Koji mobitel kupiti

poruka: 7
|
čitano: 1.990
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koji mobitel kupiti

Uzimao bih si novi mobitel, pa malo da čujem prijedloge. Najvažnije mi je da mobitel nije pretjerano skup (cca. 1000 kn), da ima dobru bateriju, velik TS zaslon, WIFI, i sad jos bolje ako ima android, neku bolju kameru i to... Jos mi je jako vazno da bude t-mobile mreže. Problem je što je u t-mobile-u sve skup. Što mislite o SE X8?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Koji mobitel kupiti

Hm, Nokia 2700 Classic. Imas je u T-Mobile-u za 1 kunu. Nema bas sve sto danasnja maldez hoce, ali kuna je kuna.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 12:24 (The Shop).
15 godina
neaktivan
SEX8 kaže...

Uzimao bih si novi mobitel, pa malo da čujem prijedloge. Najvažnije mi je da mobitel nije pretjerano skup (cca. 1000 kn), da ima dobru bateriju, velik TS zaslon, WIFI, i sad jos bolje ako ima android, neku bolju kameru i to... Jos mi je jako vazno da bude t-mobile mreže. Problem je što je u t-mobile-u sve skup. Što mislite o SE X8?

Oglasnik ne dolazi u obzir??

14 godina
neaktivan

Potraži LG Optimus me, model je stariji ali ima sve navedeno, doduše nema bljeskalicu..

E da.. SE Xperia X8 nije mi baš naj naj, prije svega zbog koristenja google mapsa i font je minimalan ali ako ti se stil baš sviđa uzmi si x8.. ja imam xperia neo.. ne neo v..

Slobodan
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 13:51 (Euronics).
14 godina
neaktivan
Koji mobitel kupiti

E da.. SE Xperia X8 nije mi baš naj naj, prije svega zbog koristenja google mapsa i font je minimalan ali ako ti se stil baš sviđa uzmi si x8.. ja imam xperia neo.. ne neo v..

Slobodan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji mobitel kupiti

Radije potrazi Wildfire ili Spicu za tu lovu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji mobitel kupiti
Imaš Sony ericsson xperia mini ima 1GHz i 1300 kn u žele 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: