Pošto uskoro ističe pretplata moga tate pa će produživat ugovor na 24 mjeseca u t-mobile mogu birat mobitel koji god oću i do kolko god oću novaca.Svi prijedlozi su dobrodošli.
Hvala!
Pošto uskoro ističe pretplata moga tate pa će produživat ugovor na 24 mjeseca u t-mobile mogu birat mobitel koji god oću i do kolko god oću novaca.Svi prijedlozi su dobrodošli.
Hvala!
Blago tebi. Ja još na Samsungu S5230 haha. Kad već imaš priliku, bilo bi šteta ne kupiti Samsung Galaxy S2 ili iPhone 4S.
Galaxy s2 naravno ili ako hoces nesto drugacije nokiu n9 :D
ev bas sad gledam usporedbe i rezencije iphonea 4s i samsunga s2 :)
ev bas sad gledam usporedbe i rezencije iphonea 4s i samsunga s2 :)
Ako tražiš jednostavnost i manji ekran, a usto dobar i kvalitetan uređaj uzmi Iphone 4s, ako tražiš uređaj sa malo više opcija sa malčice boljom kamerom i većim ekranom uzmi Samsung s2. Ugl. nećeš pogriješit niti sa jednim niti sa drugim mobitelom, sve ovisi o tome koji tebi više paše, oba uređaja su vrh vrhova, najbolje bi bilo da odeš u t-centar i isprobaš jedan pa isprobaš drugi.
Šta se tiče nokie n9, kvalitetan i dobar uređaj, ali neznam kakav je MeeGo OS.
trenutno najbolju kameru ima iphone 4s..
Neznam kolko su ti testovi pouzdani, evo iz osobnog iskustva, svaki dan prije spavanja idem još na preko IP4 na internet, malo vidit prije spavanje čega ima da lakše zaspim itd, ako prerano zaspim sa mobom u rukama padne mi sa kreveta, a to se često dogodi i to svaki 2-3 noć, i ništa mu ne bude, stvarno mi često pada, i to iz pravih situacija, ne iz slobodnog pada sa 2 metra(to će ti se rijetko dogodit).
ja spavam na krevetu na kat i meni se često zna desiti da zaspim s mobitelom u ruci pa mi padne, trenutno imam samsung s5620 monte pao je bar 5 puta i ništa mu se nije dogodilo jedino par ogrebotinica
Po testu se vidi da je Galaxy S2 puno boljio sto se tice toga
Galaxy S2 :D
4 | Iphone 4S |
---|---|
17 | Galaxy S2 |
Ni jednog ni drugog ti nema na zalihama, a lista čekanja je solidna, tako da good luck :)
ja spavam na krevetu na kat i meni se često zna desiti da zaspim s mobitelom u ruci pa mi padne, trenutno imam samsung s5620 monte pao je bar 5 puta i ništa mu se nije dogodilo jedino par ogrebotinica
Ajoj:) onda ti niti jedan niti drugi neće baš dugo trajat:) Meni padne sa 30 cm visini, pa mu ništa nije, ali sa 2- 2 i pol metra bi se u krš pretvorio:)
Ni jednog ni drugog ti nema na zalihama, a lista čekanja je solidna, tako da good luck :)
Pa nije bas istina, u sibeniku imaju i crni i bijeli galaxy s2. Ja jednog crnog uskoro stavljam na prodaju ;)
Pa nije bas istina, u sibeniku imaju i crni i bijeli galaxy s2. Ja jednog crnog uskoro stavljam na prodaju ;)
nemaju :) prilozim to screenshot sa nasih internih stranica, ugl. ima ih 10-ak u hr, a ti su ostavljeni za mudonje is uprave
Ajoj:) onda ti niti jedan niti drugi neće baš dugo trajat:) Meni padne sa 30 cm visini, pa mu ništa nije, ali sa 2- 2 i pol metra bi se u krš pretvorio:)
nekad se znalo desit da ostavim mobitel na deci dok ležim na kauču i kako sam zamahnuo deku mobitel je lupio od zid :D
Za njega neće biti. Tebi može biti jedan od sljedećih razloga: poslovni si korisnik, prije si rezervirao, nisi uzimao u pretplati.
Evo vidš na području cijele hrvatske koliko ih ima.
@flayboy znas možda kad će stići nova pošiljka ?