- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stavio sam i ja tu 5Y verziju i sviđa mi se,vizualno sve nekak ljepše ,što se tiče notifikacija nisam primjetio da nešto kasni ....bar za sad.
Skinuo sam preko onog updatera na mobu i pokrenuo,jedino što mi nije ponudilo da li hoću da obriše podatje ili ne,sve aplikacije i fotke su ostale.
Mozes li s nje nazad za betu?
Nisam bio na nikakvoj beti al ne vidim zašt ne bi mogao napraviti roll back.
Imaš link 2 str unazad na službenu stranicu.
Nisam bio na nikakvoj beti al ne vidim zašt ne bi mogao napraviti roll back.
Imaš link 2 str unazad na službenu stranicu.
To je link na m2, ne na note. Dakle radi se o obicnoj, a ne note varijanti?
aha,sry ak nisam bio jasan,da radi se o običnom M2
eto naletio na problem,Strava mi se zblesirals 2 puta za redom,to se inače zna dogodit ali relativno rijetko
Imam mobitel vec oko pola godine mogu i reci da sam zadovoljan jedino mi je kamera (koja po specifikacijama je dobra) pravi problem
slika mi je cesto mutna...ima li neko rjesnje za to da li skniti neku aplikaciju ili sl ?
Nisu mi bas jasni, izdaju stable verziju FW, pa onda nakon toga opet beta??
pa stalno razvijaju nove verzije,ali da slažem se sa tobom ,ne kužim zašt ekipa mazohistički ide na te bete ako ima normalnu verziju koja ok radi
Ma sve pet da izadju beta verzije pa nakon toga stable i kasnije mozda samo neki patch.
Skidam zadnju betu pa cemo vidjet :D
Kad sam dobio telefon folija koja drži poklopac kutije je bila razrezana ,na njemu je U verzija os-a ali sam imao instaliran google.
Dal mi netko može napisati kakav ikoji brand punjača su dobili u kutiji?
Naručio sam iz Neutrinomobile,i nisam dobio takav punjač nego neki no name kojui naravno ne radi!
Stize nasljednik Meizu M3 Note, vrijedi li otvarati temu ?
Ugrabio si preoder
Evo nove bete.
https://downloads.meizufans.eu/?dir=m2note/firmware/test/5.6.4.12/a
Changelog:
Communication
- Optimization: calls in full-screen desktop display when a call interface.
- Fix: Even now the status bar does not display a message recording icon displayed properly after restarting the phone.
WLAN
- Network speed: new network speed function, a key to view the current network speed.
- Network Diagnostics: new network diagnostic function, a key to detect the current network status.
- Entrance: Settings - Wi-Fi - Click hotspots currently connected into the details page.
Audio frequency
- FIX: When headphones to listen to music, to micro-channel message or phone, listen to the micro-channel voice, the sound suddenly becomes large.
Scanner
- Optimization: Optimization of business card scanning processes, improve the recognition rate.
Application Encryption
- FIX: micro-channel phone book can be read encrypted messages.
Lock screen
- Fixed: the dark screen mode, slide to unlock gesture on an occasional flash lock screen.
- FIX: Set up a smart wallpaper, unlock the screen will flash at lock screen wallpaper problem.
- FIX: When you use some third-party theme, do not take effect immediately after the replacement lock screen wallpaper.
Camera
- FIX: third-party applications do not call the camera OK button and remake after shooting.
- Fix: under password lock screen shortcut to open the camera when using the camera flash back Burst.
Search
- FIX: Unable to open SMS Desktop Search Settings item.
- FIX: The Big Picture card case Top News amputated.
Landscaping theme
- FIX: enter the local wallpaper preview lock screen, the time display does not show only the colon.
I ja isto, cekam da izadje internacionalna vezija pa da nju flasham na mob.
Bloatwarea u internacionalnoj verziji skoro da i nema.
A HR jezik manje vise, mada mi neke app ne zele se prebaciti na HR jer je ENG jezik OS-a.