koj mobitel da kupim??? help..da nestavljam svaki drugi dan novu temu :D imam iphone 4, htc desire, medutim zanima me blackberry posto ga nikad nisam imala, ma nemam poooojma sto da uzmem, netriba mi neg za slati poruke i zivkati i face sto naravno mogu sa svakim ali opet :P e da ono najbitnioje nezelim davati neku veliku lovu jer svaki 10-15dana mjenjam mobitel tako da...
koj mobitel da kupim??? help..da nestavljam svaki drugi dan novu temu :D imam iphone 4, htc desire, medutim zanima me blackberry posto ga nikad nisam imala, ma nemam poooojma sto da uzmem, netriba mi neg za slati poruke i zivkati i face sto naravno mogu sa svakim ali opet :P e da ono najbitnioje nezelim davati neku veliku lovu jer svaki 10-15dana mjenjam mobitel tako da...
Nije mobitel za tebe
Ako bas cesto saljes poruke i takve stvari uzmi blackberry
Od ta 3 ja bi uzeo desire, ili mozda iphone 4 ak se zelis igrat na mobitelu
ma cujes da imam iphone 4 i htc desire to nemjenjam to bas imam, dok treci mob stalno mjenjam, medutim neznam sto da sam uzemem
prijatelj mi prodaje za 500kn LG BL40 kakav je on tj iskustva molim?? :P
prijatelj mi prodaje za 500kn LG BL40 kakav je on tj iskustva molim?? :P
Bježi što dalje od toga...
ah..ja si svaki dan kupim drugi mobitel..
ma cujes da imam iphone 4 i htc desire to nemjenjam to bas imam, dok treci mob stalno mjenjam, medutim neznam sto da sam uzemem
uzmi neki vertu ili gresso
Je, goodgirl, kak da ne... Vjerojatnije neki debeli 40-godišnjak još u pubertetu, koji živi u maminom podrumu...
Ljudi, zašto pušite ovakve fore?? Pa cijeli post je fejk...
ma kakav fejk??? o cem ti??? uopce nije fejk tvoj problem ako nisis naletia na curu koja mjenja mobitele jbg, zelim neki mob a neznam koji jer je ponuda velika nebi da sam jedina sa takvim problelom, nezelim sad kupiti mob pa za uru vrimena kukat zasto nisam rugi uzela..ovdje stvarno neki likovi imaju problema, zaobidi twe me ako vas se vrijeda i svada
Sory kaj pitam ali kaj će ti 3 mobitela?
jednostavno sam izuzetno znatiželjan
Mijenjas mob svaki 10-15 dana,imas iPhone 4,Desire...
Dijete uozbilji se! 
a iskreno neznam ni ja, svi prijatelji na vipu, obitelj na simpi, decko na bonbonu tako da :D ma mislim smanjiti pa biti na jkedan garant...
molim te po cemu sam dijete??zato sto stalno mob mjenjam?? hahahaha...aj neka..kao sto rekoh nezelim se vrijedati niti prepucavati kome nepasem neka me zaobide ;)
ak je do poruka onda si kupi neki staru kantu i novu bateriju. sad je to in
imas ćak na ebayu kučište za itelefon koje ti ga preobrazi na mob iz 80tih
ma opet nezelim ni neku krntiju :P
ma kakav fejk??? o cem ti??? uopce nije fejk tvoj problem ako nisis naletia na curu koja mjenja mobitele jbg, zelim neki mob a neznam koji jer je ponuda velika nebi da sam jedina sa takvim problelom, nezelim sad kupiti mob pa za uru vrimena kukat zasto nisam rugi uzela..ovdje stvarno neki likovi imaju problema, zaobidi twe me ako vas se vrijeda i svada
Ako je istina to sve sto pricas (99.99% nije) ja tebi mobitel u ruke ne bi dao. Trebas naucit cijenit ono sto imas. Tri mobitela za otic na fejs i pisat poruke. Kladim se da Desire ne znas ni upalit.
hahaahah ma sve kako vi kazete, e pa ja znam da niej laz, nezelim svadati se ni vrijedati se ali ako vi nemate kuna za mobitel jbg stvarno mi je zao ali ja imam imam super placu jer se bavim prof sportom itd, treba cijeniti se puno toga ali iskreno to je moj gust, ja nemam vremena izaci vanka vanka i opijat se itd sto dosta njih rade, jednstavno putujem stalno na neke utakmice i treninge i to je moj gust i amen kome nepase nemoj te odgovarati, a to da neznam mob upaliti varas se..znam dosta oko mobitela...
luka nije los mobitel ali nevolim klizne, brzo mi ode koliko otvorim i zatvorim ga :D
roseman hahahahahahah e bas tako nesta trazim :D
hahaahah ma sve kako vi kazete, e pa ja znam da niej laz, nezelim svadati se ni vrijedati se ali ako vi nemate kuna za mobitel jbg stvarno mi je zao ali ja imam imam super placu jer se bavim prof sportom itd, treba cijeniti se puno toga ali iskreno to je moj gust, ja nemam vremena izaci vanka vanka i opijat se itd sto dosta njih rade, jednstavno putujem stalno na neke utakmice i treninge i to je moj gust i amen kome nepase nemoj te odgovarati, a to da neznam mob upaliti varas se..znam dosta oko mobitela...
Oprosti ako sam te uvrijedio, ali u prvim postovima zvucis kao razmazeno deriste. Ako sama zaradujes to je ok, s tim novcima radi sto god hoces. To su tvoje odluke.
A ljudi moji sta je odmah napadate, njena stvar ako hoce 3 mobitela - ima se moze se.
Nego kakav ti se cini ovaj:
http://www.gsmarena.com/blackberry_bold_9780-3431.php
luka jel ti to dilaš sa sonyeriksonima pa sad pokušavaš nekaj uvalit?
Najbolje bi ti bilo da si kupiš ako se ne varam nokia n900 ina tačskrin i običnu tipkovnicu i jako je masivan i čvrst tak da ti se nabude tak lako razbio
vjeruj mi nisam razmazeno deriste da znas koliko sam dobra sutia bi :D :P svako ima neki svoj gust, neko voli izlaziti vanka i gustirati, nekom su auta gusti a meni su mobiteli, nisam neki expert mobitela ali opet dosta znam i hvala bogu imam mogucnosti mjenjat ih, nebrini zrtvujem puno toga da radim sto volim ali et taj gust nedam da mi se uzme, nekazem da cu ih tsalno mjenati ali momentalno je tako..ja znam da su grozne place u hrv i jos ako nedobijes uzas i zao mi je radi toga, ali et meni je dobro jer sam vani a ne u hrv ;) a sto se tice vlade treba sve rusiti ne samo hdz neg sve i dovest mlade, a i firmama, tvornicama da bude strucnjaci a ne politicari.. ala sta sam se zapricala.ahhahah :D
luka jel ti to dilaš sa sonyeriksonima pa sad pokušavaš nekaj uvalit?
Najbolje bi ti bilo da si kupiš ako se ne varam nokia n900 ina tačskrin i običnu tipkovnicu i jako je masivan i čvrst tak da ti se nabude tak lako razbio
ne dilam,po meni su SE-ovi najbolji mobiteli,ja imam k550i iz 2006. i pao mi više od 3 puta u snjeg,pao mi iz džepa,sa stola i jedino što se pokvarilo su sluške i baterija ;)
gledala sam taj blackberry par puta u t-mobile nije los mada neznam kakvi su jer blackberry nikad nisam imala. iskreno strah me dati nekih 350eura za njega pa da nakon prvog dana zalim za njim sto sam ga kupila, posto ga nisam nikako imala p neznam kakv je pa.. :D cak sam gledala rabljene blackberry mogla bi jedan uzeti ali neznam nista, ludim :D
Ja prvi put nesto ovako cujem. Koja je poenta ove tvoje teme? Trazis mobitel sa kojim mozes otici na fejs,a sama si rekla da to moze svaki. Pa ako se tako dobro razumijes u mobitele sama nadji sto ti odgovoara da ti mi ne predlazemo 1 po 1 mobitel!
A i nije mi jasno,ako imas recimo iPhone 4 zasto samo njega ne koristis!? Imas 300.000 aplikacija,valjda ti je dosta!
Druga stvar ako imas Desire,pa ako kupis bilo koji drugi Android neces dobiti nista novo :)
Sa iPhoneom 4 i Desireom imas sve najbolje od Androida i iOSa. ne vidim zasto kupovati opet isto?
Pa zar ne mozes u t-mobile pogledati mobitel detaljno prije neg sto kupis ? :P
Ja prvi put nesto ovako cujem. Koja je poenta ove tvoje teme? Trazis mobitel sa kojim mozes otici na fejs,a sama si rekla da to moze svaki. Pa ako se tako dobro razumijes u mobitele sama nadji sto ti odgovoara da ti mi ne predlazemo 1 po 1 mobitel!
A i nije mi jasno,ako imas recimo iPhone 4 zasto samo njega ne koristis!? Imas 300.000 aplikacija,valjda ti je dosta!
Druga stvar ako imas Desire,pa ako kupis bilo koji drugi Android neces dobiti nista novo :)
Sa iPhoneom 4 i Desireom imas sve najbolje od Androida i iOSa. ne vidim zasto kupovati opet isto?
Zato sam i preporucio blackberry posto je dosta drugacij od iPhone i Desire.