Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.539.007
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ma čak mi nije toliko zbog tog "octa-corea" koliko neke druge stvari koje su napisali... baterija 2 dana, sonyev senzor i te stvari.

A i čuo sam da je Atom inkompatibilan sa nekim aplikacijama jer mu fale neke instrukcije, ali koga god sam čuo da je to rekao nisam vidio da je naveo ikakve primjere. Pa mi sad nije jasno, znate li vi što o tome?

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ne znam nista o tome zaista, stize mi fon u petak pa cu ga detaljno testirati i napraviti review za ekipu {#}

Gdje si nasao taj podatak?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Taj procesor ima jednu manu, kad se clocka trosi dosta dosta vise baterije, a taj komentar ne drzi vodu, random troll.

16 godina
neaktivan

Prema googleu stvarno i je laž. Ali sam htio provjeriti za svaki slučaj. Hvala.

EDIT: Premda sam sada vidio da recimo GTA:SA se ruši na svakom Atomu. Sve ostale single-core aplikacije više manje idu bez ikakvih problema.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2014 14:17 (RoyalBlood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RoyalBlood kaže...

Što mislite o ovome (u odnosu na Zenfone 5)?

http://www.telekineza.com/coolpad-f1-recenzija/#prettyPhoto

Fotke ovak na brzinu izgledaju bolje nego na zenu. Ove price sa dva dana baterije zaboravi uz taj procesor (ako racunamo wifi, surfanje, sync i sl). Mislim da je tu atom (neklokani) u prednosti. Sto se tice aplikacija na atomu, to si vec pitao u nekoj drugoj temi i odgovoreno je prilicno jasno - daj nadji jedan primjer aplikacije za android koji ne radi na atomu? Ja nisam nasao, ni u praski ni na webu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2014 15:40 (mcf).
16 godina
neaktivan

Ovo za bateriju mi je bitno, hvala.

Nisam pitao ni na jednoj drugoj temi, to sam prilično siguran. Pitao sam par postova iznad. I for the record, ovo je atom:

na 5:02

To me najviše brine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
RoyalBlood kaže...

Nisam pitao ni na jednoj drugoj temi, to sam prilično siguran. Pitao sam par postova iznad. I for the record, ovo je atom:

To me najviše brine.

Los port na android platformu nista vise. Max payne ne radi  na nekim super jakim android telefonima a jos je manje zahtjevniji!

16 godina
neaktivan

Jel ima Atom neku emulaciju za aplikacije koje su kompajlirane za ARM strogo?

12 godina

Ako tražite baš jedan onako jači telefon da razbija. E pa onda uzmite Nokiu 3310. Razvaljuje ko luda. Hahahaha

Moj PC  
0 13 hvala 0
17 godina
zviznemte kaže...

Ako tražite baš jedan onako jači telefon da razbija. E pa onda uzmite Nokiu 3310. Razvaljuje ko luda. Hahahaha

Humor je na drugoj rubrici foruma...

15 godina
Ziga kaže...
zviznemte kaže...

Humor je na drugoj rubrici foruma...

Nokia 3310 više nije humor.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
13 godina
odjavljen
nul-3 kaže...
Ziga kaže...
zviznemte kaže...

Nokia 3310 više nije humor.

Ha ha usla je u anale mobilne telefonije {#}

14 godina
RoyalBlood kaže...

Sorry, netko je pitao isto pred koji dan u temi pa smo vec to bili raspravili - mislio sam da si to bio ti. Pobrkah nickove. Sto se tice GTA:SA, kako je chaselol rekao -  losi port, nekompatibilnost sa androidom, tko zna. Baci pogled na google play i na forume, igra se masovno rusi  i mrzne ljudima, na svoj sili telefona i tableta, ne samo na zenu. Da atom ne moze pokrenuti te instrukcije, ne bi ih ni pokrenuo :)

16 godina
mcf kaže...
RoyalBlood kaže...

Sorry, netko je pitao isto pred koji dan u temi pa smo vec to bili raspravili - mislio sam da si to bio ti. Pobrkah nickove. Sto se tice GTA:SA, kako je chaselol rekao -  losi port, nekompatibilnost sa androidom, tko zna. Baci pogled na google play i na forume, igra se masovno rusi  i mrzne ljudima, na svoj sili telefona i tableta, ne samo na zenu. Da atom ne moze pokrenuti te instrukcije, ne bi ih ni pokrenuo :)

Da, meni se ista stvar kao na videu događala i na HTC Oneu, dok nije izašao 3. ili 4. update igre, od onda radi OK, ali još uvijek lošije nego na iPadu 3. generacije koji ima znatno slabiji SOC i osjetno veću rezoluciju ekrana, dakle igra je katastrofalno optimizirana

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
antimadridista kaže...

Eto neznam gdje bi pitao, pa ću tu. Naručio bi si mobitel sa Mobicity-a. Čitao sam za tu foru da nama iz Hrvatske naplaćuju bez VAT-a jer misle da nismo u EU i znam da su ljudima uredno stizali mobiteli bez naplaćenog VAT-a sa mobicity-a. Ali zanima me postoji li bilo kakva šansa da recimo na ulazu u našu državu oni to nekako primjete i da moram platiti dodatno lovu za tu cijenu sa VAT-om? Ili mi ipak ne mogu ništa jer ipak to je greška na njihovoj stranici valjda?

Jeli se dogodilo nekom da su mu naplatili VAT ili ste svi (većina) prošli bez problema?

Naravno, ne namjeravam ih ništa u vezi toga upitati da nebi oni to primijetili pa da za*ebem i sve ostale koji žele naručivati sa te stranice xD

Ako sam fulao temu, moja isprika i neka slobodno moderatori premjeste.

Hvala.

i ja sam si naručio s mobicitiya motorola g dual 16GB  bez pdv-a i shipinga, a i carine, nadam se {#}. osobno mislim da moto g trenutno daje najviše za novce. display je odličan, izrada ok, baterija i kitkat. 16GB interne poništava nedostatak memorijske kartice. jedini nedostatak po meni je neodvojiva baterija. kamera je lošija nego kod konkurencije, al to mi nije toliko bitno, glavno dai ma autofokus i led. garancija je 12mj., pa ćemo vidjet.

a vi koji planirate uskoro uzimati flagship, strpite se još malo. za upola cijene flagshipa moći ćete dobit odličan telefon

http://www.racunalo.com/xiaomi-mi4-smartfon-u-susjednoj-italiji-u-kolovozu-kad-ce-k-nama/

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2014 23:07 (hrvooje).
14 godina
hrvooje kaže...

i ja sam si naručio s mobicitiya motorola g dual 16GB  bez pdv-a i shipinga, a i carine, nadam se {#}

pdva i shipinga nema, ali za carinu nikad nisi siguran kad narucujes iz EU... nekad oce nekad nece, kao sto i pise u par prethodnih postova :)

16 godina
odjavljen
mcf kaže...
hrvooje kaže...

i ja sam si naručio s mobicitiya motorola g dual 16GB  bez pdv-a i shipinga, a i carine, nadam se {#}

pdva i shipinga nema, ali za carinu nikad nisi siguran kad narucujes iz EU... nekad oce nekad nece, kao sto i pise u par prethodnih postova :)

Ne. Carina ne postoji u EU. Shipping nema veze s time gdje je, to se plaća ili ne ovisno čime šalješ (uvijek se plaća, ali kuriri su skupi), a PDV također uvijek plaćaš ili u RH ili gdje kupiš, osim ako netko ne napravi neku grešku.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
Tonči kaže...
mcf kaže...

Ne. Carina ne postoji u EU. Shipping nema veze s time gdje je, to se plaća ili ne ovisno čime šalješ (uvijek se plaća, ali kuriri su skupi), a PDV također uvijek plaćaš ili u RH ili gdje kupiš, osim ako netko ne napravi neku grešku.

Znam, bio sam sarkastican. Ja i ostali smo vec u zilijon postova od proslog ljeta napisali sve o novim (novim za nas) carinskim i poreznim odredbama unutar EU, ali svejedno se posta bar deset postova dnevno koliki je porez na mob iz UK ili GPU iz DE. Sorry na offtopic :)

13 godina
neaktivan

Ako bi kupio mobitel s njuskala dali je najbolje da trazim od prodavaca da mobitel posalje overseas expressom ili? Cini mi se sigurnije s njima zbog te dvodnevne reklamacije koje pruzaju. Nikad prije nisam kupovao s njuskala pa zelim bit siguran da se bacim preko 2 tisuce na nista. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ManOnTheMoon kaže...

Ako bi kupio mobitel s njuskala dali je najbolje da trazim od prodavaca da mobitel posalje overseas expressom ili? Cini mi se sigurnije s njima zbog te dvodnevne reklamacije koje pruzaju. Nikad prije nisam kupovao s njuskala pa zelim bit siguran da se bacim preko 2 tisuce na nista. Hvala

Ako je polovan, najbolje bi bilo da ga na ruke dobiješ od prodavača (da se nađete negdje) da ga možeš isprobat.

Ako je novi, najbolje je plačanje prilikom preuzimanja

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
Pa to sa overseas expressom je i bolje nego na ruke jer imas 2 dana da detaljno sve pregledas i isprobas. Ili sam ja nesto krivo shvatio?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
13 godina
gamer34 kaže...
Pa to sa overseas expressom je i bolje nego na ruke jer imas 2 dana da detaljno sve pregledas i isprobas. Ili sam ja nesto krivo shvatio?

Istina, overseas je sto se toga tice najsigurniji. A i odnedavno hp omogucava pregled posiljke u postanskom uredu i ako ti se ne svidja sadrzaj odbijes preuzeti i ona se vraca posiljatelju..
13 godina

Sestra odlučila da želi Xiaomi Mi3 pa me zanima odakle bi se mogao naručit koja je cijena i jel postoji hrvatski jezik u uređaju ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Sestra odlučila da želi Xiaomi Mi3 pa me zanima odakle bi se mogao naručit koja je cijena 

Tu ga imaš za naručit. 

http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-mi-3-16gb.html#.U9jOpfl_ukg

De gustibus non est disputandum.
12 godina

pozdrav. dvoumim se izmedu Sony xperia m2 i htc desire 610. koji je bolji po vasem misljenju?

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mihael610 kaže...

pozdrav. dvoumim se izmedu Sony xperia m2 i htc desire 610. koji je bolji po vasem misljenju?

skoro pa identicni telefoni, samo xperia ima jacu bateriju

12 godina
Mihael610 kaže...

Najbolje je da si procitas recenzije mob.

Sony xperia m2

http://mob.hr/sony-xperia-m2-recenzija/

htc desire 610

http://mob.hr/htc-desire-610-recenzija/

15 godina

Motorola Moto g 8 gb, proširiva memorija, 4g  ili  Xiaomi Mi-3 16GB

1 Moto g
15 Xiaomi Mi-3
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

Motorola Moto g 8 gb, proširiva memorija, 4g  ili  Xiaomi Mi-3 16GB

Nemas tu sta razmisljat, Mi3. Klasu bolji mobitel. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice