Pokretanje servisa misljenja

poruka: 10
|
čitano: 1.188
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, 
Nov sam na forumu pa se nadam da nisam fulao temu, ako jesam unaprijed se ispricavam.
Ukratko, zavrsio sam prvi ciklus na fakultetu(racunarstvo) i samim time imam dosta slobodnog vremena. Bavio sam se prodajom telefona, dosta aktivno, tako da se poprilicno snalazim u toj bransi. Ono sto me uvijek privlacilo, ali nisam imao vremena je servis mobitela.
Ono sto mene zanima je da li je to danas isplativo? Da li se moze zaraditi neki pristojan dzeparac pa i malo vise? Poznajem ljude, imam priliku da dijelove dobavljam dosta povoljnije(provjerio) i stvarno imam ogromnu strast prema tome, a i adekvatno znanje.
Naravno, ukljucio bi i otkup polovnih i razbijenih, kao i ponekada nov telefon. 
Da li toga danas ima previse, postoji li sansa da ugrabim svoj dio kolaca? 
Hvala Vam puno unaprijed na savjetima! :)

PS. Sto se tice troskova, ulaganja su minimalna, prostor je u mom vlasnistvu kao i vecina alata, lokacija solidna bez neke jake konkurencije. Javio sam se ovdje cisto da vidim misljenja drugih ljudi, da se ne zaletim. Jos jednom hvala i isprike ako sam fulao mjesto objave teme. :)

0 0 hvala 0
13 godina

Ako su ti ulaganja minimalna, just do it! Svatko mora početi od nečega :) 

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Re: Pokretanje servisa misljenja
maks0806 kaže...

Ako su ti ulaganja minimalna, just do it! Svatko mora početi od nečega :) 

Sefe hvala ti puno na odgovoru! :D Ako ima jos tko pametno misljenje, volio bi vidjeti :D

16 godina

Ako te to baš zanima, JUST DO IT, jedino na što bih ja obratio pozornost kakvo je stanje s konkurencijom tj. koliko već ima takvih servisa u mjestu. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Isplativo je ako to doista voliš.Moj sin još nema 18 god i radi to iz hobija i uvijek ima neku zaradu.Nije to nešto ogromno ali njega veseli.Oglasnik je poprilično pun razbijenih mobitela te onih palih u vodu,a to jamstvo ne obuhvaća...doduše on manje servisira mobitel za naplatu onda samog rada nego jeftino nabavlja pokvarene te ih onda popravljene prodaje.Po mogućnosti bira većinom Samsung i Apple jer oni dobro idu.Može i neki drugi brend ali da je flagship.
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

kad kažeš đeparac, jasno je da nisi iskusan u poslovnim vodama.. matematika je tad sasvim drugačija. Neisplativo (konkretna ideja, osim ako misliš i dalje za đeparac, na crno, dovoljno za žvake..).

- no kao što post gore kaže, od nečeg se počinje... (pa opet i tu vidim problem, jer pitaš nešto što samo ti možeš znati... ili zbog čega misliš da je moje-nečije mišljenje s foruma relevantno? Ovisi o tebi kao i loto zgoditak, većina izgubi, jedan dobije.. možda baš ti).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
odjavljen

Samo udri, ako nista bar je danas potrebno svako malo mijenjat ekrane...

Moj je prijedlog da platis nekom grafickom dizajneru (mislim da za 500 - 1000 kn mozes dobiti vrhunski, unikatni logo) da ti u startu napravi neki dobar logo koji ce biti na trgovini i na webu. Posto si zavrsio racunarstvo vjerujem da si mozes napraviti sam web stranicu, ako nista u wordpressu, piece of cake.

Pazi na detalje, tj. da sve estetski lijepo izgleda, cesto kad prodjem kraj nekog servisa mobitela izgleda mi ko leglo kriminala, ne bi im dao Nokiu 3310 na popravak.

0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan

Hvala puno svima na odgovorima, volio bi vidjeti jos misljenja :D Od viska glava ne boli :D :D

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ako ces to raditi baziraj si veci dio posla s apple proizvodima, od ovih ostalih nema kruha...netko ti je gore vec spomenuo da to napravis u mjestu gdje je velika populacija/promet ljudi a da u blizini nemas nesto slicno!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
11 godina
neaktivan
Definitivno probaj. U danasnjem svijetu kako je tehnologija napredovala, mobiteli se svakodnevno kvare, razbijaju u jako velikom broju. Narocito ako nemas neku konkurenciju u mjestu u kojem si, zasto ne probati. Kao sto je i kolega rekao, sve lijepo napravi sto se tice stranice, logotipa i vizualnog identiteta. Stvarno neke radnje imaju toliko informacija na billboardu ispred ducana da bi covjek pomislio da otimaju ljude. Izgleda kao kad naides na spam stranicu na netu. Anyway, sretno i javi nam :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice