pozz tel mi je samsung s8000 jet interna memorija je 2gb a podrzava micro sd do 16gb flashed e sad me zanima di ima za uzet povoljno tu karticu i koje je najbolje uzet???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam taj telefon i planiram uzet (kad skupim novce) ovu memoriju za njega jer je kvalitetna i brza.
pozz tel mi je samsung s8000 jet interna memorija je 2gb a podrzava micro sd do 16gb flashed e sad me zanima di ima za uzet povoljno tu karticu i koje je najbolje uzet???
zavisi koliko ti memorije treba :)
sto ce ti kartica od 16GB ako je neces iskoristiti,mozda ti je dosta 4GB... ne mozemo mi znati koliko tebi treba memorije!?
Evo da se javim pošto sam postao ponosni vlasnik Nokie 5800 Xpress Music trebam memorijsku od 16gb ali naj jeftiniju ne treba mi brza sam da mogu strpat pjesme vide-e i take stvari na nju...HVALA UNAPRIJED
zavisi koliko ti memorije treba :)
sto ce ti kartica od 16GB ako je neces iskoristiti,mozda ti je dosta 4GB... ne mozemo mi znati koliko tebi treba memorije!?
pa trazio sam od 16 ajd moze i od 8 nije problem samo mi reci koje su bolje i di se mogu uzet ...hvala
o sorry nisam vidio u tvom prvom postu da pise da hoces karticu od 16GB....
pogledacu sada malo da vidim kako se krecu cijene,pa cu ti dati link ako sta nadjem :)
Imam taj telefon i planiram uzet (kad skupim novce) ovu memoriju za njega jer je kvalitetna i brza.
ova je najbolja i jeftina
SanDisk je među boljima. Ako ti ne treba čitač, vjerojatno je možeš naći jeftinije.
SanDisk je među boljima. Ako ti ne treba čitač, vjerojatno je možeš naći jeftinije.
A jel znaš di ima jeftinije tzv. bez tog čitača?
A jel znaš di ima jeftinije tzv. bez tog čitača?
Evo imaš tu.