Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.509.789
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
igy kaže...
robigrg kaže...

što kažete na ovaj mobitel http://www.elipso.hr/mobile/mobiteli/LENOVO-P0S3000PRO/

LENOVO S90

Ovo je po meni puno bolji mob od toga:

https://www.svijet-medija.hr/art/mobitel-smartphone-huawei-p8-lite-dual-sim-crni/67573

a sigurno se da iskopati još nešto...

Jeftiniji 200kn

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
10 godina
neaktivan
Molim vas ako mi neko moze napisat par dobrih modela neodlucan sam jako zelim da mi traje bar 2 god da ima solidne performanse
L.P

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Lijepo odvoji 2 minute vremena, pregledaj 2-3 prethodne stranice i imat ćeš odgovor.

0 0 hvala 0
17 godina

Molim vaše mišljenje. Sklon sam LG G4, ali da čujem i druga mišljenja...

12 LG G4 black leather 32GB
9 Samsung Galaxy S6 32GB
0 HTC One M9 32GB

0 0 hvala 0
14 godina
xXTheLuka1998xX kaže...

gledao sam sto mislis ove doogee mobiteli nisu losi imaju sjajan omjer ulozenog i dobivenog

Za te pare koje si naveo zaboravi doogija, pogledaj link od @djigibaoa, sa bilo kojim modelom meizua ili xiaomia neces fulati. I ignoriraj ovoga sta ti predlaze s3 - i xiaomi i meizu u tom rangu su klasa iznad s3 osim po kameri gdje su izjednaceni (mrvicu bolja mozda na s3 od xiaomija).

btw pricam o s3 sa nesluzbenim romom, naravno. s3 sa originalnim romom nije vrijedan spominjanja uopce (imam/imao sva tri, ne tipkam napamet).

13 godina
neaktivan
Narode pomagajte!!!!!
Za oko mi je zapeo LeTv 1s x500,na papiru je pila,za oko prekrasan,ali...
Hmmmm ima li netko ikakva iskustva?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Best buy do soma kuna? 

http://www.gsmarena.com/lg_spirit-7052.php ovaj mi se cini najbolji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 10:26 (medozg366).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Zanima me neki uredjaj otprilike da ima najmanje 16 GB interne memorije i ekran do 5.5 inča te da je podrzan dual sim. Cijena do 1700kn.
Za oko mi je zapeo samsung s4 ali ne ne znam isplati li se kupovati stariji model krajem 2015. Ako imate kakvu ideju predlozite, mob može bit i kinez.

0 0 hvala 0
17 godina

Preporuka za mob dual sim?

Cijena negdje do 4000 kn.

Islo bi na rate.

TrustNo1

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koji od ova dva kupiti ako je cijena ista. I koji je bolji općenito? Hvala.

11 Sony Xperia Z3 16GB (nova)
3 One plus X 16GB (novi)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
djigibao kaže...
igy kaže...
robigrg kaže...

što kažete na ovaj mobitel http://www.elipso.hr/mobile/mobiteli/LENOVO-P0S3000PRO/

LENOVO S90

https://www.svijet-medija.hr/art/mobitel-smartphone-huawei-p8-lite-dual-sim-crni/67573

Jeftiniji 200kn

Hvala, Hvala!

12 godina
neaktivan
igy kaže...
robigrg kaže...

LENOVO S90

Hvala!!

Ima li još nešto?

15 godina
Sobotofi kaže...
Narode pomagajte!!!!!
Za oko mi je zapeo LeTv 1s x500,na papiru je pila,za oko prekrasan,ali...
Hmmmm ima li netko ikakva iskustva?

odi u temu kineski mobiteli, ima nas par tamo s tim mobitelom, mozes slobodno narucit ok je uredaj, prije mjesec dana krenuo u prodaju, polako se vec rade romovi za njega, svake srijede nova beta verzija ili svaki mjesec nova sluzbena stable verzija roma izlazi, njegov sluzbeni eui je ok rom, s obzirom na 5,5" i octa core baterija je ok

10 godina
neaktivan

edit.može i do 1500 kuna max.best buy da je normalan brend

ne xiaomi kuracmi i te pm

L.P

0 11 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dečko, edukacija...

to ti treba.

7 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ocito samo nezelim uvijek uzimat smece recimo nesto se dogodi ko ce mi slat u kinu i ko zna kako ce to sklepat ajaoo
L.P

0 7 hvala 0
15 godina
xXTheLuka1998xX kaže...
Ocito samo nezelim uvijek uzimat smece recimo nesto se dogodi ko ce mi slat u kinu i ko zna kako ce to sklepat ajaoo

zbog takvog razmisljanja uvijek i uzmes smece, hebo te novi mobitel od 1500 kn, samo si odi u t-com i kupi si samsung na bonove i uzivaj u touchwizu predivnom a neko ce kupit taj xiaomi kuracmi note 3 za tu lovu i uzivat u aluminiju i miui-u

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 0:37 (domac5).
15 godina
Koji je trenutno best buy do 1500 kn, ako uzmemo u obzir i njuskalo?
Do sada sam imao/imam WP (920), medutim dobivam dobru ponudu za nju pa da vidim sta se nudi...
12 godina
10 godina
neaktivan
U redu mozda sam malo prenaglio ispricavam se jednostavno kad cujem xiaomi nekako postanem skeptican zato zelim da imam najbolja iskustva jer dosad svaki uredaj koji sam imao je bio na servisu 1-3 puta zelim neki odlican mob i imam pravo bit skeptican ako nemam iskustva zato me poucite ja sam tek sad punoljetan ima vas tu puno starijih i iskusnijih da me poucite hvala unaprijed
Ako cete mi rec recite ako necete ja cu trazit
L.P

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
xXTheLuka1998xX kaže...
U redu mozda sam malo prenaglio ispricavam se jednostavno kad cujem xiaomi nekako postanem skeptican zato zelim da imam najbolja iskustva jer dosad svaki uredaj koji sam imao je bio na servisu 1-3 puta zelim neki odlican mob i imam pravo bit skeptican ako nemam iskustva zato me poucite ja sam tek sad punoljetan ima vas tu puno starijih i iskusnijih da me poucite hvala unaprijed

Sinko neće bit previše iznenađenja ovdje ako ti kažem da koju god cifru da platiš mogućnost da se mobitel sjebe je jednaka. Samo je omjer broja uređaja različit. Neki koji su kupili ovdje Iphonea ili Galaxy Note seriju kao najskuplje telefone su imali neugodnih stvari, ljudi sa Sony teme isto, iskrcaš brdo para da bi skužio da ti se staklo od ekrana odljepilo itd. Ništa danas nije garancija kvalitete. Xiaomi i Meizu su uz OnePlus jedni od najkvalitetnijih kineskih uređaja, frend ima Xiaomi Mi4 nikakvih problema, perfektan mob, ja osobno koristim Xiaomi Mi Band Pulse i ista priča, za tu cijenu odličan, Ekipa nema neke velike žalbe ni na Xiaomi ni na Meizu, a više se isplate jer su obično cijenovno izjednačeni sa nekim Samsung/LG/Lumia/Sony/HTC smećem. Tako da prihvati sugestiju ovdje kada si već došao pitati. 

10 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...
xXTheLuka1998xX kaže...

Sinko neće bit previše iznenađenja ovdje ako ti kažem da koju god cifru da platiš mogućnost da se mobitel sjebe je jednaka. Samo je omjer broja uređaja različit. Neki koji su kupili ovdje Iphonea ili Galaxy Note seriju kao najskuplje telefone su imali neugodnih stvari, ljudi sa Sony teme isto, iskrcaš brdo para da bi skužio da ti se staklo od ekrana odljepilo itd. Ništa danas nije garancija kvalitete. Xiaomi i Meizu su uz OnePlus jedni od najkvalitetnijih kineskih uređaja, frend ima Xiaomi Mi4 nikakvih problema, perfektan mob, ja osobno koristim Xiaomi Mi Band Pulse i ista priča, za tu cijenu odličan, Ekipa nema neke velike žalbe ni na Xiaomi ni na Meizu, a više se isplate jer su obično cijenovno izjednačeni sa nekim Samsung/LG/Lumia/Sony/HTC smećem. Tako da prihvati sugestiju ovdje kada si već došao pitati. 

Hvala ti lijepa na ovom konstruktivnom odgovoru to itekako cijenim 

znaci kad bih ja sad kupio xiaomi ili meizu ako se sta pokvari trebao bi slat u kinu

dali oni garantiraju povrat novca ako nesto nije u redu?

To me zanima jer meni je lakse kad kupim  mob u hr ako mi nece vratit pare lijepo zovem inspekciju i amen

tako da je vjerojatno drugacije

L.P
12 godina
neaktivan

Koliko ja znam, ako se kupi u Wow shopu ili bilo kojoj drugoj trgovini na teritoriji RH oni ti moraju osigurat servis tu u zemlji. Tako da...

16 godina
neaktivan

Koj bi mobitel trenutno preporucili do kojih 3000 kuna? Vazna mi je kamera i ekran. Taj mobitel planiram imat jedno duze vrijeme pa i da nije preslab. Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

S6 n njušci. Pošto ti je važnija kamera i ekran od baterije onda to. Ili LG G4

16 godina
neaktivan

Nisam napomenuo od novih mobitela, ne kupujem polovne. A za bateriju mi je jedino vazno da drzi od jutra to veceri, tako ne putujem cesto pa mi ne treba neka posebna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pa za te novce ih nađeš na njušci nove i sa garancijom...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima.. Znači kupujem novi mobitel do 2000kn (isključivo preko njuškala). Znači mob bi me trebao služiti barem 3 godine ako ne i više.. I sada za oko su mi zapeli Samsung galazy S5 Neo, Lg G3 i Sony Xperia Z3 compact? 

Zanima me što vi preporučate od navedenih i svaki novi prijedlog je dobro došao? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Z3 Compact. Zbog baterije i fluidnosti

11 godina
neaktivan

Luka1998, kaj se nisi ti raspitivao za Doogee? Koji je istinsko smeće. Ovdje ti rulja preporučuje stvarno kvalitetne proizvođače Xiaomi i Meizu

koji su bolji i od ZTE-a i od Huaweija za koje znaš, a u odnosu uloženo/dobiveno i od svih ostalih, a ti sad ne bi ni to. Uglavnom sve što su napisali je točno.

Što se tiče servisa, kod nas možeš kupiti i Xiaomi i Meizu, ne moraš naručivati iz Kine, a ono što kupiš kod nas i servisiraš kod nas u

sklopu garancije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 17:59 (Yo Momma).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice