Evo ovako hoću flashati moju nokiu na noviji FW pošto mi neda t-mobile ništa iiznad 20.0.5 pa sam ja gledao i idem preko JAF i idem preko ini izabrati model ali nema 5230 tj. rm588,pa ako netko zna neka ovdje napiše.HVALA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ustvari, vidi na temi 5800 v60 kad je onaj pita, tamo sam odg
ustvari, vidi na temi 5800 v60 kad je onaj pita, tamo sam odg
Sve 5 je sada,no kada hoću vratiti na stariji FW on mi izbaci error.
Na koji način da mu vratim originalni FW? ili neki stariji? jer mi treba v21 za C6 FW da mogu staviti.
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
Firmware: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.
Mislim da ne možeš staviti stariji FW,to je downgrading.Tako ćeš brickat mob,koliko se ja kužim u to.
Mislim da ne možeš staviti stariji FW,to je downgrading.Tako ćeš brickat mob,koliko se ja kužim u to.
A što znači "brickat",i ako mi krepa mobitel onda mogu sjesti i plakati? jer je on još uvjek pod garancijom.
Da,može ti krepat.I mislim da nema veze što je pod garancijom.Znači,možeš samo raditi upgrade (noviji FW staviti).
Da,može ti krepat.I mislim da nema veze što je pod garancijom.Znači,možeš samo raditi upgrade (noviji FW staviti).
Npr. sada mi krepa MBO ili nešto drugo na njemu,a on je još uvjek pod garancijom i gore je sasvim deseti FW a ne onaj koji su oni ponudili,to je problem.
Mislim da je tako,nisam siguran.
Bump! Onda ima li nade za downgrade?
łłłłłłłł
Bump! Onda ima li nade za downgrade?
Ja sam ubio 2 Nokije (ne ovaj tvoj model) downgradeom. Probao sa Phoenixom, Nemesisom, JAF-om...
Upgrade je lagano prolazio (promjena product codea sa Nemesisom i onda sa Nokia software updaterom uvalit najnoviji službeni firmware).