Koji fon sa wifi-om izabrati a da nije nesh preskup,ako se nesto tako moze naci? Ne mislim preko operatora vec u trgovinama????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja marka?Do koliko para?U principu imaš već i mobitele za nkih 800kn koji imaju wifi(mislim i jeftiniji)al moraš znat da ti je dosta loše surfat preko wifi-ja na malim ekranima,tako ako kupuješ mob samo zbog toga gledaj da ima što veći ekran
Ja preporučam sony ericsson w705 1598 kn u simpa paketu!
Koja marka?Do koliko para?U principu imaš već i mobitele za nkih 800kn koji imaju wifi(mislim i jeftiniji)al moraš znat da ti je dosta loše surfat preko wifi-ja na malim ekranima,tako ako kupuješ mob samo zbog toga gledaj da ima što veći ekran
ja sam za sebe izabrao nokiju 5800 XpressMusic samo cekam da dodje u trgovinu i onda me oni zovu i uzimam tel...a ovo gledam za jednog mog jarana,sada mu je net u kvaru pa trazi da mu predlozim neki dobar tel sa wifi-jem a da nije nokija.a po meni nokija nema premca!!! a naravno da je imaju prednost touchscreen sa vecim ekranom....cijena do nekih 1300kuna otprilike moze i malo skupli
LG GT500 u tmobile-u je sam uređaj 1800kn mislim. Jeftinije sa Wi-fi + touch nisam vidio.