Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.509.440
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

I ja sam veliki ljubitelj WPa, pa opet imam S4.

Čekao sam pravi uređaj, i sad kad je izašao 930, ubrao s4. Tako da sad opet ništa dok ne istekne ugovorček )=

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav, opet ja, samo da pitam kako mogu znati da li je uredjaj originalan ili nije, tocnije planiram kupiti novi mobitel za sestru, radi se o G2 za 1800kn sa garancijom i ostalom opremom, nekoristen. Sad me zanima mogu li nekako provjeriti da li su jamstvo i mobitel originalni. Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
parlel kaže...

Pozdrav, opet ja, samo da pitam kako mogu znati da li je uredjaj originalan ili nije, tocnije planiram kupiti novi mobitel za sestru, radi se o G2 za 1800kn sa garancijom i ostalom opremom, nekoristen. Sad me zanima mogu li nekako provjeriti da li su jamstvo i mobitel originalni. Hvala unaprijed!

Ako kupujete preko oglasa i putuje preko poste. onda ako taj oglas ima puno slika onda je originalna garancija.

Ako nema slika a pricali ste scovjekom onda mu vjerujte ili nemojte.

Ako ce biti primopredaja onda cete valjda znati dali je original ili ne. Inaće se vidi po potpisu i pecatu na garanciji.

14 godina
Vidi se da nisi bas kupovao preko oglasnika. Prvo slike ne znace previse, moze netko staviti slike s interneta, a i da nisu neiskusno oko ne moze tako znati dali je orginal. Isto tako uzivo, ako se netko ne razumije u mobitele, kopija ga vrlo lako moze zavarat posto postaju sve bolje. Najsigurniji nacin da nije kopija je da trazis uredaje od operatera, da je racun od operatera te da se imei broj na telefonu, kutiji i garancijskom listu podudaraju. Isto tako, preko imei broja se za neke uredaje moze na internetu naci dali je orginal.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
11 godina
neaktivan

Da naglasim, nije posta vec primopredaja. I upravo tako, ne bih bas volio vjerovati samom izgledu mobitela, probat cu onda to sa imei brojem, pa cemo vdijet! Hvala u svakom slucaju!

14 godina
Probaj sa stranicom www.imei.info. Ja sad probao i radi mi i za Nexus 5 i iPhone 5s.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
12 godina

Ja se ispričavam ja sam krivo shvatio, jer sam valjda na brzinu pročito. Ja sam mislio kako da zna dali je garancija original ili kopija. :/

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran

nisam u toku ali samo sam jedno htio reć-> iPhone 5s <-  {#} eto moje pomoći 

Moj PC  
0 14 hvala 1
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Gledao sam malo zadnjih par dana razne mobitele, pa me zanima koji bi bio best buy za oko 1000kn, bilo bi zgodno da se može naći kod nas?
Android je praktički jedini uvjet. Gledao sam Asusov zenfone 5, može ga se naći za 1000-1200 sa dostavom, može li se naći bolje od njega?

Hvala unaprijed!

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Pozdrav svima,

Gledao sam malo zadnjih par dana razne mobitele, pa me zanima koji bi bio best buy za oko 1000kn, bilo bi zgodno da se može naći kod nas?
Android je praktički jedini uvjet. Gledao sam Asusov zenfone 5, može ga se naći za 1000-1200 sa dostavom, može li se naći bolje od njega?

Hvala unaprijed!

Pogledaj H18 Noa H42. Imas na mob.hr recenziju. Odlican za 1000 kn.

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
13 godina
RoyalBlood kaže...

Gledao sam Asusov zenfone 5, može ga se naći za 1000-1200 sa dostavom, može li se naći bolje od njega?

Hvala unaprijed!

ako je verzija sa 2GB ram-a, kupuj.

ja sam ga sebi kupio, stize za 7 dana (fala penisu cekam mjesec i po)

i gledajuci testove telefon rastura i nema bolje za te pare! 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
RoyalBlood kaže...

Pozdrav svima,

Mozda Hongmi 1s ako zelis MIUI, mada ima manji ekran i rama od zena. Onda su tu svi ostali kinezi, za 1000kn povelik izbor (doogee, jiayu). Meni se za te pare zenfone najvise dopao, vec sam dva komada kupio :)

14 godina
EchoOne kaže...

Hvala unaprijed!

Pitao je bolji od zenfona u tom cjenovnom rangu - hangarac nije ni blizu zenu, imho.

edit - pardon na doublepostu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 13:35 (mcf).
17 godina

Možda huawei honor 3c

Life is too short to remove USB safely

0 0 hvala 1
14 godina
hrvooje kaže...

Možda huawei honor 3c

Da, ovaj isto izgleda super za te pare. Po primjerima na webu, fotke su tu negdje u zenfone rangu. Jedino nema gorila 3 kao zen i nije kitkat (zen bi trebao dobiti kitkat u 8. mj). No svejedno, na huaweishopu je ispod 1000kn, dosta povoljno.

14 godina
neaktivan

Moze preporuka mobitela cijena nije bitna gledao sam samsung galaxy s5 i iphone 5s,iphone me trenutno privlaci?sta bi vi preporucili?

0 0 hvala 0
14 godina
Odi isprobaj oba 2 i koji ti vise pase uzmi, neces pogrijesit ni sa jednim od flagship uredaja.
13 godina

Evo imam jedno pitanje . Galaxy note 3 n9005 je dual sim ili ne ? Koliko dode unlock code za njega ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
N9005 nije dual sim.
17 godina
pas101 kaže...

Moze preporuka mobitela cijena nije bitna gledao sam samsung galaxy s5 i iphone 5s,iphone me trenutno privlaci?sta bi vi preporucili?

Pogledaj i HTC One M8, a i LG G3. Šteta da ne pogledaš ako novci nisu problem 

Life is too short to remove USB safely
15 godina
Rucipe kaže...

Evo imam jedno pitanje . Galaxy note 3 n9005 je dual sim ili ne ? Koliko dode unlock code za njega ? 

Neces valjda note3?

14 godina
hrvooje kaže...
pas101 kaže...

Vrijedi baciti pogled i ma Z2 i po meni na Nexus 5 pa nek bira koji mu se najvise svida.

nul-3 kaže...
Rucipe kaže...

Neces valjda note3?

Sto fali Note-u?

15 godina
gamer34 kaže...
hrvooje kaže...
pas101 kaže...

Vrijedi baciti pogled i ma Z2 i po meni na Nexus 5 pa nek bira koji mu se najvise svida.

nul-3 kaže...
Rucipe kaže...

Neces valjda note3?

Sto fali Note-u?

Ne fali mu nista, ima ga i viška

12 godina

Interesira me da li je netko čuo za Samsung Galaxy Ace 3 +(Plus)

Jedna žena mi je tako napisala u box da mi prodaje. Svemogući google nije uspio nači ništa pod tim imenom. Pa me zanima da li postoji uopće taj mob pod tim imenom?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
mcf kaže...
EchoOne kaže...

Hvala unaprijed!

Pitao je bolji od zenfona u tom cjenovnom rangu - hangarac nije ni blizu zenu, imho.

edit - pardon na doublepostu.

Dobro nije bas da nije ni blizu, al istina u pravu si.. zamjenih ga s jednim drugim tako da je zenfon bolji u tom slucaju. Isprika na nemarnosti...

Moj bed...

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
15 godina
neaktivan
zviznemte kaže...

Jedna žena mi je tako napisala u box da mi prodaje. Svemogući google nije uspio nači ništa pod tim imenom. Pa me zanima da li postoji uopće taj mob pod tim imenom?

Ace 3 plus nikad cuo, ima ace plus, i ace 3. Tako da vjerojatno krivo napisala, ili je nesto kinesko.

De gustibus non est disputandum.
12 godina
mario1990 kaže...
zviznemte kaže...

Ace 3 plus nikad cuo, ima ace plus, i ace 3. Tako da vjerojatno krivo napisala, ili je nesto kinesko.

Zena je krivo napisala jer nije znala ni koji mobitel ima. haha

16 godina

HTC One m7 mi se pokvario već n-ti put i iz trgovine su mi rekli da će mi dopustiti da uzaberem nešto drugo u tom cijenovnom rangu(koliko je plaćen). Sada u taj rang upada više manje sve, i nekako su mi se najviše svidjeli Samsung Note 3 i LG G3. Sviđaju mi se ogromni ekrani na Samsungu i LGu, s time da Samsung ima malo veći ekran, hardverske tipke i stylus , ali ima meni odvratan TouchWiz. LG je manj, ima veću rezoluciju ekrana, nešto je brži i ljepši. Uglavnom, odprilike znam sve prednosti i nedostatke ali zanima me što biste vi odabrali. Razmišljam još i o tome da nadoplatim za iPhone 5s jer mi je iOS ipak draži nego Android, što nakon godinu dana Androida mogu sa sigurnošću reći, ali mislim da više ne bi izdržao s tako malim ekranom

7 Samsung Note 3
21 LG G3
1 iPhone 5s
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

^ note ima vrhunski bateriju ali je i ogroman...

uzmi lg g3

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Ja bi iskreno isao na One M8, ali ako ti on ispada iz izbora zbog prijasnjeg iskustva potpuno te razumijem. Na iPhone jako tesko da ces se vratit jer je razlika stvarno ogromna i kad se jesnom naviknes na veliki ekran, povratak je tezak. Ja sam sad za vrijeme posjedovanja Nexusa 5 dva puta uzeo pored njega jos i 5s, ali jednostavno se ne mogu naviknut, cim imam Nexus pored sebe njega koristim.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice