Imam jedan VEEEELIK problme! Baterija mi se potpuno puna isprazni u roku od 20-30 minuta bez ikakvih programa u radu i sl. počelo je prije 2 dana odjednom! NEznam da li pomaže , a toga se i bojim, je t ošto sam si kupio pokretni punjač na jednu AA bateriju za 2 dodatna sata razgovora u slučaju d ase baterija isprazni! To sam korisito 2 puta pa se bojim da nije nešto poremetilo u bateriji! Evo link za taj punjač ! Molim neke savjete ili ako je nteko imao slično iskustvo!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
WLAN skeniranje stavi na off ako vec nisi
Neznam koji punjac ti je ovaj ali za E65 trebas kompatibilan punjac koji moze punit bateriaje BL-5F ili BL-6F klase. Naime neki punjaci nenapune bateriju ni nakon 6 sati, ako nije odgovarajuci. Mora imat output 5V= 900 mA, pogledaj pa javi!
Ne piše mi nigdje voltaža ili mAh osim na bateriji a na njoj piše da je 2000 mAh! Ali s tim više ne punim nego s original nokiinim punjačem što sam dobio sa mobom! Neznam više šta da radim!
Hvala vama koji ste se javili sa prijedlozima! Izgleda da sam našao krivca mojih problema! Fring se spajao cjelo vrijeme na net i "cuclao" mi bateriju, ali nije mi jasno zašto tek sad jer imao sam ga nekih 2 mjeseca a počeo zaje... tek prije 1 tjedan! Hvala još jednom!!