Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.032
|
čitano: 12.509.338
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela
Oprostite za off, jel mi se isplati dat iphone 3GS 8gb + nadoplata 300kn za xperia play?
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ekipa ima tko iskustva sa lg optimus 4x hd? u odnosu na sgs3 pogotovo

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Genoxxx kaže...
Oprostite za off, jel mi se isplati dat iphone 3GS 8gb + nadoplata 300kn za xperia play?

isplati :D

14 godina

Preporuka mobitela do 1800 kn (polovni). Jos uvijek se ne nade nista bolje od S II za tu cijenu?

13 godina

ako si za android uzmi s2, mobitel je top za taj novac

g3AR

0 1 hvala 1
13 godina
simeparanoja kaže...

ako imas para za s3 uzmi s3 definitivno , sam i ogroman minus je sto je to LG , zadnji dobiva update, 4x se nigdje ne spominje da ce dobiti jelly bean ( ako ga i dobije to ce mu vjerojatno biti i zadnji android update ) tegra 3 i te spike su se pokazale dobre za tegra 3 © igre , gta 3 trza, i jos par igrica, u testovima se bori sa ONE X dok je s3 uvijek prvi. Ako nezelis igre, te update te ne zamara uzmi 4x ali ako vec imas para za 4x skupi par stotina kuna i uzmi na njuskalu s3 imas ih da biras boju :D

g3AR
16 godina
simeparanoja kaže...

Pozdrav.

Evo ja sam prije 10-ak dana kupio LG Optimus 4X HD i stvarno sam pre zadovoljan telefonom. Mob ima sve šta čovijek može poželiti. Imam hrpetinu igara i aplikacija instaliranih i ništa mi ne trza ili da se mob usporio. Baterija može bez problem izdurat 2 dana bez gašenja po noći sa umjerenom uporabom (40 min telefoniranja, 20 poruka, 40 minuta surfanja i oko 2 sata igranja - da napomenem wlan i prijenos podataka mrežno je ugašen i paljen prema potrebi). Susjed mi ima SGS 3 i stvarno vidim razliku jedino u vanjskom dizajnu, čak znam čuti škripu srednje tipke kad ju jače stisne na što sam osto začuđen. Odabra sam Optimus 4x Hd zato što je jeftini podosta od SGS 3 kada se kupuje na pretplatu. Ja sam svoj mob kupio u Tele 2 za 2476 kn u Tarifi 25 jer sam inače na T-Mobile-u, ali sam htio taj uređaj, da i uzeo sam ga na 12 rata. Inače uređaji su tvornički otključani na sve mreže u Tele 2 i imam 2 godine garancije. Sve u svemu ja prezadovoljan i za super cijenu sam ga kupio, a uređaj je pre dobar.

LP

16 godina
g3arv8 kaže...
simeparanoja kaže...

ako imas para za s3 uzmi s3 definitivno , sam i ogroman minus je sto je to LG , zadnji dobiva update, 4x se nigdje ne spominje da ce dobiti jelly bean ( ako ga i dobije to ce mu vjerojatno biti i zadnji android update ) tegra 3 i te spike su se pokazale dobre za tegra 3 © igre , gta 3 trza, i jos par igrica, u testovima se bori sa ONE X dok je s3 uvijek prvi. Ako nezelis igre, te update te ne zamara uzmi 4x ali ako vec imas para za 4x skupi par stotina kuna i uzmi na njuskalu s3 imas ih da biras boju :D

Gle ako ima novaca nek si uzme S3, ali po meni je to bacanje novaca jedino ako mu se dizajn sviđa, onda tu nema rasprave, a sve drugo u svakodnevnom životu neće skontat razliku, nema teorije jer mi susjed ima SGS 3 i mogao sam ga usporediti sa LG Optimusom 4X HD. Što se softwarea tiče, za sada je i tu stranu konačno pokrenuo LG i update-ovi redovno izlaze, mob kada je došao na tržište imao je oznaku software-a v10a, a sada ja imam instaliranu verziju software-a v10h (inače verzije dobivaju zadnja slova prema poretku u abecedi, znači od izlaska mob je dobio hrpu novih verzija firmware-a, tako da po tom pitanju nisi u pravu).

Što se tiče Jelly Beana evo samo jedan od komentara na stranim web stranicama: "Jelly bean IS coming to LG 4X in January 2013 for most handsets on Vodaphone and O2, not 100% on the others." Tako da imam lagani osjećaj da će i Jelly Bean doći. A ovo za trzanje igara uopće ne stoji, imam instalirane Dead Space, Zombie Driver, ShadowGun i ostale zahtjevne igre koje podržavaju Tegu 3 i niti jedna igra ne trza, tako da još jedna tvoja tvrdnja ne stoji.

Samo me zanima da li si uopće držao i koristio LG Optimus 4x HD kada iznosiš informacije koje uopće ne stoje.

LP

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 9:34 (MasterOfDisaster).
16 godina
neaktivan

Tu je i ona svatko svog konja hvali, al S III je softverski nadmoćniji. Naravno, treba on ocijenit jel mu to treba ili ne. Nitko nikome ne može reć koji će mu mob odgovarat... ja bi isto išao na S III, al možemo samo napravit anketu i ljudi će reć što bi za sebe.

16 Galaxy S III
6 Optimus 4x HD
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Mitsuoka kaže...

Tu je i ona svatko svog konja hvali, al S III je softverski nadmoćniji. Naravno, treba on ocijenit jel mu to treba ili ne. Nitko nikome ne može reć koji će mu mob odgovarat... ja bi isto išao na S III, al možemo samo napravit anketu i ljudi će reć što bi za sebe.

Da se razumjemo, ja ne hvalim svoj mob i ne govorim da je bolji od SGS 3 nego sam rekao da za manje novaca može dobiti skoro isti uređaj, te sam napomenuo ako mu novci nisu bitni ili mu se sviđa dizajn SGS 3 neka uzme SGS 3. U stvarnom životu i korištenju nema vidljive razlike između SGS 3 i LG Optimusa 4x HD. Osim ako ti je bitno da npr. u Dead Space-u na SGS 3 imaš 55 frpsova, a ja na LG Optimusa 4x HD 48 frpsova (naravno sad karikiram), ali o takvoj razlici se radi. Pa neka odluči. Čovijek je pitao za mišljenje pa sam mu rekao pošto LG 4x posjedujem, a susjed mi ima SGS3 pa sam iz prve ruke mogao reći moja iskustva.

A što se ankete tiče, ona nema smisla jer svi će reći da uzme SGS3 naravno ako mu novac nije problem. To ti je isto kao da daš anketu BMW M3 ili BMW M5, pa naravno da će većina reći BMW M5 ako novci nisu problem.

LP

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 11:18 (MasterOfDisaster).
16 godina
neaktivan

hvala mitsouka na anketi te master na vlastitom iskustvu sa lg-em

gledao sam nexus, nema ga za neku ok lovu, razlika izmedju njega i sgs3 je sad nekih 200-300 kn dakle ne isplati se

ali sam vidio ovaj LG, ok nije da imam nekog iskustva ali i on je quad, ne cini se los pa sam pitao za iskustvo iz prve ruke :)

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 17:03 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Možda već pitam postavljeno pitanje, ali lijen sam pregledavat prošle stranice.

Zna li netko hoće li uopće i ako hoće kad, Huawei Ascend g330 i g500 biti dostupni kod nas? Jer ako ih ni neće biti onda mogu odmah uzeti ili g300 ili ZTE blade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Luxy2501 kaže...

ZTE Blade III
Antutu benchmark score: 3644
Ajmo korisnici Miro-a, jel tko ima veći score? :D

R4zOR229 kaže...

Xperia miro score 4267

Moja Xperia Mini gazi oba - 5449. To je čak više i od Samsung Galaxy Tab 2 10.1 tableta na kojem sam također pokrenuo test i ispalo je 4743. Doduše to je tako zahvaljujući nižoj rezoluciji ekrana Xperie u odnosu na tablet. Tablet ima bolje rezultate koji se tiču procesora i RAM-a, ali svejedno je lijepo vidjeti da sveukupno Xperia ima veći broj bodova.

15 godina
protjeran

Nikako da se odlučim koji smartphone uzeti.

Odlučio sam da će definitivno biti android, a u izboru su mi (bili) Samsung GS3 i Samsung Note 2, ali kad sam išao uživo u centar pogledati razlike, upao mi je jedan novi uređaj u oko i zadao mi nove brige, to je HTC One X+. Uređaj djeluje kvalitetnije, robusnije od Samsunga. Gledam po netu, ali nisam niđšta pametniji nakon nekoliko recenzija...ispada da je to sve tu negdje. Ima li netko neku korisnu informaciju, ili je imao priliku raditi na oba uređaja, pa da prenese dojmove.

Koliko sam imao priliku vidjeti, razlika između GS3 i Note2 je minimalna, najveća razlika je veličina dijagonale (još se nisam odlučio jel mi Note2 prevelik, ili pun pogodak) i navodno baterija duže traje nego na GS3.

Najviše me od samsunga odbija dosta loše kućište, plastika koja se uvija ne djeluje uvjerljivo, izgleda mi ko da bi se razbio u 100 dijelova ako padne...ali to se lako može riješiti onim zaštitnim navlakama...

Prednosti HTC-a su što navodno ima kvalitetniji ekran, čvršće kućište od polikarbonatnih vlakana, 64GB memorije u odnosu 16 GB GS3.

Meni je bitna baterija, kamera, GPS...ostale funkcije mislim da će me zadovoljiti na bilo kojem od ovih modela...

18 HTC One X+
2 Samsung GS3
3 Samsung Note 2

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Mislim da je pala odluka...

GS3 isključen, možda me Note2 zbog većeg ekrana privuče, ali sumnjam...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

polovni mobitel max 1700 kn.prijedlozi? nemam neke posebne zelje moze bit bilo sto

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
live4cro kaže...

polovni mobitel max 1700 kn.prijedlozi? nemam neke posebne zelje moze bit bilo sto

Galaxy s2

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

može savjet oko kupnje mobitela. cijene su im otprilike tu negdje. kupujem u t-mobile-u. koji je najisplativije uzeti?.. zahvaljujem

15 Samsung Galaxy S Advance
1 HTC One V
7 Xperia P
6 Iphone 4 8gb

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

isplati li se mijenjat sony xperia miro za sony ericsson xperia ray uz nadoplatu od 250kn??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

isplati li se mijenjat sony xperia miro za sony ericsson xperia ray uz nadoplatu od 250kn??

Isplati, dobijes duplo bolji mob !! {#}

12 godina
neaktivan

ma vise nista od toga...javim se tipu i sve dobro ja pitam kad mozete to dovest i te gluposti kad ono ma necu ni prodavat...{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nabavio sam Xperiu X8 u savršenom stanju s godinom i 4 mjeseca garancije

za 400kn.

Jesam dobro prošao?

Out of the blue and into the black.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Nabavio sam Xperiu X8 u savršenom stanju s godinom i 4 mjeseca garancije

za 400kn.

Jesam dobro prošao?

jesi ako nije ukradena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15 godina

to je realna cijena za taj stari mobitel..kaj si se razbacal s tim usklicnicima

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
S421 kaže...

Pozdrav,

može savjet oko kupnje mobitela. cijene su im otprilike tu negdje. kupujem u t-mobile-u. koji je najisplativije uzeti?.. zahvaljujem

Ako kupujes u T-mobile onda ti je definitivno najisplativija Xperia P.

Ne kuzim ove glasove za Galaxy S Advance, prvo je skuplji ako uzimas na pretplatu, a nakon toga je i gori od Xperie P, ima goru kameru, nema nfc, manje rama, losiji ekran.

13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Ne kuzim ove glasove za Galaxy S Advance, prvo je skuplji ako uzimas na pretplatu, a nakon toga je i gori od Xperie P, ima goru kameru, nema nfc, manje rama, losiji ekran.

Slazem se,meni isto bilo cudno zasto niko nije glaso za Xperiu P osim mene

12 godina
neaktivan

zapravo je jeftiniji SG S Advance na pretplatu, npr u tarifi tolal m+ je xperia P skuplja za 100kn.. a i koliko se da primjetiti (bar po njuškalu) Advance  je cijenjeniji od xperie i ne može se naći ispod 1700kn.. no kao što rekoh cijenu su tu negdje..

17 godina
zanimatelj kaže...

ma vise nista od toga...javim se tipu i sve dobro ja pitam kad mozete to dovest i te gluposti kad ono ma necu ni prodavat...{#}

Nisi li ti onaj koji je uzeo Miro zato što ''ima više memorije'' od nekog drugog moba, hvalio je na sva zvona i dizao u nebesa kak je super za tebe i sad je mijenjaš?

Znači, sinulo ti je da je to šrot mob... ajd mašala.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
12 godina
neaktivan

Kako di ti dosadan...mani je miro dobar al mibje to sve vec dosadno koristim ga mjesec dana i zadovoljan sam samo sto mi je vec dosadan....tako mi je bio i iphone i svi ti

0 2 hvala 0
16 godina

Što ti svaki mjesec mijenjaš mobitel?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice