Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.076
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Ovako ljudi, zamolio bih vas za pomoć.

Donedavno mi je daily driver bila z3 compact, sve 5, međutim razbio zadnju stranu 2 puta, promjenio, i sad ekran.. sve 5, naručio s ebay-a drugi, riješim to i prodam da se raskrtim više s njom, da ne govorim o plastici na leći od kamere, pa flekovi na slikama.. ma drame.

Uzeo bih do nekih 700kn na mjestu telefon s tim da bi bilo tip top da račun mjesečno bude ~ 150kn više manje 10-20, s ugovorom naravno na 24 mjeseca, i kao novi korisnik.

Slušam prijedloge za uređaje, jer niti jedan nije bez mane, znači vaša iskustva sa samim uređajima koje posjedujete, sa operaterima, sve ispričajte, prvenstveno gdje se najviše isplati omjer uloženog dobivenog, jer kao što sam i rekao, ulazim u ovo pod friškim ugovorom.

Eto, svaka pomoć/sugestija je dobrodošla.

LP

No me interesa nada!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Postovani ... Namjeravam kupiti mobitel do 1800 kn... E sad mi treba vasa pomoc da dobim najbolje za omjer ulozenog...pa ako netko ima nekakve ideje za mob bio bih zahvalan. PS ne patim na marke tako da sve dolazi u obzir. Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, najbolji mob do 500-600kn s njuskala? 

Gledam s4 mini, imate li vi kakvu bolju ideju? Nebi kineze i nebi neke skroz low-end uređaje, znaci nesto slicno s4 mini.

Hvala lijepa!

01101100011101010110101101100001
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pozdrav. Trebam savjet oko kupnje moba polovnog do 1500kn.
Jel se isplati kupiti galaxy s5 i staviti cm13 na njega ili ima nešto bolje za tu lovu.
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pozdrav,

trebao bih novi mobitel do 2000kn, kupovina dolazi u obzir samo u trgovini i ne kinezi. Nesto sam i sam gledao te su mi za oko zapeli huawei p9 lite, LG g3, 2/16gig te samsung j7/2016/. Treba mi za normalnu svakodnevnu uporabu da ne steka bas i da ima solidnu kameru. Pa da vidim sta bi mi vi preporucili, mogao bi se mozda razvuc do 2500, ali samo ako je bas razlika velika izmedu mobitela.  

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Advanzia90 kaže...

Pozdrav,

trebao bih novi mobitel do 2000kn, kupovina dolazi u obzir samo u trgovini i ne kinezi. Nesto sam i sam gledao te su mi za oko zapeli huawei p9 lite, LG g3, 2/16gig te samsung j7/2016/. Treba mi za normalnu svakodnevnu uporabu da ne steka bas i da ima solidnu kameru. Pa da vidim sta bi mi vi preporucili, mogao bi se mozda razvuc do 2500, ali samo ako je bas razlika velika izmedu mobitela.  

hvala

Ne kinezi????

10 godina
Za 2600-2700 mozes uzet novi p9 na njusci.
8 godina
neaktivan

Nazalost nemam gotovinu nego placam karticom na rate...

Pod kineze sam mislio na xiaomi, meizu i sl.

16 godina
neaktivan

LG Nexus 5x?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
luka123456780 kaže...

Pozdrav ekipa, najbolji mob do 500-600kn s njuskala? 

Gledam s4 mini, imate li vi kakvu bolju ideju? Nebi kineze i nebi neke skroz low-end uređaje, znaci nesto slicno s4 mini.

Hvala lijepa!

Uz malo strpljenja i sreće možeš dobiti punokrvni S4 za 600 kuna. znači, ne mini.

13 godina
neaktivan
Ovako,razmisljao sma o Iosu,pa odustao.Pa opet o andriidu i shvatim da je ponuda meh..Zelio bi zapravo android bez ogranicenja budzeta.Najvise mi pase lg v20,ali ga nema u Europi..Moze pomoc?
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...
Ovako,razmisljao sma o Iosu,pa odustao.Pa opet o andriidu i shvatim da je ponuda meh..Zelio bi zapravo android bez ogranicenja budzeta.Najvise mi pase lg v20,ali ga nema u Europi..Moze pomoc?

Pixel/pixel XL, HTC One?

Smatram da su oni najbolje softverski potkovani u svijetu Androida.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 2:29 (Edge).
15 godina
Jinx6666 kaže...
Postovani ... Namjeravam kupiti mobitel do 1800 kn... E sad mi treba vasa pomoc da dobim najbolje za omjer ulozenog...pa ako netko ima nekakve ideje za mob bio bih zahvalan. PS ne patim na marke tako da sve dolazi u obzir. Hvala

Upravo sam i sam u tom đjiru, i ja sam dođao do odluke: Xiaomi Redmi Note 4 - po meni najbolji omjer uloženo/dobiveno za moje potrebe i želje. 1799 kn u Neutrino, verzija 3/32GB.

Advanzia90 kaže...

Pozdrav,

hvala

Ovisi o veličini ekrana koju tražiš, ali uz ovo što si i sam naveo još možda Nexus 5X, Lenovo K6 Note...

drakula789 kaže...

Pixel XL je moj izbor ako novac nije važan.

9 godina
Mislim da je 1+3 ipak bolje potkovan kaj se softvera tice, bar kolko citam..

Tak da bi preporucil nes od oneplus.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jinx6666 kaže...

Mislim da se Xiaomi Mi5 sad moze dobiti po cijeni do 2000 kn, mislim da je to odlican deal i vjerojatno bi bio moj izbor. Mozes baciti oko jos na Samsung A5 2016 preko njuske (novi zapakiran) i Nexus 5x.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 12:39 (Edge).
14 godina

Trebala bi mi preporuka smartphonea za stariju osobu u cjenovnom rangu 150, max 200 Eura. Da radi out of the box, da je user friendly i da ima hrvatski meni.

Da li je Huawei P8 Lite najbolji izbor?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 13:01 (marijanooo).

0 0 hvala 0
13 godina

Bolje xiaomi redmi 3s zbog vece baterije ako nista drugo

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bilo bi sjajno kad bi mogao u Hr uzet OP 3t,ali nisam siguran hoce li mi neutrino moci nabaviti.Za sada:Pixel Xl,iP 7 +(o tome i dalje razmisljam),OP3T.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Zar nije isplativije uzeti preko njih direktno OP3T? Pixel XL imaju samo u 32gb varijanti

16 godina

Jel se isplati uzeti Samsung Galaxy J3 star 5 mjeseci za 800 kuna? Jel ima šta bolje za te novce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dejo6 kaže...

Jel se isplati uzeti Samsung Galaxy J3 star 5 mjeseci za 800 kuna? Jel ima šta bolje za te novce?

Daj pogledaj review Xiaomi 4A.   Ili vs Galaxy J3.

Novi A4 košta oko 800kn i na papiru izgleda prilično dobro.

I napiši ovdje ako što pronađeš. I mene zanima, a sad sam u guzvi :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 21:13 (CyberDemonVZ).
16 godina

Bolji je xiaomi, ali di ga kupiti?

10 godina

Huawei P9 i P9 lite dobitnici su nagrade Deutsche Telekoma za kvalitetu uređaja. :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
deepshitcro kaže...

Huawei P9 i P9 lite dobitnici su nagrade Deutsche Telekoma za kvalitetu uređaja. :D

Moja odluka je pala na p9 lite, uzeo ga uz produženje u tele2, taaaaako da, dobrodošla vijest 

No me interesa nada!
14 godina
dejo6 kaže...

Bolji je xiaomi, ali di ga kupiti?

4A, a ne A4, al valjda si skuzio. Sorry :D

Nema kod nas :(

Ja sam ga naručio ovdje:

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-4A-red-rice-4A-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-425-Quad-Core-Mobile/32766059717.html

90USD + DHL (26USD)

DHL moraš, jer onda ide bez PDV-a.

I ako želiš popust i još neke poklone u paketu, registriraš se ovdje:

http://forum.telekineza.com/viewtopic.php?f=5&t=966

Prođeš cijelu narudžbu, ali ne platiš.

Ijaviš se Ilionu na privatne poruke s brojem narudžbe.

I oni ti smanje račun i tek onda platiš.

P.S. Ja sam upravo naručio! Javio sam se Ilionu, čekam što će javiti :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 21:13 (CyberDemonVZ).
8 godina
neaktivan

Hvala na prijedlogu, al evo treba mi odluka izmedu ova dva: moto g4 plus ili huawei p9 lite. Moto mi je dobar zbog vecek ekrana, ali se brinem oko procesora. Koji ima bolju kameru?

17 godina
neaktivan
Gjde ima za kupiti kod nas taj moto g4 plus?
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

emmezeta

13 godina

Ima ga i u neutrinu za 100kn manje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Advanzia90 kaže...

Hvala na prijedlogu, al evo treba mi odluka izmedu ova dva: moto g4 plus ili huawei p9 lite. Moto mi je dobar zbog vecek ekrana, ali se brinem oko procesora. Koji ima bolju kameru?

Ovo stvarno ne znam...malo proguglaj primjere slika jednog i drugog pa odluči, ili provjeri reviewe

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice