- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko sam skužio, Huawei ima bolju. Isto tako ima 40tak% jači chipset
Bojan84 na oglasu ofc. Kupljen bio dan prije, račun gara, naljepnica još neraskidana. Pa vi kupujte po trgovinama hiuhihi
Stari moj, to radim ima već 5 godina. Nema tu sreće, bio je 3250, pitao može li za 3k i uzmem odmah. Refresh njuške dok sam na wc-u ili na faksu i to je to :D
Imam punodu note 3 za 800kn, mislim da bolje od toga ne mogu proc kaj se tice rabljenog?
Xiaomi? Dadada i da. Još bolje ako je varijanta sa s650. Nevjerojatno koliko dobiješ od mobitela za 800kn danas
Samsung je, oprosti trebao sam naglasit...
Ne znam, na tebi je u tom slučaju. Ja osobno ne bih. 3+ godine star model je, očekuj da ćeš morati staviti neki drugi rom, novu bateriju i da je vjerojatno izguljen cijeli rub telefona.
Jel bi se isplatilo nešto novo uzimat za te novce? Vidim samo kineze i ultra slabe samsunge...
btw. hvala puno na pomoci!
Nema beda, ionako dosadno predavanje na građevini. Budžet ti je max 800kn?
Da, to je plafon plafona :D
Od kineza je najbolji Xiaomi? Jel može preporuka moba do 2000 HRK?
Jedan od boljih je, ali bas najbolji mislim da ne.. Makar, subjektivno misljenje je da je od kineza najbolji, miui i dalje dobiva updateove i na starim mobitelima, dev izlazi svaki tjedan, tak da softverski po meni je najbolji ;)
A sad koji dolazi do 2000 ne znam, oko 1500 je note 3 pro 3/32
Od kineza je najbolji Xiaomi? Jel može preporuka moba do 2000 HRK?
Huawei P9 Lite
Huawei P9 i P9 lite dobitnici su nagrade Deutsche Telekoma za kvalitetu uređaja. :D
Znaš kak je to releventan podatak:)
Po cemo volis vise Snap, i na koji nacin bi ti shvatio da li je unutra Hi Silicon ili Snap bez da ti igdje pise?
prosla mi je maticna na lg g3 i gledam da si kupim nesto bolje,razmisljao sam o s6 edge volio bih uzeti one plus 3 ali nema ga nigdje kod nas,nekakve preporuke? (kupujem na rate)
Što mislite o S7-ici za 3200kn? Koliko se vidi po slikama mobitel je u izvrsnom stanju i to sve te ima papire itd. Na što trebam paziti da nije ukraden slučajno? Znam da nije sumnjivo niska cijena, no isplati se biti siguran ipak.
S obzirom da ovdje (Brodsko posavska) traže i po 3600-4000 za isti mob, relativno je niska. Naravno ako mobitel stvarno je "tek iz kutije".
Nisam siguran hoce li mi moci nabaviti op3t,a mora biti u Hr da moze na firmu se uzet.

Nisam siguran koji bi od ovih bi bilo najbolje uzeti kao mob koji bi mogao raditi sljedećih nekoliko godina (barem 2) bez da mu hardware previše zastari i postane prespor.
XIAOMI Redmi 3 Pro
XIAOMI Redmi 3S Prime
Samsung Galaxy J7(2016)
Sony Xperia M4 Aqua dual
Sony Xperia XA
Svi su tu negdje, pogledaj si Xiaomi Mi4c, u tom je budžetu a dosta jači od svih
M4 Aqua ne bi trebao biti ni u kojem izboru ni za koga, osim možda na popisu totalnih failova.
Well, na papiru je odličan mob za 600kn na njuški. U praksi, svaki crkne na jedan ili drugi način :/
pozdrav, dvoumim se između p9 lite i a5 2016. koja je razlika, zašto da zašto ne itd. molim preporuke
Huawei p9 na papiru ima bolji proc, i 3 gb rama.
kamera je bolja na P9, detaljnije slike radi (bar ono što sam ja nabrzaka uspio vidit u trgovini) I jeftiniji je od Samsunga A5.