- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A gdje si to našao iPhone 4S za 1500kn? S obzirom na to koliko ga raja cijeni, teško da ga se može naći ispod 2000kn.
na njuškalu naravno, s garancijom još godinu i par mjeseci, novim zadnjim staklom, ful oprema i ios 6.0.1
htc dezire z, ak si zainteresiran imam ti ga ja za prodat

Nači iphone uzet??????
A gdje si to našao iPhone 4S za 1500kn? S obzirom na to koliko ga raja cijeni, teško da ga se može naći ispod 2000kn.
na njuškalu naravno, s garancijom još godinu i par mjeseci, novim zadnjim staklom, ful oprema i ios 6.0.1
Još preko godinu dana? Dakle kupljen u 2013?
Probaj opet: http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=ad_browser&category_id=12778&&sort=cheap
Xperia x10 mini pro,ako ti je to premalo onda Nokia e7 ili n900 koju si naveo.Ugl. imas puno tih nokia s tipkovnicom
Još preko godinu dana? Dakle kupljen u 2013?
Probaj opet: http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=ad_browser&category_id=12778&&sort=cheap
isss munjare, garancija traje još jednu godinu i par mjeseci, kužiš kupljen je pred više od pola godine
na iphone je garancija godinu dana, dakle ne moze preko godine mu jos ostati garancije
Evo dvoumio sam se izmedu xperie Miro i ZTE Blade III i danas sam uzeo ZTE na Vašu peporuku i mogu samo zahvaliti , mobitel je odličan :)
Hebote ja svog cekam od prosle subote,kazu da bi sutra trebao doci -.-"
Evo kupio sam ZTE BLADE III i ja imam problem , kako da izgasim neki program, npr odem na viber izadem "van" i poruke i dalje dobivam a wifi je zgasen?
Kako da ga "trajno " izgasim dok ponovo ne kliknem na ikonu vibera.?
Pa primas zato sto ti je ukljucen 3g onda ako oces bas skroz zgasit odi podd apps u setting i onda running i tam ga zgasi
ekipa s3 ili nexus?
nije mala razlika u cijeni, ne znam da li se isplati dati 800-900kn vise za s3?
hvala
14 | galaxy s3 |
---|---|
2 | nexus i9250 |
ekipa s3 ili nexus?
nije mala razlika u cijeni, ne znam da li se isplati dati 800-900kn vise za s3?
hvala
Svakako se isplati.S3 je za mene kralj mobitela.Znam da ću možda dobiti kvadrilijun TD-ova ali to je moje mišljenje.
Toplo preporučam S3!!!!
axe jesi koristio nexus ili imas s3?
pitam jer gledam video recenzije i ne razlikuju se previse (osim sto s3 ima quad core)
mozda grijesim, ali ne znam ni jednu aplikaciju koja koristi sve 4 jezgre
pitam jer gledam video recenzije i ne razlikuju se previse (osim sto s3 ima quad core)
Ako ne želiš probleme sa mobitelom,uzmi nexus zato sto S3 ima problema sa JB-om i jos ponečim.
Evo kupio sam ZTE BLADE III i ja imam problem , kako da izgasim neki program, npr odem na viber izadem "van" i poruke i dalje dobivam a wifi je zgasen?
Kako da ga "trajno " izgasim dok ponovo ne kliknem na ikonu vibera.?
imas desno u kutu dole tab more, kad tu uđeš imaš na dnu exit
Po meni je bolje da uzmeš nexus,zato što tebi ništa ne znaci taj quad core u odnosu na dual core..I nexus je ljepši mob.
pa to se i mislim
imam quad one x, ali ne cini mi se da je to sad nesta turbo super brze od dualca i da vrijedi tih 900kn
ali opet, mislim se zato mi i treba pomoc
koji je najbolje benchmark koristiti za mob?
koji je najbolje benchmark koristiti za mob?
mislim da je Antutu benchmark najbolji.
Uzmis i Nokiu Asha 302 isto ima tipkovnicu, vrlo jeftin mobitel a skroz dobar, imao sam ga 3 mjeseca i radio je ko lud.Kvalitetna kamera, 1Ghz proc i odlično videosnimanje.Nećeš falit ako ga uzmeš.Poz
sto kazete na ovaj program za overclock?
Ja kažem da odeš u temu namjenjenu za to i ne spamaš ovdje.