Nokia Music

poruka: 3
|
čitano: 1.050
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia Music

Ljudi, je li itko uspio skidati glazbu pomoću Nokia Music aplikacije? Kupio sam Lumiu 820 i prvi problem na koji sam naletio je nepostojanje Nokia Music-a na marketu. No promjenom regije u postavkama na UK, aplikacija se magično pojavila. Nakon instalacije, novi problem. Uopće nemam mogućnost MixRadio za streamanje i skidanje glazbe, već samo preslušavanje pjesama koje sam prebacio na mobitel. Nešto čitam po forumima da je potrebno i unutar samog Nokia accounta prebaciti regionalne postavke na US/UK pa će se pojaviti dodatne opcije, no meni zasad to ne uspijeva,već mi stalno prilikom spajanja na Nokia account izbacuje poruku kako se ne može spojiti na servere.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Nokia Music

majstore i ja imam isti problem, sve accaunte sam prebacil na uk i ništa čak i micriosftov acc, par puta sam reinstaliral aplikaciju i isto ne pomaže tako da mi preostaje i dalje tražit po forumima rješenja :(

Nokia Lumia 820 :)
14 godina
neaktivan
Re: Nokia Music

pokušaj tako da prebaciš regiju i na računalu s kojim syncaš mobitel na US, i na svom account na http://live.xbox.com/ i naravno na mobitelu prebaci na US.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice