jel se isplati kupit takav mob? jel se na njih moze instalirat app iste ko i na orginalnim ? jel ima ko iskustva sa kopijom n97 mini?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sumnjam da ti mobiteli koriste Nokijine Symbian operacijske sustave - shodno tome, ne mogu se na njih instalirati aplikacije kao i na originalnim Nokijama. Osim, mozda, ako podrzavaju Javu, mogu se instalirati Java aplikacije. Ali na Symbian aplikacije zaboravi.
ako misliš kupovat preko eBaya i onda uvozit, zaboravi na to jer ga nećeš moći uvest. Kao prvo, nema CE deklaraciju i nema ga u bazi odobrene RiTT opreme. Bit će zaplijenjen ili vraćen pošiljatelju. Sva ta odobrenja NIKAKO ne možeš dobiti jer se radi o kopiji.
Nije istina, za većinu se može dobiti certifikat. Uspijevali su ljudi, ali ako zapne to je izgubit vremena i živaca da možeš zaradit za orginal.
Ako vec nemas para za original iphone ili n97,kupi neki slabiji od njih,jer sta ce ti kineske kopije!?
ma samo pitam, jel sam vidio u oglasu da su napisali "n97 mini dual-card" i jako mala cijena pa mi je to bilo cudno, pa sam malo guglo