dakle imam problem sa mobitelom nokia c7 , nakon sto sam sve vratio na tvornicke postave nije mi htjelo otvarat internet bio spojen na wlan ili ne , stalno kad bi otvorio nes povezano s internetom pisalo bi nevaljano ime poslužitelja , neznam sto mu je molim vas pomoc 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako si vraćao tvorničke postavke? Preko koda ili iz mobitela?
A po toj grešci nešto nije uredu s pristupnim točkama...
otiso sam ti postavke>telefon>upravljanje telefonom>tvornicke postavke>izbriši podatke i vrati a prije toga sam iso samo i opciju vrati
Napravi backup imenika ili sve brojeve kopiraj na sim, poruke i bilješke također i unesi kod *#7370# , unesi sigurnosni kod, i ostavi da se restarta!
i onda cu moc na internet?
dakle imam problem sa mobitelom nokia c7 , nakon sto sam sve vratio na tvornicke postave nije mi htjelo otvarat internet bio spojen na wlan ili ne , stalno kad bi otvorio nes povezano s internetom pisalo bi nevaljano ime poslužitelja , neznam sto mu je molim vas pomoc 
Sigurno si poremetio nesto u vezi postavkama internet konfiguracije ili slicno. Tj sada ti je sve na defaultu. Jesi siguran da si se povezao na "valjanu" mrezu?
Napravi backup imenika ili sve brojeve kopiraj na sim, poruke i bilješke također i unesi kod *#7370# , unesi sigurnosni kod, i ostavi da se restarta!
Isto to moze i uciniti preko izbornika pod nazivom hard reset ili nesto slicno. No, @MilkMan, i ja ti to preporucam. /cisto da znas tim postupkom ces izbrisati SVE sa mobitela i sve postavke vratiti na tvornicke
evo jesam, i sad buljim u bijeli ekran
btw nije me pitalo sigurnosni kod valjda ga neam :S
evo ga upalio se i sve i ponovo kaze nevaljano ime posluzitelja..ostaje mi da zovem sluzbu za korisnike il na servis u t-mobile
evo ga upalio se i sve i ponovo kaze nevaljano ime posluzitelja..ostaje mi da zovem sluzbu za korisnike il na servis u t-mobile
Iako si to trebao prvo i uciniti, al nema veze