LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 286.122
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
steve90 kaže...
lllnuclearlll kaže...

Jel ima Nexus stabilizaciju slike/videa na fotoaparatu? Vidim da Optimus G ima, a za Nexus ne piše ništa...

Nexus 5 navodno ima

Pa mislio sam na ovaj model o kojem pričamo u temi. Znači nema :)

15 godina
PC - stručnjak kaže...
Moj je danas odvjetrio u Eiropatrade

Kak to?

15 godina
neaktivan

Kaj mislite bude danas taj kitkat? 

inače su uvijek bile najave, a za ovaj kitkat se ne zna ništa kad bi bilo objavljeno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ja mislim da neće, kao što si i sam rekao, nije bilo nikakve najave.
LG Google Nexus 4
17 godina
odjavljen
Pročitao sam na xda da je najavljeno nešto za 18. 10.
Stavim link kad dođem doma.
LG Google Nexus 4
15 godina
neaktivan

kome se da čitat - ovdje piše :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2485163

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
E da nebi netko ko ja napravio, dakle Europatrade nije servis za LG nego Agram i mesc, pa sam ga danas poslo u Agram, od dva zla biram ono manje....valjda.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 11:37 (juwa).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Ima li ovdje netko iz Njemačke da mi ga naruči?

Ja mu pošaljem lovu. 

(naravno, kad izađe)

Ako ima jedna dobra duša bio bih jako zahvalan ako bi se javio na PM.

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 14:27 (speedy56).

0 0 hvala 0
17 godina
speedy56 kaže...

Ja mu pošaljem lovu. 

(naravno, kad izađe)

Pridružujem se narudžbama. Možda kakvu kolektivnu da napravimo {#}

15 godina
neaktivan

morat ćete mu platiti bar pivu {#}

inače od prošlog mjeseca mogu se naručivati uređaji i preko talijanskog playstorea, to je isto blizu

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Koju bi verziju uzimali 16 ili 32 gb?
Meni je 16 sasvim dovoljno, jedino što me "muči" je ta razlika u bateriji. Kakva su vaša mišljenja o tome? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
steve90 kaže...

Meni je 16 sasvim dovoljno, jedino što me "muči" je ta razlika u bateriji. Kakva su vaša mišljenja o tome? 

Ja ako se odlucim na uzimanje, uzimam 32gb verziju, baterije nikada dosta, a ni prostora.

WordPress ❤
14 godina
steve90 kaže...

Ja ću pričekati i vidjeti kolike će biti cijene.

Dakle, za 16GB "znamo" da je 350€ (nepisano pravilo je - 350$ u SAD = 350€ u Europi), prvo bih vidio koliko će biti 32GB. Ako će biti 400€, možda ću uzeti toga - što zbog više mjesta te veća baterije, te što zbog eventualne lakše kasnije prodaje. Ako će biti više od 400€, odn. 450€ (najvjerojatnije) ću uzeti 16GB.

A što se tiće ekipe za Nexuse - zašto ne. Siguran sam da će nas se barem 5 naći ovdje koji bi hjetli Nexusa za 350€ i koji bi rado doplatili jedno 10€ nekome tko bi nam ih gore naručio, a 10*5=50€ nije loše niti za tog naručitelja gore.

Ja sam ovo pokušavao, ali nisam uspio niti pristupiti GPlay.de, a kamoli probati ovu foru s karticom. Naime, moj prijatelj ima prijatelja u Munchenu, pa bih stavio adresu slanja kao njegovu, ali je problem što adresa sljanje i billing adresa moraju biti iste (tj. kartica mora biti registrirana u ovom slučaju Njemačkoj). Sad, Google navodno ne pregledava svaku karticu posebno, nego samo tu billing adresu, ali onda recimo negdje (nemogu sad naći gdje) sam pročitao da podatci iz billing adrese i podatci o kartici s strane banke moraju biti isti.

Nisam pametan sad. {#}

I molim vas, nemojte mi govoriti da njemu pošaljem lovu da mi on to naruči, imam razloge zašto to neću raditi ;)

13 godina
speedy56 kaže...

Ja mu pošaljem lovu. 

(naravno, kad izađe)

Ja sam u Njemackoj do 12. mjeseca. :)

12 godina
neaktivan

Ljudi, koje caseove i bumpere koristite za N4? Kakvim vam se čini Ringke Fusion? Ima netko možda Official bumper?

14 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
steve90 kaže...

Ja ću pričekati i vidjeti kolike će biti cijene.

Dakle, za 16GB "znamo" da je 350€ (nepisano pravilo je - 350$ u SAD = 350€ u Europi), prvo bih vidio koliko će biti 32GB. Ako će biti 400€, možda ću uzeti toga - što zbog više mjesta te veća baterije, te što zbog eventualne lakše kasnije prodaje. Ako će biti više od 400€, odn. 450€ (najvjerojatnije) ću uzeti 16GB.

A što se tiće ekipe za Nexuse - zašto ne. Siguran sam da će nas se barem 5 naći ovdje koji bi hjetli Nexusa za 350€ i koji bi rado doplatili jedno 10€ nekome tko bi nam ih gore naručio, a 10*5=50€ nije loše niti za tog naručitelja gore.

Ja sam ovo pokušavao, ali nisam uspio niti pristupiti GPlay.de, a kamoli probati ovu foru s karticom. Naime, moj prijatelj ima prijatelja u Munchenu, pa bih stavio adresu slanja kao njegovu, ali je problem što adresa sljanje i billing adresa moraju biti iste (tj. kartica mora biti registrirana u ovom slučaju Njemačkoj). Sad, Google navodno ne pregledava svaku karticu posebno, nego samo tu billing adresu, ali onda recimo negdje (nemogu sad naći gdje) sam pročitao da podatci iz billing adrese i podatci o kartici s strane banke moraju biti isti.

Nisam pametan sad. {#}

I molim vas, nemojte mi govoriti da njemu pošaljem lovu da mi on to naruči, imam razloge zašto to neću raditi ;)

Naravno, i ja sam za ako može netko iz Švabije naručiti :D

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
14 godina

Uspio sam doći na njemački Play, ali me sada muči jedna druga stvar, a to je ova - kad želim dodati neki uređaj u košaricu se ne događa ništa. Neznam zašto i neznam zbog čega. Trebam li možda u postavkama Tor Browsera nešto promijeniti, ili to jednosavno ne ide?

Evo i video da vidite o čemu govorim:

Kasnije ću napisati mali tut kako ovo napraviti i što bi još trebalo napraviti za naručivanje Nexusa iz Hrvatske. ;)

Isprika na off topicu, ali neznam gdje bih drugdje ovo pisao.

0 0 hvala 0
13 godina

Ja bih se ponajprije zahvalio jurici_m jer mi je überpovoljno prodao nexus 4 koji je onak naj mob koji sam koristio :O

Ali bih se svakako prikljucio narudzbama za nex 5 pare cu imat kroz tjedan dana tako da ako bude ikakvih narucivanja count me in :D platim pivu dve deset kolko treba :D

Odo fapat po nexusu 4 ciao

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Navodno neće biti verzija s dvije različite baterije.

Mislim da to i nije takav problem. Istina, uvijek je bolja veća baterija, ali ako će KitKat biti štedljiviji, ako će Snapdragon 800 biti štedljiviji mislim da neće biti toliko problema. Nexusi tako i tako nikad nisu bili poznati po dugim trajanjima baterije.

Malo pitanjce za vlasnike N4 - koliko gb vam je dostupno od 8, odn. 16?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
speedy56 kaže...

Navodno neće biti verzija s dvije različite baterije.

Mislim da to i nije takav problem. Istina, uvijek je bolja veća baterija, ali ako će KitKat biti štedljiviji, ako će Snapdragon 800 biti štedljiviji mislim da neće biti toliko problema. Nexusi tako i tako nikad nisu bili poznati po dugim trajanjima baterije.

Malo pitanjce za vlasnike N4 - koliko gb vam je dostupno od 8, odn. 16?

Imaš to već negdje napisano u temi, na mom ima 12,92 GB dostupno. Na 8 GB verziji ima cca 5 GB

LG Google Nexus 4
14 godina

Evo ga, kao što sam i obečao mali tut za korištenja Play Storova s Nexusima.

Zašto je ovo korisno? Zato što, ako imate nekoga u npr. Njemačkoj, Italiji, UK ili bilo kojo drugoj zemlji koja ima Store s Nexusima možete sami naručiti uređaj na njihovu adresu.

Znate, ipak  {#}

Dakle, počnimo:

Treba nam Tor Browser Bundle. Skinite s linka.

Pokrenite ga i na Vidalia Control Panelu idite na "View the network". Ovdje će vam se pokazati serveri iz različitih država. Odaberete server s države koju želite > desni kilk > Copy > Fingerprint.

Izađite iz Tora te nađite Tor Browser\Data\Tor. U ovoj mapi ćete naći torrc file. Otvorite ju Notepadom i na vrhu dodate

ExitNodes XXX

StrictExitNodes 1

XXX je kopija fingerprinta, pa ju zaljepite umjesto xsića.

Ovo se može napraviti i iz postavke VCP-a, ali će vam 99,99% izbaciti neki error pa čak i ako uopće niste oditirali torrc.

Spremite file i pokrenite Tor. Odsurfajte na PStore. (automatski će vam otvoriti PStore države gdje je onaj server s kojega je fingerprint).

Sve što preostaje je naručiti uređaj.

EDIT:

Izvadio sam onaj dio koji nas zanima u vezi plačanja s ove teme.

On "Adress", you will need to set an US valid address. Google doesnt checks if is it US credit card - they cannot does that because many people that born on their countries, have accounts on theirs countries, jobs on US. Doesnt have US credit card or credit count, but have an US Address.That in mind, Google checks billing address.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 13:12 (speedy56).

1 0 hvala 3
16 godina
speedy56 kaže...

Sve što preostaje je naručiti uređaj.

"Sve" je relativan pojam - navodno Google Play Store provjerava u kojoj zemlji je izdana kreditna kartica i dozvoljava kupnju samo iz tuzemstva.

14 godina

Google navodno gleda samo billing adresu, odn. dosta je u njoj napisati Njemačku adresi.

Evo ga, prolistaj si malo ovu temu {#}

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1978281

1 0 hvala 0
16 godina
speedy56 kaže...

Google navodno gleda samo billing adresu, odn. dosta je u njoj napisati Njemačku adresi.

Evo ga, prolistaj si malo ovu temu {#}

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1978281

Kul, onda ću se i ja za Google fiktivno preseliti na tršćansku adresu rodbine kad bude trebalo kupiti šesticu...

14 godina
neaktivan

ja sada prvo čekam kit kat za svoj N4

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ted Mosby kaže...

Ljudi, koje caseove i bumpere koristite za N4? Kakvim vam se čini Ringke Fusion? Ima netko možda Official bumper?

Imam ja oba dva, i iskreno mislim da je Ringke Fusion bolji (po mom mišljenju) iako ja koristim OEM bumper (mislim čisto zbog toga što sam ga poslije kupio)

Što mislite koja je realna cijena polovnog N4? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 17:41 (steve90).
17 godina
steve90 kaže...
Ted Mosby kaže...

Imam ja oba dva, i iskreno mislim da je Ringke Fusion bolji (po mom mišljenju) iako ja koristim OEM bumper (mislim čisto zbog toga što sam ga poslije kupio)

Što mislite koja je realna cijena polovnog N4? 

1700kn ak je u tip top stanju starosti do godinu dana 8GB verzija. Novog se da naći za 2200.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 19:22 (lllnuclearlll).
14 godina

Još jednostavniji način za inozemni GPlay je TunnelBear.

Uber jednostavno je.

0 0 hvala 0
13 godina
Nekako mi je od svih ovih hi end mobova koji su izasli (nisam probo note i g2) najbolji mi je nexus. Nekako ne znam. Ergonomski,cjenovno i brzinom.
Za cjenu: ovisi o mnogim faktorima stanje mreze oprema jamstvo. Na njuskalu je najjeftiniji za 2000 osrednjeg stanja 8gb bez jamstva pa ti vidi. Nego,oce bit kakvog kolektivnog narucivanja nexusa 5? I dobije li se kakvo jamstvo ili racun kad se tako kupi sa play storea
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice