Hvala puno, ma nikakve igrice... kamera mi je prioritet ali i baterija
Hvala puno, ma nikakve igrice... kamera mi je prioritet ali i baterija
Na podforumu crni oetak netko je nabavio novi magic6 pro za 500€.
jel ima kakvib ponuda top modela za tako 500€?
Koliko sam shvatio to je rabljeni.
Pa recimo uz tarifu na 24 mjeseca bi me izasaslo
1000€ ukupno (40€ x 24mj).
sto je realno cijena za uredaj u tome cca 600€
Narucio si Honor 90 5G
ispalo me 240€
Na podforumu crni oetak netko je nabavio novi magic6 pro za 500€.
jel ima kakvib ponuda top modela za tako 500€?
Početkom ove godine kupio sam Oneplus 11 12/265GB za 490€. Za nekih 500€ sad možeš kupit 12R.
Sto se je best buy za 350€ sad oko crnog petka.
(honor 90 sam kupio za 240, treba mi jos 1 mob)
A nord4?
na nabavi 390€
Kad su kod nas popusti? Black Friday? Baš me zanima na koliko će pasti Samsung A35.
Kad su kod nas popusti? Black Friday? Baš me zanima na koliko će pasti Samsung A35.
Tehnički, u Americi je to 29.11. Amazon će početi svoj BF tjedan 21.11., pa pogledaj tamo (amazon.de).
Domaći trgovci?
Ekupi ti trenutno nudi model 6/128 s popustom 25% za 284 EUR-a + još 5% ako se pretplatiš na njihov newsletter.
Ja bih radije 8/256 ali na njega ne daju takav popust.
Na nabava net a35 od 6GB ide za cca 250 eur.
Na nabava net a35 od 6GB ide za cca 250 eur.
Točno. Ja gledam 8/256 koji ima više mjesta za pohranu, a i zbog RAM-a bi trebao trajati koju godinu. On je skuplji. 6 isto nije loše, ali 128GB za pohranu nije puno u 2024.
Poco F6 na mobileshop 330€ best buy?
Poco F6 na mobileshop 330€ best buy?
Budi oprezan kod Mobileshopa. Znaju biti klošarčine kod reklamacije.
Je li netko kupovao sa ovog shopa? Iskustva?
U pitanju je S24 ultra pa ono, nije mala kinta... Plus je što ga daju na 24 ili 36 rata.
Je li dobra ova ponuda: Honor Magic 6 Pro u hrvatski telekom pretplati s tarifom young bi me izašao 32 eura mjesečno na 2 godine, neograničeni internet i 10 000 min/sms. S time da je zadnja 25 rata jednokratna uplata 280 eura ili zamjena za neki drugi mobitel.
Po meni ni jedna pretplata nije dobra jer je 2 god. predug period i svašta se promjeni na tržištu, a ti vezan ugovorom.
Imaš na bonove predobre opcije, a oglasnici puni povoljnih mobitela.
Po meni ni jedna pretplata nije dobra jer je 2 god. predug period i svašta se promjeni na tržištu, a ti vezan ugovorom.
Imaš na bonove predobre opcije, a oglasnici puni povoljnih mobitela.
Takav mob se teško može naći ispod 700€ preko oglasnika. Tome dodaj tarifu na bonovi pa izračunaš ...
Je li dobra ova ponuda: Honor Magic 6 Pro u hrvatski telekom pretplati s tarifom young bi me izašao 32 eura mjesečno na 2 godine, neograničeni internet i 10 000 min/sms. S time da je zadnja 25 rata jednokratna uplata 280 eura ili zamjena za neki drugi mobitel.
Jel možeš samo vratiti uređaj t-mobilu nakon dvije godine i to je to?
Da, možeš vratit, ali moraš ga zamijenit s nekim drugim uređajem. Jer ako ne vratiš platiš 280 eura jednokratno, jer to je neka akcija manje plati, pa zamijeni, inače bi me stajao 44 eura mjesečno.
Koliko je pouzdan taj mobileshop? Koliko sam skužio, podrška nikakva, problemi s reklamacijama, ali ako mob mogu servisirat u ovlaštenom servisu, koga briga, cijena je dobra. Ili?
Neko naručivao?
Koliko je pouzdan taj mobileshop? Koliko sam skužio, podrška nikakva, problemi s reklamacijama, ali ako mob mogu servisirat u ovlaštenom servisu, koga briga, cijena je dobra. Ili?
Neko naručivao?
navodno ne možeš, vidi mobileshop temu...
Šta da vidi? Tamo je čovjek imao problema s google pixelom koji ni nije službeno podržan u hr niti postoje servisi.
Nemojte pisati napamet, hoće li se nešto moći servisirati kod nas ovisi o brendu i njihovoj politici.
Samsung i Apple ćeš popraviti bilo gdje bez problema, za ostalo treba provjeriti.
Ali kako je netko gore rekao, kad kupuješ iz inozemstva onda ti ne može podrška biti kriteriji broj jedan.
Svi bi najnižu cijenu i najbolju podršku, to ne ide.
Mobileshop je provjerena trgovina i često ima najniže cijene, ostalo je upitno i zavisi šta kupuješ.
Neko naručivao?
Neki mogu. Konkretno, tamo sam kupio Oppo Find X5 s EU garancijom. Poslao upit u Oppo Hrvatska s IMEI brojem i potvrdili da garancija kod nas vrijedi.
Šta da vidi? Tamo je čovjek imao problema s google pixelom koji ni nije službeno podržan u hr niti postoje servisi.
Nemojte pisati napamet, hoće li se nešto moći servisirati kod nas ovisi o brendu i njihovoj politici.
Samsung i Apple ćeš popraviti bilo gdje bez problema, za ostalo treba provjeriti.
Ali kako je netko gore rekao, kad kupuješ iz inozemstva onda ti ne može podrška biti kriteriji broj jedan.
Svi bi najnižu cijenu i najbolju podršku, to ne ide.
Mobileshop je provjerena trgovina i često ima najniže cijene, ostalo je upitno i zavisi šta kupuješ.
vidim da ih braniš na sve strane, pa nema smisla uopće ulaziti u nekakve rasprave, neka ljudi sami pogledaju i donesu odluku. samo neka znaju da poslije *ebanja nema kajanja. isto je bilo sa extreme digital i sličnima...
https://forum.bug.hr/forum/topic/opcenito-o-mobitelima/mobileshopeu/196226.aspx