MOBICITY.CO.UK - moje loše iskustvo

poruka: 4
|
čitano: 2.180
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Vidim da je popularno kupovati od Mobicity - pa moram prenijeti svoja iskustva i upozoriti potencijalne kupce.

Kupio sam kod njih telefon dana 08.07. i stigao mi je 18.07.

Nakon 2 dana pojavio se "cluster" mrtvih piksela na sredini ekrana.....osim toga bilo je još nekih softverskih problemčića sa uređajem.

Odmah sam prijavio problem preko njihovog sustava (dana 22.07.).....a nakon toga u dogovoru sa njihovom RMA službom poslao sam uređaj u UK (što me koštalo 220kn za poštarinu).

Neću niti spominjati koliko sam e-mailova poslao i koliko sam se naslušao laži i muljanja i neispunjenih obećanja!!!

Usprkos tome što nikako da pošalju uređaj, nisu mi htjeli vratiti novac niti nakon 60-etak dana od prijave kvara!!!

Svaki put je bilo: evo samo što nije poslano.....pa poslano je......pa bi ih pitao tracking number.....pa bi ispalo da me lažu.....itd.

Onda sam im prijetio raznim udrugama za zaštitu potrošača, tužbama, pa sam čak napisao loš "review" na jednoj stranici.

Tek nakon toga sam dobio natrag novac - ukupno 80 dana od dana reklamacije!!!!

Vodite o tome računa kada kupujete od njih......sve OK ako nemate nikakvih problema.....no, ako imate reklamaciju, prigovor, ako uređaj ne odgovara opisu ili slično pripremite se na muke, beskrajno dopisivanje i barem par mjeseci čekanja.

Nisam jedini sa tim iskustvom....išao sam provjeriti kako ih ocijenjuju i naišao na brdo srditih i nezadovoljnih kupaca.

STOGA, OPREZ AKO KUPUJETE OD MOBICITY!!!!!

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji je mobitle bio u pitanju????

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: MOBICITY.CO.UK - moje loše iskustvo

Oneplus One

No, nakon što sam dobio povrat novca kupio sam ga preko pozivnice.

Ovaj drugi nema nikakvih problema, kao niti druga 3 primjerka koje su kupili moji frendovi nakon što su ga probali.

12 godina
neaktivan
Re: MOBICITY.CO.UK - moje loše iskustvo

A sto sa paypalom ???? nisi preko njega kupio ??? 

Tamo bi dobio prije novce a i nebi se toliko mučio sa njihovim lazima. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice