Govorim o Redmi 4X, 5", ne o većem Note. Maloprije sam dobio odgovor iz Neutrina da svi uređaji podržavaju 800MHz
Iz Wow shopa kažu kako da nemaju Redmi 4X s 800 MHz, da s 800 imaju Redmi Note 4 Pro
Edit: sestra je prije 3 mjeseca uzela Redmi 4X 3/32 iz Neutrina. Na original kutiji ima naljepnicu na kojoj piše Global Version, što bi me navelo da pomislim da podržava B20. Međutim, upisao sam IMEI broj tog mobitela na stranicu imei.info i nabrojane su samo ove frekvencije: 850, 900, 1800, 2100, 2600
Znači da me lažu iz Neutrina, ili su stvarno nabavili nove modele koji podržavaju B20 (btw. jeftiniji nego je sestrin bez B20 kupljen prije 3 mj.)?
1. U dućanu imaju desetke različitih modela i još neki imaju podmodele. I svakih mjesec dva dobijaju nove. Nema šanse da prodavači znaju sve modele napamet, i da znaju, lako mogu fulati zbog sličnih imena (Redmi 4, Redmi note 4, 4x, 4a...).
2. imei.info ne prikazuje točne podatke. Na nekim modelima ni približno (meni pogrešno prikazuje procesor, memoriju, OS...., a kamoli podatak o frekvencijama)
3. Dođi u dućan, uzmi kutiju mobitela u ruke i pregledaj NA NJOJ koje frekvencije podržava,
4. Mislim da je ovdje bilo jako precizno objašnjeno koji modeli podržavaju, a koji ne tu frekvenciju.