Micro sim kartice

poruka: 4
|
čitano: 2.968
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Micro sim kartice

Pozdrav..

Kupio sam Nokia Lumia 730 DS  koji koristi micro sim kartice

Problem je da ja nemam te male kartice vec one klasične

gdje sad trebam nabaviti te micro kartice ( ali da mi ostanu isti brojevi ) dali je to moguće?

koristim bonbon i vip karticu

hvala ekipa

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Micro sim kartice
Jednostavno ti ju zamijene u T-Centru i Vipu. U VIPu je zamjena 20kn ako si na bonove a na pretplatu je 0.91kn. Ili odes do nekakvog lokalnog servisa gdje imaju rezac i izrezu ti tvoju trenutnu karticu.
11 godina
neaktivan
Re: Micro sim kartice
siljo90 kaže...
Jednostavno ti ju zamijene u T-Centru i Vipu. U VIPu je zamjena 20kn ako si na bonove a na pretplatu je 0.91kn. Ili odes do nekakvog lokalnog servisa gdje imaju rezac i izrezu ti tvoju trenutnu karticu.

Ahaa...Znači ja dobijem tu karticu sa istim brojem,ali sto s kontaktima na kartici kojoj imam? hoću li automatski dobiti i te kontakte na micro sim-u??

Gledao sam na youtube-u da likovi rezu kartice da bi dobili micro, jel to sigurno?  može li to pokvariti mobitel??

Mozda netko to radio pa da da neki savjet....

Sorry ekipa na mutavim pitanjima  :P

13 godina
Micro sim kartice

Nije tvoj broj fizicki vezan za karticu.

Dakle ili ce ti u servisu fizicki "smanjiti" karticu, ili ce ti operater deaktivirati staru karticu i dati ti novu, na koju ce registrirati tvoj broj. U ovom drugom slucaju gubis kontakte s kartice, ako ih nemas spremljene na drugom mjestu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice