Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.036
|
čitano: 12.513.304
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

tcom "akcije" završavaju do kraja mjeseca. Vjerovatno je siječanj za izacivanje smeća iz skladišta. Sada čekamo da vidimo hoće li se dogoditi neki specijalni popusti ili ne.

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Ekipa sto vam se cini od kupovine HTC Wildfire S uredjaja po cijeni od 400kn? Nelose ocuvan, jos 8mj garancije, otkljucan na sve mreze. To bi mi bio sekundarni uredjaj uz HOX. Kolika bi bila njegova realna vrijednost na njuskalu?

16 Isplati se.
3 Ne isplati se.
2 Bas me briga jel se isplati!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Sony Xperia Tipo, ili LG Optimus L3?

Nisam neki lumen za mobitele, pa može neki savjet, neki osvrt korisnika po pitanju pluseva i minusa spomenutih uređaja?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Sony Xperia Tipo, ili LG Optimus L3?

Nešto bolja rezolucija, i veći ppi.. dolazi sa ics-om.. Za mene dovoljno razloga da kažem xperia.

15 Xperia Tipo
1 LG L3
De gustibus non est disputandum.
12 godina

jel mi moze neko rec jel maska ista za HTC Sensation i Sensation XE? tj. jel mogu masku s Sensation XE stavit na obicni Sensation? sorry na offtopic

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
logi510 kaže...

jel mi moze neko rec jel maska ista za HTC Sensation i Sensation XE? tj. jel mogu masku s Sensation XE stavit na obicni Sensation? sorry na offtopic

Mozes. :)

15 godina
neaktivan

U bonbonu ima rasprodaja uređaja, pa ako netko treba novi mob:

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji

1 0 hvala 0
14 godina
Hej ljudi,trebao bih neki mobitel do 1200 kn,da je novii,da su mu što bolje specifikacije i tako..:D
Za sad se dvoumim između:
Hvala svima na odgovorima i savjetima..:D
15 Zte blade III
1 Samsung galaxy ace
2 Huawei g300
0 Prestigio 4040
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mačakzg kaže...

Pozdrav.Trebao bih danas u vip-u kupiti mob na pretplatu.Tražim neki jeftiniji,znači ništa specijalno:internet,pozivi,poruke...Suzio sam izbor na ova 3 modela pa bih vas molio da mi pomognete u trilemi.

ZTE BLADE 3

HTC WINDOWS 8

HUAWEI P1(malo je skuplji)

Mob.nije za mene već za ženu tako da i to uzmete u obzir.

Pozdrav.Kupio sam SVA TRI mobitela od ovih koje sam naveo.Huawei p1 za kćer,Htc Win 8s za ženu i Zte Blade sebi.Huawei je predobar mob,boje izvrsne,radi ko zmaj,jako tanak i lagan mob,kamera vrhunska,ništa ne šteka,stranice se otvaraju jako brzo.Sve u svemu mob je vrhunski.Htc Windows 8 je isto dobar mob,tanak,eleganta,nema zastajkivanja i radi stvarno glatko.Jedino me muči Win.8 jer se nemogu nikak na njega priviknut.Tko ne pati na beskonačno skidanje svakakvih aplikacija a želi lijep i funkcionalan mob,moja preporuka.Zte Blade 3 ili Vip Racer je ostao za mene i ja sam za sada jako zadovoljan.Naravno nije u klasi Huawei-a,ali meni koji sam prvi put na Androidu,sasvim dobar mob.Naručio sam kožnu futrolu s Ebay-a i čekam da mi stigne.Do 1000 kn best buy kupnja,definitivno.

Točno koliko koji od ova tri mobitela košta,toliko i vrijede.Dakle moj glas:1.HUAWEI P1

2.HTC WIN 8S

3.ZTE BLADE 3

Pozdrav. 

mašić
17 godina

čitam u uvjetima ponuda hrv telekoma da su produžili svoje "akcije/ponude do 28. veljače"... Dakle više para za ugovore na mjesec ide dalje.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
alen4430 kaže...
Hej ljudi,trebao bih neki mobitel do 1200 kn,da je novii,da su mu što bolje specifikacije i tako..:D
Za sad se dvoumim između:
Hvala svima na odgovorima i savjetima..:D

Xperia U u BonBona za 1190kn :)

16 godina
Korny1603987 kaže...

čitam u uvjetima ponuda hrv telekoma da su produžili svoje "akcije/ponude do 28. veljače"... Dakle više para za ugovore na mjesec ide dalje.

Ma bezobrazni su. Bile je akcija za mlade 50 posto, pa ukinuli od 28.11. do 31. sijecnja i reko curi da pricekamo da prijede 31.1. pa da onda prijede na pretplatu kad ono oni produzili ovo sranje 20% na samo total+s. Iskreno mislim da T-mobile nije nikad bio ovako skup. Mislim oces neki dobar mobitel npr. Samsung S3mini i jos plati 1400kn u total+s. Ma daj molim te. Pola mobitela niti nemaju. Sve u svemu katastrofa. T-mobile si je malo prevec pocel brijati..

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 21:44 (Džekson).
17 godina

i kod mene je tako. Razmišljam si o prvom smartphoneu, mislio sam iskoristiti "total S" tarifu i još popust 50% za mlađe od 28. god. Ništa od toga.

Gledao sam si da si nabavim za "24 mjeseca" ugovor jeftinije xperiju S, ali niti imaju xperijuS niti bi je imali za pristupačnu cijenu.

14 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

i kod mene je tako. Razmišljam si o prvom smartphoneu, mislio sam iskoristiti "total S" tarifu i još popust 50% za mlađe od 28. god. Ništa od toga.

Gledao sam si da si nabavim za "24 mjeseca" ugovor jeftinije xperiju S, ali niti imaju xperijuS niti bi je imali za pristupačnu cijenu.

znate sta vam je nelose kod t-mobile-a. Otic na tarifu extra total+ M, uzet popust na dobar uređaj ako imaju neki (obavezno preko webshopa jer nekad znaju bit dobri popusti na uređaje) i onda nakon 6 mjeseci spustis se na extra total + S tarifu sa 20% popusta. Imas to pravo jednom po ugovoru. Recimo po meni galaxy s3 mini ima okej cijenu na M tarifi.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina

Daj mi recite koji je iskreno bolji mobitel Sony xperia S ili Samsung S3 mini? Napomena: meni kamera nije bitna. Bitna mi je baterija, performanse. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

xperia s naravno...veci, bolji, brzi, lijepsi(bar meni)..

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav intersesuje me kakva je razlika izmedu htc sensation i sensation 4g ja sam imao obicni sensation  . Nije me nesto puno odusevila kamera kao i problem sa slabim wifi , i stekanje u toku rada a kad se uzeme u obzir dual core . Sve u svemu nije los telefon ali nije nesto extra u odnosu na galaxy s2 , e sad me interesuje kakav je taj 4g ???

Riki
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pozz,

namjeravam tek sad kupit prvi smatphone, jednostavno mi nije trebao do sad, al eto radi posla mi treba tak nekaj, zanima me neki koji ima windows phone, a sad dal 7 ili 8 neznam, kaj se neda 7 nadogradit na 8?

bilo bi poželjno da ima storage bar 8gb ili da ima utor za karticu pa da ga mogu nagrodatit i da ima dosta velik ekran za ugodno surfanje po netu i ugodno čitanje, e sad vidim da se neki kuže u razne ponude t-com, tele2 itd...(najzanimljivija mi je revolucija tele2) zapeo mi za oko HTC WP8, znači i bitno mi je da mi bude preplata max 150kn, ako neko zna za neku bolju ponudu, nek mi ju preporuči.

hvala!

edit: kakvo je stanje sa virusima i antivirusnim programima za taj os?

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 9:12 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da li je Samsung S3 mini kupljen u Vipu otljucan na sve mreze? Znam da ima neki zakon novi pa pitam. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

znaci stvar je ovakva

htio bih sebi kupiti neki mob do nekih 200 KM ili ti ga 800 kuna

u eronet pretplati eronet 20

http://www.hteronet.ba/privatni-korisnici/mobilna-telefonija/mobilni-telefoni/

a ako mii ne nadjete ovdje kakav dobar

onda preporucite mi neki mobitel da ima ekran na touch i

tipkovnicu obicnu ili qwerty do nekih 300 KM ( 1200 kuna ili 150 eura )

mobitel necu da kupujem po nikakvim oglasima i slicno

nego iskljucivo nov mobitel sa garancijom u nekom mobitel shopu

mobitel moze biti onaj obicni monolik , klizni ili preklopni nije bitno

hvala unaprijed

nasao sam na netu jedan sajt na kojem pise koji sve privatni trackeri su trenutno otvoreni za sign up pa evo postat cu ovdje link http://www.torrent-invites.com/forum.php

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kurijak kaže...

e sad me interesuje kakav je taj 4g ???

Isti kao i obični.

mrakky kaže...

kaj se neda 7 nadogradit na 8?

zapeo mi za oko HTC WP8, znači i bitno mi je da mi bude preplata max 150kn, ako neko zna za neku bolju ponudu, nek mi ju preporuči.

Ne.

HTC 8S je dobar izbor prihvatljive cijene.

Džekson kaže...

Da li je Samsung S3 mini kupljen u Vipu otljucan na sve mreze? Znam da ima neki zakon novi pa pitam. Hvala

Može biti otključan, ali zakonski ne mora. Tek nakon isteka ugovora imaš pravo tražiti besplatno otključavanje.

angel_c kaže...

iskljucivo nov mobitel sa garancijom u nekom mobitel shopu

Malo prelazi cijenu, ovako nešto:

http://www.univerzalno.com/Artikli.aspx?artikalid=1765

13 godina
protjeran

to je mobitel full na touch bez tipkovnice

ja zelim iskljucivo mobitel sa tipkovnicom i da ima touch

po mogunosti da je klizni ali nemora biti

nezelim samo touch ,nezelim samo tipkovnicu

zelim oboje

nasao sam na netu jedan sajt na kojem pise koji sve privatni trackeri su trenutno otvoreni za sign up pa evo postat cu ovdje link http://www.torrent-invites.com/forum.php

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hvala na pomoci :)
Riki
15 godina
neaktivan
angel_c kaže...

to je mobitel full na touch bez tipkovnice

ja zelim iskljucivo mobitel sa tipkovnicom i da ima touch

po mogunosti da je klizni ali nemora biti

nezelim samo touch ,nezelim samo tipkovnicu

zelim oboje

Xperia mini pro?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
13 godina
protjeran

idealan primjer izgleda kvalitete karakteristika i cjene

ima sve sto trazim od mobitela i cjenom mi je svakako prihvatljiv

bio je moj no 1 izbor sve dok nisam procitao ovo

http://www.forum.hr/showthread.php?t=671963

i sad se mislim kad se njih ovoliko zali na telefon a i u servisu

kazu da najvise xperia modela koji se vracaju su upravo

xperia mini i xperia mini pro

pa sad me je to veoma zabrinulo

ima li ijedan jos slican kao ovaj mobitel

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 18:15 (angel_c).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mozete mi navesti razliku izmedju Xperia S i Galaxy S3 mini ? Presao bi na jedan od njih sa HTC Desire. Sto bi me trebalo odvuci na xperia s ?
14 godina
Marko5552 kaže...
Mozete mi navesti razliku izmedju Xperia S i Galaxy S3 mini ? Presao bi na jedan od njih sa HTC Desire. Sto bi me trebalo odvuci na xperia s ?

Ja biš rekao Samsung Galaxy S3 mini, čisto iz razloga jer je najnoviji na tržištu, jer ima kroz Samsung ovako ili onako najbolji support update-a, osobno ne podnosim SONY liniju mobova Xperia što je moj, subjektivan dojam, makar je po displayu i PPI stvar na strani SONY Xperia S, dijagonala je kod SONY Xperia veća za 0.3 incha, ali je Xperia i teža za nekih 33 grama, što je u konačnom zbiru oko preko 20% lakši Samsung, kamera je puno bolja na SONY Xperia i tako dalje, ali je meni ukupno, bolji i ljepši Samsung, u ovom konkretnom slučaju!!!!

Još jedan mali, možda bitan presudan detaljčić, Samsung dolazi u malo više i puno više ljepših bojica kućišta, što baš za SONY grupaciju sa njihovom gumiranom plastikom baš se i ne može reći, od tih mi je samo onaj crni ili tamno sivi onako kao curica, ostale su boje, hmmmmm, onako, osrednje, pa pogledaj u živo na SGS III onu Garnet crvenu, Titanium grey, Amber brown, ma bilo koju, sve su dost ljepše {#} {#} !!!! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Slazem se s tobom, vjerojatno ce onda on presuditi odlicna mi je serija Galaxy po izgledu tako da.

15 godina
neaktivan

Preporuka smartphone-a do 2000kn, po mogućnosti android, sa +4 incha ekranom. Hvala unaprijed.

Random shit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Marko5552 kaže...

S obzirom da prelazis s Desirea ne vidim niti jedan razlog zato bi uzeo S3 mini, jer je Xperia S jednostavno za klasu bolji uredjaj. Ovog Samsunga bi eventualno preporucio nekome tko iskljucivo zeli Samsung.

Recimo, S3 mini bih usporedio s Xperiom P, s tim da je Xperia P jeftinija na oglasniku za nekih 500kn, a nije u nijednoj stavci gora od Samsunga, dok ima bolji ekran, bolju kameru i bolju kvalitetu izrade.

Sad ne znam zasto imas iskljucivo dvojbu izmedu ova dva modela, jel kupujes preko oglasa ili na pretplatu? Sto kazes na One X?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice