Meni je trenutni OP3 puuuno ljepsi uređaj i djeluje nekako izdržljivijd, bar po slikama.
A i Xiaomi mi je pao u ocima samo jer su zakljucali bootloader i ne pustaju kod u javnost.
Trenutno imam mi4c, sve super radi, ali ovi novi mi se njet sviđat, sluzbeno nikad nihe ni bilo u MIUI.
A otkljucavanje bootloadera dodatna gnjavaza.
slažem se
u zadnje vrijeme, podrška u hr je dosta bolja, iako nemaš neki lokalni store u hrv gdje može poslat ili odnijet uređaj na popravak, dobar plus je to što ga možeš bez problema poslat na servis, bez nekog dodatnog troška (nisam još ništa slao na servis kod njih, tako da ako nešto kažem krivo me slobodno ispravite)
za ostale "kineze" ne znam kak je situacija sa servisom kod nas
a 1+ mi je od jedinice jako drag, najviše zbog toga što daju garanciju na otključavanje uređaja, što je meni ogroman plus, jer kao što kažu oni, ako si kupio mob imaš i pravo radit sa njim što te volja (tu ih podržavam u potpunosti)
puštanje source koda van im je velik plus, a i sami pozivaju ljude da se igraju sa njim i unaprijeđuju ga i istražuju (ako ih je volja naravno)
ako sam dobro negdje pročitao, trojka dolazi sa otključanim bootloaderom, što ako je istina, mislim da su prva firma koja ima otključan bootloader iz tvornice (ponovno, ispravite me ako sam u krivu)
x - dobar mob sa lijepim izgledom, gotovo kao 1+1 po specifikacijama, samo isto slaba aktivnost na xda stranicama
Kako slaba aktivnost ?, imam X od pocetka i pratim xda i stvarno gomila developmenta se nataložila, od gomile romova,preko custom kernela(BLueSpark), do toga da je dev Sultan osposobio 4K snimanje i 1080p60fps koji inace nisu podržani od strane Oneplusa uopće. Prema njegovim riječima devovi u Oneplusu još uvijek ne znaju popravit bugove u kamera HAL-u.
Nocni buildovi Cyanogen 13 (M6.0.1) izlaze već poduže vremena.
Inace mob je vrh.
nisam znao da je tako situacija sa njim na xda stranicama
isprike za krivu informaciju od moje strane i hvala za ispravak :)