Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 38.857
|
čitano: 11.478.125
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Hvala puno, ma nikakve igrice... kamera mi je prioritet ali i baterija

ma e nemam pojma

0 0 hvala 0
8 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Na podforumu crni oetak netko je nabavio novi magic6 pro za 500€.

jel ima kakvib ponuda top modela za tako 500€?

15 godina

Koliko sam shvatio to je rabljeni. 

0 0 hvala 0
8 godina

Pa recimo uz tarifu na 24 mjeseca bi me izasaslo

1000€ ukupno (40€ x 24mj).

sto je realno cijena za uredaj u tome cca 600€

8 godina

Narucio si Honor 90 5G

ispalo me 240€

0 0 hvala 0
15 godina
fromilid kaže...

Na podforumu crni oetak netko je nabavio novi magic6 pro za 500€.

jel ima kakvib ponuda top modela za tako 500€?

Početkom ove godine kupio sam Oneplus 11 12/265GB za 490€. Za nekih 500€ sad možeš kupit 12R.

8 godina

Sto se je best buy za 350€ sad oko crnog petka.

(honor 90 sam kupio za 240, treba mi jos 1 mob)

0 0 hvala 0
15 godina
Oneplus nord 3 za 300€

0 0 hvala 0
15 godina
A55 za 350€

0 0 hvala 0
8 godina

A nord4?

na nabavi 390€

16 godina

Kad su kod nas popusti? Black Friday? Baš me zanima na koliko će pasti Samsung A35.

4 godine
Korny1603987 kaže...

Kad su kod nas popusti? Black Friday? Baš me zanima na koliko će pasti Samsung A35.

Tehnički, u Americi je to 29.11. Amazon će početi svoj BF tjedan 21.11., pa pogledaj tamo (amazon.de).

Domaći trgovci?

Ekupi ti trenutno nudi model 6/128 s popustom 25% za 284 EUR-a + još 5% ako se pretplatiš na njihov newsletter.

Ja bih radije 8/256 ali na njega ne daju takav popust.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2024 22:16 (zelenapaprika).
16 godina

Na nabava net a35 od 6GB ide za cca 250 eur.

0 0 hvala 0
4 godine
Korny1603987 kaže...

Na nabava net a35 od 6GB ide za cca 250 eur.

Točno. Ja gledam 8/256 koji ima više mjesta za pohranu, a i zbog RAM-a bi trebao trajati koju godinu. On je skuplji. 6 isto nije loše, ali 128GB za pohranu nije puno u 2024.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2024 11:47 (zelenapaprika).
8 godina

Poco F6 na mobileshop 330€ best buy?

0 0 hvala 0
14 godina
fromilid kaže...

Poco F6 na mobileshop 330€ best buy?

Budi oprezan kod Mobileshopa. Znaju biti klošarčine kod reklamacije.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina
Pa kod takvih shopova koji nisu u hr ni ne računam na reklamacije i garancije.

1 0 hvala 0
9 godina

Je li netko kupovao sa ovog shopa? Iskustva?

https://www.pro-mobile.hr/

U pitanju je S24 ultra pa ono, nije mala kinta... Plus je što ga daju na 24 ili 36 rata.

0 0 hvala 0
3 godine

Je li dobra ova ponuda: Honor Magic 6 Pro u hrvatski telekom pretplati s tarifom young bi me izašao 32 eura mjesečno na 2 godine, neograničeni internet i 10 000 min/sms.  S time da je zadnja 25 rata jednokratna uplata 280 eura ili zamjena za neki drugi mobitel.

0 0 hvala 0
4 mjeseca

Po meni ni jedna pretplata nije dobra jer je 2 god. predug period i svašta se promjeni na tržištu, a ti vezan ugovorom.

Imaš na bonove predobre opcije, a oglasnici puni povoljnih mobitela.

12 dana
@Francesco007 Izađe te 768+280=1048eura, a cijena u poznatim dućanima za Honor magic 6 pro iznosi 1300 eura.
No kad je mobitel tek izašao bila je i bolja akcija u telemachu, bio je jeftiniji za 300 eura na pretplatu i još sam dobio tablet u vrijednosti 300 eura.

Sam prosudi treba li ti ta pretplata. Osobno sam više puta popušio veći račun na bonove nego na pretplatu, tako da meni je pretplata bolji izbor od ovih zala t com, vip, tele... gadovi nam gule kožu.

Inače mobitel je vrh, eto ako imaš preko njuškala mobitel u blizini, odi provjeri možda prođeš jeftinije.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2024 0:40 (Sirotanovic).
12 godina
SharkZ kaže...

Po meni ni jedna pretplata nije dobra jer je 2 god. predug period i svašta se promjeni na tržištu, a ti vezan ugovorom.

Imaš na bonove predobre opcije, a oglasnici puni povoljnih mobitela.

Takav mob se teško može naći ispod 700€ preko oglasnika. Tome dodaj tarifu na bonovi pa izračunaš ...

12 godina
Francesco007 kaže...

Je li dobra ova ponuda: Honor Magic 6 Pro u hrvatski telekom pretplati s tarifom young bi me izašao 32 eura mjesečno na 2 godine, neograničeni internet i 10 000 min/sms.  S time da je zadnja 25 rata jednokratna uplata 280 eura ili zamjena za neki drugi mobitel.

Jel možeš samo vratiti uređaj t-mobilu nakon dvije godine i to je to?

3 godine

Da, možeš vratit, ali moraš ga zamijenit s nekim drugim uređajem. Jer ako ne vratiš platiš 280 eura jednokratno, jer to je neka akcija manje plati, pa zamijeni, inače bi me stajao 44 eura mjesečno.

12 godina

Koliko je pouzdan taj mobileshop? Koliko sam skužio, podrška nikakva, problemi s reklamacijama, ali ako mob mogu servisirat u ovlaštenom servisu, koga briga, cijena je dobra. Ili?

Neko naručivao? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 mjeseci
Montezano kaže...

Koliko je pouzdan taj mobileshop? Koliko sam skužio, podrška nikakva, problemi s reklamacijama, ali ako mob mogu servisirat u ovlaštenom servisu, koga briga, cijena je dobra. Ili?

Neko naručivao? 

navodno ne možeš, vidi mobileshop temu...

4 mjeseca
millennial kaže...

Šta da vidi? Tamo je čovjek imao problema s google pixelom koji ni nije službeno podržan u hr niti postoje servisi.

Nemojte pisati napamet, hoće li se nešto moći servisirati kod nas ovisi o brendu i njihovoj politici.

Samsung i Apple ćeš popraviti bilo gdje bez problema, za ostalo treba provjeriti.

Ali kako je netko gore rekao, kad kupuješ iz inozemstva onda ti ne može podrška biti kriteriji broj jedan.

Svi bi najnižu cijenu i najbolju podršku, to ne ide.

Mobileshop je provjerena trgovina i često ima najniže cijene, ostalo je upitno i zavisi šta kupuješ.

15 godina
millennial kaže...
Montezano kaže...

Neko naručivao? 

Neki mogu. Konkretno, tamo sam kupio Oppo Find X5 s EU garancijom. Poslao upit u Oppo Hrvatska s IMEI brojem i potvrdili da garancija kod nas vrijedi.

16 mjeseci
SharkZ kaže...
millennial kaže...

Šta da vidi? Tamo je čovjek imao problema s google pixelom koji ni nije službeno podržan u hr niti postoje servisi.

Nemojte pisati napamet, hoće li se nešto moći servisirati kod nas ovisi o brendu i njihovoj politici.

Samsung i Apple ćeš popraviti bilo gdje bez problema, za ostalo treba provjeriti.

Ali kako je netko gore rekao, kad kupuješ iz inozemstva onda ti ne može podrška biti kriteriji broj jedan.

Svi bi najnižu cijenu i najbolju podršku, to ne ide.

Mobileshop je provjerena trgovina i često ima najniže cijene, ostalo je upitno i zavisi šta kupuješ.

vidim da ih braniš na sve strane, pa nema smisla uopće ulaziti u nekakve rasprave, neka ljudi sami pogledaju i donesu odluku. samo neka znaju da poslije *ebanja nema kajanja. isto je bilo sa extreme digital i sličnima...

https://forum.bug.hr/forum/topic/opcenito-o-mobitelima/mobileshopeu/196226.aspx

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice