Cca 150-160kn +-
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cca 150-160kn +-
Cca 150-160kn +-
Vidiš da znaš.
Sto izabrati do 1300Kn, neka je zaslon 5'' i vise.. sto je best buy za tu svotu?
Još jedna potvrda da sa Goldwaya stiže bez karine i dostava je cca 10-12 dana na adresu ako se odabere DHL.
Narucen Redmi Note 4x 3/16, izašao me kakvih 1040kn.
I hvala Ilionu sa Telekineze na dodanom tempered glassu i masci.
Tempered glass odlično sjeda i dobre je kvalitete, bez dizanja sa strane i sličnih karakteristika loših stakala.
@Jeti
Moja preporuka je redmi note 4 global version 3/32, solidan mob, vrhunska baterija, izrada ok mada fotić je tek prosjecan.
Na koju globalnu verziju mislis sa SD ili MTK procesorom? te kamere me i sputavaju al opet za taj cjenovni rang ne moze se ocekivat dobro.
Kolko ja znam, svi xiaomiji imaju iste funkcije(jedino oni stari na android 4.4.2 nemaju neke funkcije), znači romovi između modela su skoro pa isti, jedino novi updateovi nisu isti, jer samo mi max 2 i rn4x trenutno dobivaju split screen.... A po tomu bi reko da imaju onda i iste jezike... Ja na global dev imam hrvatski već dosta dugo, ubačen je i na stable onda sigurno, tak da ako stave global stable na mi5, mora imati hr jezik
Na koju globalnu verziju mislis sa SD ili MTK procesorom? te kamere me i sputavaju al opet za taj cjenovni rang ne moze se ocekivat dobro.
Mislim direkt na ovaj sa linka:
Uvijek biraj SD verziju mada je sa MTK procom malo brži ali SD malo manje baterije troši i imaju bolji support sa romovima ako kad zatreba.
Ja recimo imam 1+3 i kamera je naravno puno lošija na Noteu ali za taj cjenovni rang nemreš očekivat bolje. Note je za člana familije i uzeo sam taj 4x jer je cijena dobra i ne igra ulogu što nema dodatnih 4g frekvencija kao što ima ovaj global note sa linka koji je i skuplji.
Ako narucivaš sa goldwaya kod naruđbe dodaš u polje u poruku ovo "GW-EUsupport" i dodatno u paketu dobiješ gratis masku i tempered glass.
Izabereš standard paket kod odabira bundlea, izabereš DHL express shipping i to je to
Čini se da i Geekbuying sad nudi razne modele s EU skladišta sa slanjem u HR - talijanskog (dostava DHL 1-2 radna dana) i njemačkog (German express 2-8 radnih dana) po prilično povoljnim cijenama - npr. crni Redmi Note 4X 3/32GB je 184$ s DHL dostavom (na GW je isti 180$). Zanimljivo bi moglo biti za one koji žele isključivo plaćati Paypalom.
PS. I uređaji kupljeni iz DE skladišta se šalju na servis u Njemačku, ne u Kinu.
Ovo sa Geekbuinga je Note 4x koji nema sve frekvencije za 4g mrežu koje se kod nas najviše koriste van vecih gradova (B20).
Na GW-u je Global version Note 4 koji ima tu B20 frekvenciju za 4g signal i tamo zlatni 3/32 dođe 176 usd što je jeftinije i od ovog sa geekbuyinga Note 4x.
Na GW-u Note 4x verzija 3/32 dođe 170 usd najjeftiniji, zlatni.
Uz kod iz mog prethodnog posta dobije se i maska i tempered glass gratis.
Nije neka razlika u cijeni ali tek tolko, da se vidi.
Uopće ne razumijem tvoju poantu - usporedio sam cijenu identičnog crnog Redmi Note 4X koji nema B20 frekvenciju (ni na Goldwayu ni na Geekbuyingu), a ti pričaš o Redmi Note 4. Ako već ta dva uspoređujemo, dakle crni Redmi Note 4 s B20, cijena im je u oba dućana identična - 188$. I stavljaš cijenu zlatnoga kao referencu od 170$, a plavi na GW je npr 192$, zašto ne tu cijenu onda? BTW, i ja sam prošli tjedan kupio mob s GW (s kuponom i poklonima), ali ne vidim zašto ljudima ne dati i druge opcije...
Moja poanta je da ukažem na povoljniju cijenu, ništa drugo.
Svakako je bolje za nas kad je više shopova ovakvih, naravno, budu povoljnije cijene kad je više konkurencije.
Jel tko vec narucio sa geekbuinga ovak sa it ili de skladišta? Šalju uopce u hr? Plačanje paypalom je samo bonus, naravno.
Imaju španjolsko skladište i servis u Madridu već dugo, ali s njega nisu i dalje ne šalju u HR, samo u ES i POR. A sad imaju IT i DE skladišta s kojih šalju u cijelu EU - a povrat na reklamacije s oba je u Njemačku. Evo uvjeta: ITA i DE. Nisam već 3 godine s Geeka neš naručio, a sad gledam neku kameru pa ću definitivno isprobati EU opciju ak nađem neš adekvatno na lageru...
Ekipa imam priliku uzeti za 1000Kn xiaomi mi4 novi 16gb verziju.. Sto mislite o tome ili je bolje dodati malo pa ipak ici na svjeziji redmi note 4x??
Bolje 4x note mada sam osobno jako zavolio i odlično i danas mi4 radi mada ne kod mene... ;)

Gledam na goldwayu za Redmi 4x... i na dnu stranice piše:
"we will open the original box to check the phone and install Multi-language ROM and Google play store.The custom rom may not perfect,Not support OTA update,translation may does not cover all the menus.We may update the ROM,so the OS version may different as the screenshots."
Kakav custom rom? Što ne instaliraju službeni global rom?
"we will open the original box to check the phone and install Multi-language ROM and Google play store.The custom rom may not perfect,Not support OTA update,translation may does not cover all the menus.We may update the ROM,so the OS version may different as the screenshots."
Nedaj da ti stavljaju nikakve svoje custom romove, često su puni bloatwarea i spywarea i samo si otežavaš daljnji postupak laganog updateanja.
Radije zatraži sealed box ili naruči sa drugog shopa.
Nedaj da ti stavljaju nikakve svoje custom romove, često su puni bloatwarea i spywarea i samo si otežavaš daljnji postupak laganog updateanja.
Radije zatraži sealed box ili naruči sa drugog shopa.
Ne oni ti flashaju zadnji stable global rom koji bi ionako ti sam flashao.. bez ikakvih kineskih sranja.. provjereno
Nigdje nemogu naci xiaomi mi max 2 crnu verziju a da se ne placa carina i porez,zna netko sto je s tom crnom verzijom vidim po youtube-u da svi indijci imaju crni mi max 2 haha
Naručio Mi6 global preko Goldwaya dobio dobar popust preko kupona cca 30$ platio Visom 375€ DHL uključen nisu naveli tax free ali ako je suditi po ovoj temi trebalo bi sve proč ok! Nisam složio Alipay novce su primili čeka se "The supplier is processing your order"... So far so good...
Budem javio daljni razvoj...
Pozdrav!
Jeste naletjeli na kakvu akciju za Xiaomi Mi Note 2?
380USD na Goldwayu (2420kn). Ima negdje povoljnije?
Na Njuškalu rabljeni koštaju 400-500kn više :(

Otvorili smo temu za sve koji vole Xiaomi
Pozz ekipa

Full mi je brutalno kako npr. Goldway šalje u Hrvatsku DHL-om.
Prvo šalju za UK, izgleda DHL-om. Onda kad pošiljka stigne u UK, otpremaju je (pretpostavljam) baš u DHL centar. Od tamo je ponovno sortiraju i šalju na avion za HRV.
Dobiješ i dva tracking koda, jedan do UK-a, a drugi iz UK-a do Hrv.
I čak sve to ide neočekivano brzo. (puj, puj, puj, da ne ureknem nešto jer je pošiljka još na putu :D )
Full mi je brutalno kako npr. Goldway šalje u Hrvatsku DHL-om.
Prvo šalju za UK, izgleda DHL-om. Onda kad pošiljka stigne u UK, otpremaju je (pretpostavljam) baš u DHL centar. Od tamo je ponovno sortiraju i šalju na avion za HRV.
Dobiješ i dva tracking koda, jedan do UK-a, a drugi iz UK-a do Hrv.
I čak sve to ide neočekivano brzo. (puj, puj, puj, da ne ureknem nešto jer je pošiljka još na putu :D )
Da, ja sam naručio prije nekih 15 dana, prije 12 dana je poslan, od tad je na putu i trenutno je "Processed at BRUSSELS - BELGIUM", tako stoji od jučer u neko doba.. Nadam se da će uskoro stić, hype is real. :D
Planiram uzeti Redmi 4X 3/32 GB u Neutrinu, ali uvjet je da obavezno podržava 4G na 800 MHz (B20). Na stranici piše da je global, sad ne znam što im to znači. Poslao sam upit pa čekam odgovor, ali svejedno želim biti siguran i provjeriti ako kažu da podržava. Može netko reći kako bi to mogao provjeriti, u trgovini?
Ako se može radije ću uzeti u Neutrinu i platiti 250-300 kn više ali ću barem biti siguran (ne samo ja, jer mobitel ne uzimam za sebe) jer daju 2 godine jamstva, ne moram slati u Kinu.
Planiram uzeti Redmi 4X 3/32 GB u Neutrinu, ali uvjet je da obavezno podržava 4G na 800 MHz (B20). Na stranici piše da je global, sad ne znam što im to znači. Poslao sam upit pa čekam odgovor, ali svejedno želim biti siguran i provjeriti ako kažu da podržava. Može netko reći kako bi to mogao provjeriti, u trgovini?
Ako se može radije ću uzeti u Neutrinu i platiti 250-300 kn više ali ću barem biti siguran (ne samo ja, jer mobitel ne uzimam za sebe) jer daju 2 godine jamstva, ne moram slati u Kinu.
Redmi Note 4X nema B20 podržan.
Za band 20 (800MHz) trebaš uzeti Redmi Note 4 (bez X), ali Snapdragon 625 verziju..
Govorim o Redmi 4X, 5", ne o većem Note. Maloprije sam dobio odgovor iz Neutrina da svi uređaji podržavaju 800MHz
Iz Wow shopa kažu kako da nemaju Redmi 4X s 800 MHz, da s 800 imaju Redmi Note 4 Pro
Edit: sestra je prije 3 mjeseca uzela Redmi 4X 3/32 iz Neutrina. Na original kutiji ima naljepnicu na kojoj piše Global Version, što bi me navelo da pomislim da podržava B20. Međutim, upisao sam IMEI broj tog mobitela na stranicu imei.info i nabrojane su samo ove frekvencije: 850, 900, 1800, 2100, 2600
Znači da me lažu iz Neutrina, ili su stvarno nabavili nove modele koji podržavaju B20 (btw. jeftiniji nego je sestrin bez B20 kupljen prije 3 mj.)?