Koliko je novaca P9 lite 3GB RAM ? Zarn nije skuplji?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
huawei P9 lite ili Samsung J7 2016?
Hvala!
15 | P9 lite |
---|---|
2 | j7 |
Dvoumim se između P8 Lite ili P9 Lite.
Znam da je P9 L bolji, ali nisam stvarno neki hardcore korisnik kad je u pitanju mobitel. Mobilni internet ne koristim skoro nikako, kad imam mogućnost koristim WiFi. Što se tiče aplikacija par osnovnih tipa Youtube, Reddit, Twitch itd.. Chrome, Mozilla...
Mislim da bi P8 L zadovoljio sve moje potrebe... Ima li smisla ići na 9ku?
1 | P8 lite |
---|---|
11 | P9 lite |
Ako ne mjenjas cesto mob, odi na P9 cisto jer je vise futureproof, ima bolji ekran i batku

Alo strucnjaci...
Koji bi novi mob preporucili do 1500kn a da je manji od 5' ???

xperia x compact nije loša
Alo strucnjaci...
Koji bi novi mob preporucili do 1500kn a da je manji od 5' ???
Osobno imam Motorola Moto X (1st) cca 2god i zadovoljan s dimenzijama i radom.
Ima na njuskalu za 999kn ali nije nov pa vidi.
http://www.njuskalo.hr/motorola-mobiteli/motorola-moto-x-oglas-21157244
Odlican je i Xperia Z3 Compact.

1000kn za tu staru kramu bez jamstva nemoj ni u ludilu dati xD
vrijedi 400kn tops
Zasto krama?
Kladim se da radi bolje nego 90% kineza sa 10 jezgri i 50 bloatware programa (do 1000kn)
To nikako nije istina hahah ne trolaj. Nexus 4 ima quad chip, dok ovo ima dualca. A nex 4 sad radi dosta loše, neusporedivo lošije od recimo kineza tipa xiami note 3/4. Stoga, da. To je mob koji ako platiš iznad 400kn nisi informiran ili si lud :D
Imas ga, koristio ga, vidio na papiru...?
Objasni mi, ne kuzim...
Specifikacije nisu sve sto igra ulogu (antutu skoro 30000, ako to nesto znaci) vec kako radi ono sto treba radit...ovo je bio Googlov mob i optimizacija je odlicna.
Xiaomi, Meizu i ostali poznati su ok, mislim na ostale polu-proizvode
Da, bio faking 2013. čovječe! Nije to bio googleov mob, nexus 4 je bio, i da imao sam ga. Sada mobiteli za 1000kn imaju 80000 na antutu. Pls ne brukaj se dalje :D
Mislim, baterija je mizerna, ekran je danas ispodprosječan, na 5.1 androidu je dok kinezi idu na official nougat u tom rangu. Ima 16gb memorije-dostupno 9 bez nadogradnje. Sad kad pogledam ne bi ni 400 dao :D
Npr zašto ne xiaomi Mi4c koji je 800kn po narudžbi, dobiva 7.0, ima bolju bateriju i procesor koji taj dualac u motoroli rastavlja na šavove...
Kakav je Huawei Mate 9?
Imam ja, dobar mob i za 1500 kn dobra ponuda.
Kakav je Huawei Mate 9?
Odličan!
Vidim da ima u Tele2,a do sad mi se kod njih nista nije svidjalo pa reko da pitam tu..Neki spominju da je softver smece
Ili ti odgovara taj stil ili ne. Stvar je ukusa, a da je smeće, nije
nadam se da se necete ljutit ako postavim tu jedno pitanje.. imam neki cudan problem sa mobitelom. vec godinu dana mi ne radi utor za slusalice pa ih nisam mogao koristit,no danas upalim mobitel i skuzim da mi gore u traci za obavijest stoji znak za slusalice.. i sad mi zbog toga ne radi vanjski zvucnik i ne mogu pricat na mobitel,ali slusalice normalno rade? znake neko kako to rijesit? lp
-radi se o prestigio 5044
o ovakvom se problemu radi link nista od navedenog u toj temi ne pomaze..
Razmišljam da kupim Cubot Rainbow, svi kažu da je dobar ali zanima me ako neko ima da mi kaze kakav je, da li se brzo kvari i isplati li se kupovati
Hvala
Odlućila sam si uzeti mobitel novi, sada imam Xioami Redmi Note 3 Pro koji nenormalno šteka i zamrzne se da to više nije normalno...
Zapeli su mi za oko Huawei Honor 8 i Motorola Moto Z Play, što mi vi savjetujete? Neko nekakva iskustva? Bitno mi je da je mobitel dual sim
4 | Huawei Honor 8 |
---|---|
2 | Motorola Moto Z Play |
Na SD karticu backupiraj mjzu,videe,slike i datoteke koje żeliš sacuvati. Programe instalirane na SD kartici obriši.
Izvadi SD karticu i vrati Redmija na tvornicke postavke.
Spoji se na wifi i obavi sva ažuriranja koja pronađe pa nakon toga vrati SD karticu.
Pazi samo da iskljucis mob.prije vađenja i stavljanja SD kartice.
Mislim da ce ti mob.ponovno oživjeti i da neces trebati kupovati novoga ;)

Na SD karticu backupiraj mjzu,videe,slike i datoteke koje żeliš sacuvati. Programe instalirane na SD kartici obriši.
Izvadi SD karticu i vrati Redmija na tvornicke postavke.
Spoji se na wifi i obavi sva ažuriranja koja pronađe pa nakon toga vrati SD karticu.
Pazi samo da iskljucis mob.prije vađenja i stavljanja SD kartice.
Mislim da ce ti mob.ponovno oživjeti i da neces trebati kupovati novoga ;)
Nemam SD karticu u njemu jer koristim dva broja pa..
Svaki malo mi se ažuriria, prije 3dana napravila na tvorničke postavke, prije toga sve obrisala.. i što misliš jel opet štekao ko lud?? naravno...
Neka glupost je u pitanju, mob radi ko podmazan inače. Koja je verzija softvera gore? Čini se da imaš unstable weekly developer's build. Ovi gore telefoni što si navela nisu ništa bolji od nota 3