verziji 1.0.24 koju ja imam pa me zanima koju tačno verziju imate?

Hvala

pozz 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Mislim da su tu 3 verzije. 

.12

.18

.24

Nažalost, ni na xda nema puno o tome. a ja još ne planiram svog '' raspakirati ''. 

Tako dati ne mogu pomoći. Ali mislim da je u nečem drugome problem. Jer bi trebalo raditi ako je .24!

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 3:18 (turbojc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice