Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.025
|
čitano: 12.507.968
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ali ih ima u oglasniku, a buni me i to da na t-mobile stranicama pored njega stoji 1.7 GHz dual core, naravno u t centru ga nema... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Mitsuoka kaže...
steeleye kaže...

Molio bih informaciju ako je netko kupio HTC One S  u T-mobil-u ili Vip-u, jesu li mobiteli sa S3 1.7 GHz (dual core) procesorom (navodno modeli za indijsko tržište sa starom generacijom procesora?) ili S4 1.5 GHz (dual core)? Naime, dvoumim se između njega i Sony Xperia S.

TMobile - S4. U Vipu ih više nema.

Jesi siguran? Na njihovoj stranici piše da je procesor 1.7GHz što bi značilo da je S3. 

[G] Sapko
14 godina
neaktivan

Kupujem novi mob i ne znam što da odaberem jer sam totalni njub u vezi mobitela (imam običan stari mob). Ciljam na VIP total 111 pretplatu od 2 godine. 
Ono što mi je zapelo za oko: Xperia Miro, Xperia J, HTC 8S, iPhone4 8gb.

Ni jedan me posebno ne privlači, Xperia J mi baš nije privlačna zbog izgleda, iPhone me živcira jer ga svi imaju a i to je 2god star mob, HTC 8S mi je ok, po izgledu, ali ima nešto lošiju kameru, ne znam jel ima kakvu solidnu GPS navigaciju (internet preglednik, neću valjda koristiti IE, vi koji imate WP dal ima Mozillu, Chrome za staviti?)

Ono što mi je bitno su: pozivi, SMS, internet, mail, muzika, aplikacije za PayPal i sl ako postoje, mogao bi reći i da kamera više-manje, kakva navigacija ili mape (google maps) je jako veliki plus. Igre i neke nepotrebne aplikacije ne mislim koristiti.

bmak.help@gmail.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

8S

Kamera je sasvim dobra, osim ako se vućeš megapixelima.

Ima dobrih navigacija i trebao bi dobit Nokia Drive, a mape koje koristi su Nokiine, znači najbolje.

IE je ludilo preglednik, kako na PC W8, tako i na WP8, a i jedini odabir.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mobiteli s najboljom baterijom

Tražim mob koji briljira s baterijom, preferiram Android. Čitao sam da je RAZR MAXX možda takav. Ako ga tko ima, kakav se pokazao? Koliko čitam, još uvijek ima bateriju bez presedana (što mi je dosta važno, jer je to jedina prava mana Nexusa S). Biste li ga preporučili?

I ako znate gdje ga se može povoljno kupiti? 

Naravno, ako mislite da postoje alternative, napišite

0 0 hvala 0
15 godina
studentvz kaže...

Kupujem novi mob i ne znam što da odaberem jer sam totalni njub u vezi mobitela (imam običan stari mob). Ciljam na VIP total 111 pretplatu od 2 godine. 
Ono što mi je zapelo za oko: Xperia Miro, Xperia J, HTC 8S, iPhone4 8gb.

Ni jedan me posebno ne privlači, Xperia J mi baš nije privlačna zbog izgleda, iPhone me živcira jer ga svi imaju a i to je 2god star mob, HTC 8S mi je ok, po izgledu, ali ima nešto lošiju kameru, ne znam jel ima kakvu solidnu GPS navigaciju (internet preglednik, neću valjda koristiti IE, vi koji imate WP dal ima Mozillu, Chrome za staviti?)

Ono što mi je bitno su: pozivi, SMS, internet, mail, muzika, aplikacije za PayPal i sl ako postoje, mogao bi reći i da kamera više-manje, kakva navigacija ili mape (google maps) je jako veliki plus. Igre i neke nepotrebne aplikacije ne mislim koristiti.

1.iPhone4 8gb

2. Xperia J

3. HTC 8S

4.Xperia Miro

16 godina
neaktivan

Bok.

Trebao bih pomoć oko kupnje SGS3-ce.

Cijene im se na njuškalu kreću oko 3300kn.

Jesu li ovi SGS3 sa njuškala originali ili kineske kopije?

Čini se kao dilanje na veliko, gotovo svaki od oglasa nudi više S3-ca u više boja... ugl. se prodaju iz Zagreba ili Virovitice, neki čak i iz Slovenije.

Svi kažu da je garancija 2 godine. (čija garancija, gdje ona vrijedi?)

Isto kažu da ako niste iz ZG-a, pošiljka ide HP-om, pa se plaća pri preuzimanju. Može li se uređaj pregledati pri preuzimanju pa onda platiti?

MOLIM VAS ODGOVORITE MI NA OVO, JAKO MI JE BITNO.

Ispričavam se ako vas zamaram glupim pitanjima, ali jednostavno, ako sam odlučio dati 3000kn za mobitel, hoću da bude sve uredu, a ne neka kopija ili slično.

General, we are surrounded! Great, we can attack from any direction! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne mozes pogledati mob dok ne platis paket i preuzmes ga

to sta imaju vise boja i slicno ne mora odmah znaciit da su uvoz

Najjednostavnije ti ej da nađeš nekoga u blizini i odes sam vidjeti mob i uvjeris se da je sve ok

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tsar kaže...

Bok.

Trebao bih pomoć oko kupnje SGS3-ce.

Cijene im se na njuškalu kreću oko 3300kn.

Jesu li ovi SGS3 sa njuškala originali ili kineske kopije?

Čini se kao dilanje na veliko, gotovo svaki od oglasa nudi više S3-ca u više boja... ugl. se prodaju iz Zagreba ili Virovitice, neki čak i iz Slovenije.

Svi kažu da je garancija 2 godine. (čija garancija, gdje ona vrijedi?)

Isto kažu da ako niste iz ZG-a, pošiljka ide HP-om, pa se plaća pri preuzimanju. Može li se uređaj pregledati pri preuzimanju pa onda platiti?

MOLIM VAS ODGOVORITE MI NA OVO, JAKO MI JE BITNO.

Ispričavam se ako vas zamaram glupim pitanjima, ali jednostavno, ako sam odlučio dati 3000kn za mobitel, hoću da bude sve uredu, a ne neka kopija ili slično.

Činjenica je da postoje 6 originalnih izvedbi različitih boja, dvije primarne BIJELA i CRNA, i četri ukrašene; TITANIUM GREY, GARNET RED, PEBBLE BLUE i AMBER BROWN!!!!

Postoji navodno još i boja Le Fleur {#} koju ja nikada nisam vidio tako da ne mogu reći kakav je to točno onda SGS III!

P.S. kada sam ja davno kupovao preko Plavog Oglasnika, lika sam tražio da se nađemo mano tu mano, oči u oči, tako da mu odmah poklonim jednu zidarsku ako donese kopiju ili otvorenu kutiju, na što sam totalno alergičan! Što se tiče garancije, UVIJEK JE ON, dakle prodavač davao garanciju da ga ON nosi na popravak, i nikada nisam imao problema sa mobitelima, uzgred budi rečeno, mobove sam pazio kao oko u glavi, tako da niti oni nisu samnom imali loših iskustava, a takav sam i danas, samo što radije kupim u trgovini, ipak su mi garancije iz trgovine puuuno sigurnije, takvo je moje iskustvo u zadnjih nekoliko godina!

Savjetujem odabir oglasa isključivo u Zagrebu, i NIKADA, ponavljam NIKADA NE IDI SAM u kupnju, neka vas bude makar četevero, nikada se ne zna!   

ATJ Lučko
14 godina
protjeran

Ne treba vas ici ni troje ni cetvoro, nego kupi mob od nekog ko ga je uzel negde u operatera ili oglas mobi shopa. Sa svercerima jedino ako poznas frajera, onda si 100% siguran. I da "ATJ", slazem se, mob na ruke bez ikakih izvlacenja sa drug strane.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

8S

Kamera je sasvim dobra, osim ako se vućeš megapixelima.

Ima dobrih navigacija i trebao bi dobit Nokia Drive, a mape koje koristi su Nokiine, znači najbolje.

IE je ludilo preglednik, kako na PC W8, tako i na WP8, a i jedini odabir.

8S mi je i nekako favorit zbog izgleda što mi je isto dosta bitno. Nego jesi možda prije koristio android ili iOS? Jel je podržka za WP puno lošija, siromašnija (gledajući na ponudu i rad aplikacija)? Jer vidim da se ljudi dosta žale na aplikacije i da dosta toga ne radi kako treba :/

bmak.help@gmail.com
13 godina
neaktivan

.

0 HTC Trophy 7
12 Samsung Galaxy S i9000
1 Neki treći-pošaljite mi u PP
A.X.E. The AwEsoMenESs
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mitsuoka kaže...
steeleye kaže...

Molio bih informaciju ako je netko kupio HTC One S  u T-mobil-u ili Vip-u, jesu li mobiteli sa S3 1.7 GHz (dual core) procesorom (navodno modeli za indijsko tržište sa starom generacijom procesora?) ili S4 1.5 GHz (dual core)? Naime, dvoumim se između njega i Sony Xperia S.

TMobile - S4. U Vipu ih više nema.

Ne,u tmobile isto s3

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ne,u tmobile isto s3

Jučer sam bio sa majkom i preko Quick System Info Pro na njenome OneS -> 0: 1500MHz 1: 1500MHz

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

jel imao netko iskustva sa novim mobom na tržištu Prestigio firme ???

http://www.prestigio.com/products/Smartphones/MultiPhone

Raspon cijene je od 900-1500 kn.

Trenutno kod nas najjači model je

http://www.prestigio.com/products/Smartphones/MultiPhone/MultiPhone_4300_DUO

Razmišljam o kupnji moba do nekih 2000 kuna pa ako netko ima kakav prijedlog bio  bi zahvalan...

A ne znam, htio bi iPhone, ali nedam/nemam te novce trenutno.

Pa gledam nešto oko 2000 kuna da se počastim za Božić, a i moj stari otkazuje polako.

Tako da sam gledao Galaxy 2 ili Xšeria Arc S ili sad ovaj Prestigio možda...

Ima li netko kakav savjet, opasku ili nešto slično???

Hvala naprijed !!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovo je zadnja,obecajem :)))

Zašto vam se ne sviđa onaj HTC?

EDIT:Dodan Trophy 7 (Mango)

11 Samsung Galaxy S i9000
0 Huawei Vision u8850
2 HTC Trophy 7 (mango)
A.X.E. The AwEsoMenESs
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 12:40 (AxeAwesome).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Torlakidis kaže...

Pozdrav,

jel imao netko iskustva sa novim mobom na tržištu Prestigio firme ???

http://www.prestigio.com/products/Smartphones/MultiPhone

Raspon cijene je od 900-1500 kn.

Trenutno kod nas najjači model je

http://www.prestigio.com/products/Smartphones/MultiPhone/MultiPhone_4300_DUO

Razmišljam o kupnji moba do nekih 2000 kuna pa ako netko ima kakav prijedlog bio  bi zahvalan...

A ne znam, htio bi iPhone, ali nedam/nemam te novce trenutno.

Pa gledam nešto oko 2000 kuna da se počastim za Božić, a i moj stari otkazuje polako.

Tako da sam gledao Galaxy 2 ili Xšeria Arc S ili sad ovaj Prestigio možda...

Ima li netko kakav savjet, opasku ili nešto slično???

Hvala naprijed !!!

galaxy s2 ili mozda xperia s

14 godina
protjeran
Torlakidis kaže...

Kad sam preso sa Arca na S2 preporodio sam se. S2 definitivno, osim ako ti dizajn bas igra ulogu, sve ostalo je na strani S2.

daniel
13 godina
neaktivan

Ljudi kaj mislite koji je mobitel bolji:

Huawei Ascend G300

ZTE Blade III

Prestigio Multiphone 4300

0 0 hvala 0
15 godina
uzeo bi huawei da sam na tvom mjestu... znači po cijeni zlatna sredina između ovih, od zte je bolji zato sto ima blic i bas je cvrst mobitel...a prestigio ima najveci ekran i jako lijepo sjedi u ruci no poklopac od baterije je onaj na cupanje pa bi nakon nekog vremena to postalo klimavo ...sad kak oces sva 3 su best buy za svoju cijenu
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Jel u ovo moguće??

0 0 hvala 0
13 godina

Zakaj ne?

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
studentvz kaže...

8S mi je i nekako favorit zbog izgleda što mi je isto dosta bitno. Nego jesi možda prije koristio android ili iOS? Jel je podržka za WP puno lošija, siromašnija (gledajući na ponudu i rad aplikacija)? Jer vidim da se ljudi dosta žale na aplikacije i da dosta toga ne radi kako treba :/

Aktivni sam korisnik Androida, još uvijek. 

Programa ima manje, istina. Ali opet nemam nijedan program koji mi fali, osim WhatsAppa, koji je privremeno maknut sa marketa radi nekog problema, ali tu je Viber, a sve ostalo, ako nema baš izričito, onda postoji neka alternativa koja čak i bolje radi. 

FB official app recimo malo zahebaje sa notifikacijama (meni ne smeta, pa njega koristim), al zato ima još par alternativnih FB aplikacija koje to rade sasvim normalno.  

17 godina
karlo2727 kaže...

Jel u ovo moguće??

sta ti nije jasno ovo je aucija a najvise se podigne zadnja 2h a ova ima jos 5dana i 14h

You got to lose to know how to win
16 godina

Koji od ova dva kupiti?

3 Xperia Tipo
17 Xperia Miro

0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav, moze pomoc oko kupnje moba do 500kn. Polovni, na touch, da je rativno dobar. Ja sam razmisljao o huawri u8650?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Pozdrav, moze pomoc oko kupnje moba do 500kn. Polovni, na touch, da je rativno dobar. Ja sam razmisljao o huawri u8650?

dobro si i razmisljao

ima se, meže se
14 godina
neaktivan

pozdrav..

budžet oko 1800 kn pa molim pomoć oko odabira najboljeg moba za te pare

0 0 hvala 0
13 godina

Mislim da je Xperia P najbolji izbor. Jos ti ostane oko 300kn u novcaniku.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Frend mi nudi skoro novog Samsung Galaxy mini 2 za 600tinjak kn. Došao je kao dio akcije za produljenje Max ADSL-a, a njemu ne treba.

Jel se isplati uzet?

Hvala

21 DA
0 NE
http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 1:51 (Luuka).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice