Nokia c7 problem

poruka: 10
|
čitano: 5.551
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nokia c7 problem

dakle imam problem sa mobitelom nokia c7 , nakon sto sam sve vratio na tvornicke postave nije mi htjelo otvarat internet bio spojen na wlan ili ne , stalno kad bi otvorio nes povezano s internetom pisalo bi nevaljano ime poslužitelja , neznam sto mu je molim vas pomoc {#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia c7 problem

Kako si vraćao tvorničke postavke? Preko koda ili iz mobitela?

A po toj grešci nešto nije uredu s pristupnim točkama...

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nokia c7 problem

otiso sam ti postavke>telefon>upravljanje telefonom>tvornicke postavke>izbriši podatke i vrati a prije toga sam iso samo i opciju vrati

17 godina
neaktivan
Nokia c7 problem

Napravi backup imenika ili sve brojeve kopiraj na sim, poruke i bilješke također i unesi kod *#7370# , unesi sigurnosni kod,  i ostavi da se restarta!

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i onda cu moc na internet?

16 godina
MilkMan kaže...

dakle imam problem sa mobitelom nokia c7 , nakon sto sam sve vratio na tvornicke postave nije mi htjelo otvarat internet bio spojen na wlan ili ne , stalno kad bi otvorio nes povezano s internetom pisalo bi nevaljano ime poslužitelja , neznam sto mu je molim vas pomoc {#}

Sigurno si poremetio nesto u vezi postavkama internet konfiguracije ili slicno. Tj sada ti je sve na defaultu. Jesi siguran da si se povezao na "valjanu" mrezu?

Bellatrix kaže...

Napravi backup imenika ili sve brojeve kopiraj na sim, poruke i bilješke također i unesi kod *#7370# , unesi sigurnosni kod,  i ostavi da se restarta!

Isto to moze i uciniti preko izbornika pod nazivom hard reset ili nesto slicno. No, @MilkMan, i ja ti to preporucam. /cisto da znas tim postupkom ces izbrisati SVE sa mobitela i sve postavke vratiti na tvornicke

Google is NOT your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 21:41 (passat).
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

evo jesam, i sad buljim u bijeli ekran

16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

btw nije me pitalo sigurnosni kod valjda ga neam :S

16 godina
neaktivan

evo ga upalio se i sve i ponovo kaze nevaljano ime posluzitelja..ostaje mi da zovem sluzbu za korisnike il na servis u t-mobile

16 godina
MilkMan kaže...

evo ga upalio se i sve i ponovo kaze nevaljano ime posluzitelja..ostaje mi da zovem sluzbu za korisnike il na servis u t-mobile

Iako si to trebao prvo i uciniti, al nema veze {#}

Google is NOT your friend!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice