Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.025
|
čitano: 12.507.968
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

.

g3AR
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 4:18 (g3arv8).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li se još neko slaže s time da je Xperia P najbolji mob za te pare?

I ak se neko ne slaže može slobodno napisat svoj izbor.

12 Da
11 Ne
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 10:40 (gamer_101).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Oprostite za spam..ali posto nitko ne odgovara u temu hoxa,odlucio sam tu postat,hitno mi je! jedino zasto me muci hox je baterija,kakva je kolko drzi itd...

Dal se isplati cekat hox+ kod operatera ili uzmem obican hox i puknem gore jb 4.1.1?? za 4 dana kupujem mob ,a jucer sam zvao sluzbu za korisnike vipa i rekli su da ga opce nece imat u ponudi:(,pa sam mislio mozda ce doc kod tele 2 ili tmobilea
<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Ficho28 kaže...
Oprostite za spam..ali posto nitko ne odgovara u temu hoxa,odlucio sam tu postat,hitno mi je! jedino zasto me muci hox je baterija,kakva je kolko drzi itd...

Dal se isplati cekat hox+ kod operatera ili uzmem obican hox i puknem gore jb 4.1.1?? za 4 dana kupujem mob ,a jucer sam zvao sluzbu za korisnike vipa i rekli su da ga opce nece imat u ponudi:(,pa sam mislio mozda ce doc kod tele 2 ili tmobilea

ovisi sta radis na njemu, meni uz dosta surfanja izdrzi max 1 dan, naravno uz root i custom rom arhd

12 godina
neaktivan

Sretan božić Vama i vašim najdražima. {#}

Dakle, kupujem smartphone do 1000 Kn , prioritet su mi bolja kamera te veći ekran (optimalno od 3.8" pa nadalje) može android , IOS , WP7. Pa ako ima ko kaj za preporučiti/ponuditi slobodno tu ili na PM. Lijep pozdrav

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marxone kaže...
Ficho28 kaže...

ovisi sta radis na njemu, meni uz dosta surfanja izdrzi max 1 dan, naravno uz root i custom rom arhd

Onak ja bih kombinirano 2-3 h wifi,malo muzike,igrica i ostalo na standby

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
14 godina
neaktivan

?

11 Xperia J
1 Galaxy Ace plus

0 0 hvala 0
15 godina

Trebam pomoč neki mobač 1500-1800 kn ako može neka preporuka. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Trebam pomoč neki mobač 1500-1800 kn ako može neka preporuka. 

Pogledaj prva 2 posta na ovoj strani

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 18:59 (Peroman).
13 godina
odjavljen

Uspio sam  si sabrat nekih 1500 kn , koji mob bi bio best buy ? Naso sam Galaxy S2 za 1800, Sensation za 1200, iP4 za 1500, Xperie P idu po 1500-1600.... trazim cim bolju kameru i dobar ekran, i naravno cim manje lagga.. Jos koji savjet je dobro dosao, a budzet se da nategnut do max 1800 kn sve vise je previse

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 21:10 (Phantom_RI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

do 1500 xperia P savrseno odgovara tvojim uvjetima...naravno ako se rastegnes do 1800 dobit ces rabljeni vjerojatno  malo i osteceni SGS 2...no uvijek postoji sansa da naletis na neki kome je hitno

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ficho28 kaže...
marxone kaže...
Ficho28 kaže...

Onak ja bih kombinirano 2-3 h wifi,malo muzike,igrica i ostalo na standby

ma za surfanje nije problem, samo recimo kod igrica pogotovo ovih novijih   tegra 3 vrlo brzo popije bateriju. uz galaxy s3 i galaxy note definitivno u top 3 mob trenutno

15 godina
Phantom_RI kaže...

Uspio sam  si sabrat nekih 1500 kn , koji mob bi bio best buy ? Naso sam Galaxy S2 za 1800, Sensation za 1200, iP4 za 1500, Xperie P idu po 1500-1600.... trazim cim bolju kameru i dobar ekran, i naravno cim manje lagga.. Jos koji savjet je dobro dosao, a budzet se da nategnut do max 1800 kn sve vise je previse

za 1200kn   uzmi sensation od tih sta si napisao, tj. ako nije prodan {#} , odlican za tu cijenu.

probaj malo pratit njuskalo neki dan su ti bile 2 xperie s za 1900kn nove, 100kn vise od s2 al noviji mob s odlicnom kamerom, ekran  itd.

13 godina
neaktivan
Dakle, pitanje je jasno,, došao je Božić, a s njime i vrijeme za kupovinu novog mobitela. Evo nekih uvjeta koje mobitel mora ispunjavati (većinu):
1. Mora imati mogućnost skidanja i instaliranja raznih aplikacija, igrica i sl. stvari
2. Mora imati wireless
3. Ne smije imati kameru manju od 3 MP
I mislim da bi to bilo to od tih nekih "softverskih" ili kakvih već uvjeta, tj. zahtjeva ;)
Idemo dalje, bilo bi poželjno da je u T-mobileu zato što mi je na toj mreži većina obitelji pa da ne trošim baš puno novaca na razgovore.
Zatim, najviša cijena koju planiram izdvojit za novi mobitel je 1500 KN, ne bi bilo poželjno da košta više. Znam da to nije baš nešto puno, ali tražim najbolji omjer kvalitete i cijene. Također, mislim da bi se neki mobiteli mogli naći na raznim blagdanskim sniženjima, jer ipak, Božićno vrijeme je ;)
Zatim, ovo je jako važno, želim iskeširat pare za njeg i gotovo, dakle želim koristit bonove, a ne pretplatu! Znači, bez ikakve ugovorne obveze.
I još nešta, volio bi da mobitel ima garanciju, pa makar samo od 1 godinu, ne želim da ju nema pa da onda crkne, jer bi bilo kukukukulelelele :(
Eto, to je to, milsim da sam Vam dao neke glavne smjernice i svoje želje, a volio bi sad ćuti od forumskih znalaca koji mobitel mi preporučuju, na što trebam pazit i sve te slične fore i cake.
PS. Sad sam se sjetio, bilo bi mi fora kad bi mogao stavit i neku šifru za otključat ga, ali to NIJE obvezno ;)
Lijep pozdrav i unaprijed Vam se zahvaljujem ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Xperia P vs. Lumia 800

Koji bi vi od dva navedena mobitela odabrali ?

Kakav je Windows 7.8 sistem, i kakve je ovaj brzine mobitel (Lumia 800) .

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
leotom kaže...
Dakle, pitanje je jasno,, došao je Božić, a s njime i vrijeme za kupovinu novog mobitela. Evo nekih uvjeta koje mobitel mora ispunjavati (većinu):
1. Mora imati mogućnost skidanja i instaliranja raznih aplikacija, igrica i sl. stvari
2. Mora imati wireless
3. Ne smije imati kameru manju od 3 MP
I mislim da bi to bilo to od tih nekih "softverskih" ili kakvih već uvjeta, tj. zahtjeva ;)
Idemo dalje, bilo bi poželjno da je u T-mobileu zato što mi je na toj mreži većina obitelji pa da ne trošim baš puno novaca na razgovore.
Zatim, najviša cijena koju planiram izdvojit za novi mobitel je 1500 KN, ne bi bilo poželjno da košta više. Znam da to nije baš nešto puno, ali tražim najbolji omjer kvalitete i cijene. Također, mislim da bi se neki mobiteli mogli naći na raznim blagdanskim sniženjima, jer ipak, Božićno vrijeme je ;)
Zatim, ovo je jako važno, želim iskeširat pare za njeg i gotovo, dakle želim koristit bonove, a ne pretplatu! Znači, bez ikakve ugovorne obveze.
I još nešta, volio bi da mobitel ima garanciju, pa makar samo od 1 godinu, ne želim da ju nema pa da onda crkne, jer bi bilo kukukukulelelele :(
Eto, to je to, milsim da sam Vam dao neke glavne smjernice i svoje želje, a volio bi sad ćuti od forumskih znalaca koji mobitel mi preporučuju, na što trebam pazit i sve te slične fore i cake.
PS. Sad sam se sjetio, bilo bi mi fora kad bi mogao stavit i neku šifru za otključat ga, ali to NIJE obvezno ;)
Lijep pozdrav i unaprijed Vam se zahvaljujem ;)

to tražiš novi mob iz dućana ili?

13 godina
micr0 kaže...

Xperia P vs. Lumia 800

Mislim da je ipak Xperia P bolji izbor. WP7 uredaji su malo "zastarjeli" jer nece imati update na WP8.

Ako vec razmisljas o Windows Phone uredajima, ja bih razmotrio HTC 8S, koji je po cijeni u rangu Xperie P.

15 godina
neaktivan
leotom kaže...

ZTE Blade 2 ( otključan na sve mreže ) ili Huawei G300

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina

huawei g300...puno bolji ips ekran, gorilla staklo...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

to tražiš novi mob iz dućana ili?

pa ovako, ja bi volio da je nov ;) e sad, prvo bi htio vidjet šta ima u dućanima i nadam se da ću naći nešto dobro što ispunjava većinu mojih uvjeta/zahtjeva (jbg. zahtjevan sam, ali ne želim se zajebat pa kupit neko sranje). u slučaju da ne nađem nešto što bi mi se svidjelo u dućanima (odnosno, kad bi mi se nešto svidjelo, ali ne bi imao para za to), nemam ništa protiv da mobitel kupim preko nekog oglasnika, dakle polovni. al i kad bi ga kupio, volio bi da nije baš previše star, da je jako dobro očuvan, i da ima jamstvo. ;)

16 godina
neaktivan

da li se jos uvijek isplati kupovati Sensation, znam da se dosta kvare i sve to ali taj mob mi se uvijek svidjao.

Imao sam Wildfire tako da bi Sensation bio veliki upgrade sto se tice velicine ekrana, procesora, RAMa

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dvoumim se između Samsung Galaxy Mini S5570ve i Alcatel OT-991 Smart Black.

Prioritet mi je da imam dosta mjesta za igrice i aplikacije,a i da je kamera solidna. Koji je od tih 2 bolji po tome?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pudding kaže...

Dvoumim se između Samsung Galaxy Mini S5570ve i Alcatel OT-991 Smart Black.

Prioritet mi je da imam dosta mjesta za igrice i aplikacije,a i da je kamera solidna. Koji je od tih 2 bolji po tome?

Rijetko tko ce ti posebno napisati poruku....

6 Galaxy Mini
1 OT-991 Smart Black
A.X.E. The AwEsoMenESs
16 godina
neaktivan

Za sad samo idejno, kontam uzeti neki WP8 jer baš želim nešto s "pločicama", pa kad bih uzimao, šta mislite koji od ova dva:

1. - sviđa mi se: Nokijine usluge - mape itd., ta famozna kamera...

2. - sviđa mi se: ljepši je, puno tanji...

12 Nokia Lumia 920
5 HTC Windows Phone 8X
Make it so!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

http://univerzalno.com/

Mozetel mi preporuciti onda nesto za 440KM ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Igy.voy kaže...

Za sad samo idejno, kontam uzeti neki WP8 jer baš želim nešto s "pločicama", pa kad bih uzimao, šta mislite koji od ova dva:

1. - sviđa mi se: Nokijine usluge - mape itd., ta famozna kamera...

2. - sviđa mi se: ljepši je, puno tanji...

Ja bi išao na HTC jer je puno poznatiji i meni sveukupno bolji :)

A.X.E. The AwEsoMenESs
13 godina
neaktivan
AxeAwesome kaže...

Po cemu bi HTC bio poznatiji od Nokije? {#}

15 godina
micr0 kaže...

Xperia P vs. Lumia 800

xperiu uzmi, imao sam lumiu mob je predobar sto se tice izgleda i kamere, sve ostalo minus definitivno zbog windowsa

13 godina
neaktivan
Peroman kaže...
AxeAwesome kaže...

Pa nokia je skoro propala pa sada radi sve moguce i tako je dosla do popularnosti s lumiama.....nije propala zato sto je poznata ako me kužiš.....

A.X.E. The AwEsoMenESs
13 godina
neaktivan
AxeAwesome kaže...
Peroman kaže...
AxeAwesome kaže...

Pa nokia je skoro propala pa sada radi sve moguce i tako je dosla do popularnosti s lumiama.....nije propala zato sto je poznata ako me kužiš.....

Znam sta zelis reci ali nisi u pravu,ovo sad s lumijama sto je to su presli na wp platformu.Do prije tog je bio symbian sada su se okrenuli necem novom.Daleko su oni od propadanja{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 21:28 (Peroman).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice