Koji fon sa wifi-om izabrati?

poruka: 5
|
čitano: 2.121
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Koji fon sa wifi-om izabrati a da nije nesh preskup,ako se nesto tako moze naci? Ne mislim preko operatora vec u trgovinama????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Koja marka?Do koliko para?U principu imaš već i mobitele za nkih 800kn koji imaju wifi(mislim i jeftiniji)al moraš znat da ti je dosta loše surfat preko wifi-ja na malim ekranima,tako ako kupuješ mob samo zbog toga gledaj da ima što veći ekranNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja preporučam sony ericsson w705 1598 kn u simpa paketu!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji fon sa wifi-om izabrati?
Stoja kaže...

Koja marka?Do koliko para?U principu imaš već i mobitele za nkih 800kn koji imaju wifi(mislim i jeftiniji)al moraš znat da ti je dosta loše surfat preko wifi-ja na malim ekranima,tako ako kupuješ mob samo zbog toga gledaj da ima što veći ekranNamigiva

ja sam za sebe izabrao nokiju 5800 XpressMusic samo cekam da dodje u trgovinu i onda me oni zovu i uzimam tel...a ovo gledam za jednog mog jarana,sada mu je net u kvaru pa trazi da mu predlozim neki dobar tel sa wifi-jem a da nije nokija.a po meni nokija nema premca!!! a naravno da je imaju  prednost touchscreen sa vecim ekranom....cijena do nekih 1300kuna otprilike moze i malo skupli

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 13:44 (stevan94).
16 godina
neaktivan
RE: Koji fon sa wifi-om izabrati?

LG GT500 u tmobile-u je sam uređaj 1800kn mislim. Jeftinije sa Wi-fi + touch nisam vidio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice