- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzeo frend m2 note na njemu 4.5.4.2I
koju verziju da mu stavim?
Koliko vidim to je zadnja službena I verzija za note.
Zašto bi pobogu trebao radit clear data?Znači ti svaki put kad dođe neka nadogradnja obrišeš sve podatke sa moba?Glavno da zaspemaš svako pitanje sa 5 nepotrebnih odgovora tak da ljudi koji pokušavaju doći do neke informacije vjetovatno odustanu.
Ako želiš prebacit mob na drugu verziju onda to treba napravit ručno tj. skinut verziju koju želiš i prebacit na mob pa je pokrenut.Sama nadogradnja te verzije se može napravit direktno sa moba kroz aplikaciju za nadogradnju.
Nitko ne kaže da neće raditi već da može biti problema sa brejkanjem, restartanjima i sl..
U slučaju da radiš upgrade na istovjetnu verziju/4-4 ili 5-5 NE TREBAŠ raditi clear data/možeš ako hoćeš. Ja sam samo napravio kad sam prešao na peticu i tada sam fino sa Titanium backupom backupirao i vratio šta je trebalo uključujući sve net bankinge, epošte i sl.
Druga stvar je da update.zip možeš skinuti direktno sa neta na mob i pokrenuti ga. Znači ne treba ti komp. Tako ja radim. Može i ovako kako si ti napisao.
Treća stvar: nisam znao da su dobronamjerni i korisni savjeti od mene SPAM ???????
Ako jesu sorry na smetnji ekipa
Koji google installer koristite na ovoj A varijanti?
https://downloads.meizufans.eu/?dir=apps/google_installer
Mislim da se u međuvremenu update-ao.
Iskreno ne bih ti znao ,sjećam se jednog članka sa meizufans foruma gdje je sve to bilo objašnjeno ali ga na žalost ne mogu naći.
Uglavnom I verzija je internacionalna,U i A su kineske iako je zadnja nadogradnja FlyMe-a označena Y ,tako da je valjda i to kineska.
Hehe znam da nisam baš od pomoći ali stvarno je to tako.
Moj je bio U verzija i on spada od te koji se ne mogu prebacit na internacionalnu verziju,trenutno je gore FlyMe 5.1.5.0Y i sve štima sa time (sve kineske verzije ti imaju mogućnost prebacivanja na engleski tako da mobitel radi normalno)
Samo napomena da pazite kad spominjete različite verzije Meizu-a, tj. postoje i hardverski i softverski različiti modeli - tako M2 Mini dolazi u barem 4 HW verzije (M578H 'International', ima različit bootloader kako bi se mogla "I" verzija staviti gore, M578M, M578C i M578U, a možda ih ima i još) pri čemu U nije oznaka verzije softvera koja dolazi na njemu već je to model za China Unicom tržište te podarazumijeva različite frekvencije. Uglavnom, na U hardversku verziju se mislim može staviti više SW verzija (kod mene je M2 model "U" te je na njemu "A" verzija softvera). Naravno, ovo je sad totalni čušpajz pa neka netko doda ili ispravi informacije koja sve SW verzija može ići na koju HW verziju :)
Što se tiče 4G frekvencija, jedan od razloga takvog kaosa je i kinesko ministarstvo industrije ili već čega koje zahtjeva da svi modeli proizvedeni u Kini nose na sebi oznaku "TD-LTE" makar podržavaju i "FDD" tako da danas većina novijih modela na kojima piše TD podržava ujedno i FDD frekvencije...
Meizu m2 M578C (China Telecom)
China Telecom version supports FDD-LTE/TD-LTE/CDMA2000/GSM.
Meizu m2 M578M (China Mobile)
China Mobile version supports – TD-LTE/TD-SCDMA/GSM ,
Meizu m2 M578U (China Unicom)
China Unicom version supports FDD-LTE/TD-LTE/W-CDMA/GSM
Stavio sam 5.6.5.3 betu na M2 Note, moram priznati da je nakon official 4 ugodno iznenadenje, rootao kao i prije i sve pobrisao, telefon leti.
Zasad nijedan problem, battery life jos veci a imam par dana novi OS.
Dvije sim kartice unutra, automatic brightness i 2G pristup mrezama, 5 dana baterija traje.
Izasla je nova beta danas, 5.6.5.10 pa ako tko stavi neka javi kako mu radi...
Nemam volje za novo rootanje i skidanje jer nisam doma jos par dana.
Odradio update sa 5.6.5.3 na 5.6.5.10 beta, prezadovoljan.
Radi jednako dobro, kamera malo brže.
izasao danas novi update.

imam ovaj slucaj sa zadnja 2 updatea,prijavljen sam na flyme racun al ne mogu mjenjat lozinku i nemogu ga koristiti root uninstaler jer se nemogu prijavit kad hocu rootat. ..a dobijem ovaj neki kingroot automatski. ima neko isto taj probem ili?
Imam pitanje za korisnike M2.
Razmišljam kupiti isti, ali mi je jako bitna brzina i preciznost GPS-a.
Kakva iskustva imate s istim?
Bio bi zahvalan na podacima sa app GPS status i/ili Oruxmapsa.
Hvala.
PS: Da li radi na svim našim frekvencijama, znam da su neki kinezi imali problema s time.
radi se o tome da mi se ova zadnja verzija ne svidja i bojim se da ako se vratim na neku od prijaslnjih verzija necu se moci prijaviti na flyme jer ako sada ne mogu nista oko acca napraviti mozda je drugi problem a ne verzija flymea pa se necu moci prijaviti.
ima li netko neispravan mobitel(lcd,touch),ali s ispravnom maticnom za prodaju?