"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.520.269
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Stux kaže...

Evo za sve koji su zainteresirani nešto jeftino sa kineskog tržišta sa solidnim karakteristikama

THL 4000 Dual SIM 4.7 inch, Android 4.4.2, 4000mAh ...
Kupon: 4000CN

Cijena: $100 oko 640 kn

Više informacija

zasto thl ima tako veliik kapacitet baterije , sta brzo ju trosi ili ???

shadow
16 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

ti si prvi koji se buni na prevelik kapacitet baterije

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako ima netko da je naručio mobitel a u međuvremenu se predomislio, neka mi se javi u inbox... zanima me uređaj do soma kuna...

0 0 hvala 0
12 godina

Zna li neko kako rijesiti probem sa wi fi na doogie dg580? od sinoc ne mogu da se konektujem ni na jedan ruter,dok ostalima uredno radi :((

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
molnyi kaže...
Zec_94 kaže...

Citam vase komenatre i sad nemam pojma koji mob da uzmem..limit mi je 1300kn

razmisljao sam uzeti od xiaomi s1 ali sada nakraju nemam pojma koji bi i od kuda bi narucio..pa molim pomoc vasu

xiaomi s1 možeš naručiti sa mobicity-a, 152 eura je tamo ako se ne varam ( sa poštarinom) ili pak sa xiaomishop.com gdje te ispadne sa postarinom 157 eura (sa xioamishopa ce ti doc u roko od 4-8 dana sa DHL-om(njemačko skladište), ili ako izabereš eu warehous express za 2-5 dana ali to je još 7-8 eura više. I imaš merimobiles - 152 eura (piše 1-2 radna dana (dhl europe))

http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-redmi-basic.html + carina

http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-hongmi-1s-8gb.html uracunato sve

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 23:09 (flonkica).
13 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 0:09 (Chriss).
13 godina
neaktivan

Lijep pozdrav svima..eto generalno ja sam zadovoljan kineskim bramdovima,nude puno vise od ulozenog i specifikacijama i kvalitetom izrade pariraju osjetno skupljijim imenima..mene zanima sljedeće..imam zopo zp780..upgradeal sam ga na 4.4 no kitkat trosi vise mi rama..dobro rqdi ali želim natrag na stock 4.2.2 no kad napravima downgrade na 4.2.2 izgubim imei,sto je manji problem jer mi ne radi zadnja kamera.."no back camera preview" nemam ni opciju prebacivanja prednje/zadnje nego moram skinut s marketa i onda ta poruka..dakle MTK6582 procesor i sa sve tri verzije sp flashtoola je isti problem

0 0 hvala 0
12 godina

kazu ljudi ne popravljaj ono sto radi...

battlelog pukycro

2 0 hvala 0
17 godina
thomas moore kaže...

Lijep pozdrav svima..eto generalno ja sam zadovoljan kineskim bramdovima,nude puno vise od ulozenog i specifikacijama i kvalitetom izrade pariraju osjetno skupljijim imenima..mene zanima sljedeće..imam zopo zp780..upgradeal sam ga na 4.4 no kitkat trosi vise mi rama..dobro rqdi ali želim natrag na stock 4.2.2 no kad napravima downgrade na 4.2.2 izgubim imei,sto je manji problem jer mi ne radi zadnja kamera.."no back camera preview" nemam ni opciju prebacivanja prednje/zadnje nego moram skinut s marketa i onda ta poruka..dakle MTK6582 procesor i sa sve tri verzije sp flashtoola je isti problem

A zašto je točno problem što mobitel troši više rama?

[M|C] jokaCRO ingame
12 godina
neaktivan
dastefan kaže...

ma ne... samo je mal čudno svi ostali imaju max. 2200 mAh a ono 4 milje ...

shadow
12 godina

A sto bi se to jos moglo staviti na smartphone da bude dugaciji od drugih ?

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
pukycro kaže...

A sto bi se to jos moglo staviti na smartphone da bude dugaciji od drugih ?

Malo senfa!

12 godina

Po meni je bio vec veliki skok kada su stavili vibru...

O kako su ga djevojke obozavale 

battlelog pukycro

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Chriss kaže...
Zec_94 kaže...

Dali ima bolji mob za 1300kn??? jer bih volio kada mi je dosadno igrat neku igricu bez da mi se crasha ili šteka....

Naravno...

- Huawei Honor 3C 4G:

http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3c-lte-4g-5-inch-2gb-ram-16gb-rom-smartphone_p/meri10209.htm

- Lenovo A806:

http://www.to2c.com/original-lenovo-a8-a806-basic-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html

dali su te stranice provjerene ? da nebi ja narucio i dobio kamen? hhhh

13 godina
neaktivan
red_bull kaže...
thomas moore kaže...

A zašto je točno problem što mobitel troši više rama?

Pa ram je odgovoran za multitasking a iskreno ne bi htel da mi se crasha ili kaj vec..a i baterija mi je tu bitna ako sam u pravu da ta korelacija postoji..4.2.2 se lakkše roota dok s kitkatom se jebes da ga rootas..dakle ne znam zasto navodim razloge ako covjek hoce se vratiti i da mu sve radi onda je to dovoljno..ima ko kakav prijedlog i iskustva sa MTK uredajima i sp fash toolom..? U tom kontekstu downgradeanja..?

Hvala

16 godina
maxi 135 kaže...

Pa nije baš da je max 2200, imaš ih puno koji prelaze tih 2200, guglaj malo, a stižu nam i oni od 5350mAh: Elephone P5000

14 godina
neaktivan
maxi 135 kaže...
dastefan kaže...

Pa stavili su mu ogromnu bateriju i zato je težak k'o sam vrag, imajte na umu koga to smeta. Inače, fini mob, kvalitetna izrada, kupio ga prije mjesec dana za poklon...

14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
frulex kaže...
Hehe, u kineskim pojmovima Umi i nije baš nova firma, stara čak 2 godine :)

Hm...

Meni je takvo "recikliranje" kod Kineza zapravo uvijek bilo simpatično jer odražava kulturološke razlike - dok se na Zapadu takvo što odmah proglašava kopiranjem i povredom autorskih prava, kod Kineza to ipak ima temeljni smisao odavanja poštovanja izvorniku jer je napravio dobar pos'o, a slučajeva ima gro, npr. logo HTC ->THL

13 godina

Kamen svakako nećeš dobiti :D

Kod problema može doći ako bude potrebe za pozivanjem na garanciju al vraćati mobitel u kinu se više i ne isplati.

Al na stranu to, ako već ideš naručivati iz kine, s ove dvi trgovine ja mislim da nemožeš pogriješiti...

Naravno, ako nađeš za sličnu cijenu po europi onda je svakako bolje iz EU.

to2c.com je jedna od boljih trgovina, samo provjeri s njima da je potpuno nov uređaj jer znam da su prodavali i rabljene, tvornički osvježene uređaje(refurbished) što su i naglasili.

Al što se tiče kineskih trgovina, barem po iskustvima naših ljudi najbolja.

Za merimobiles.com nisam čuo ništa loše, možda netko ovdje zna više...

12 godina

Nisam siguran zasto ljudi ne provjere domace trgovine, istina da su nesto skuplje ali servis je siguran a osim toga ako nadjes nekoga da ti uzme na R1 

i cijena je manja za oko 20%. Pa sada vazi cekanje mjesec dana, rizik kupovine, eventualna potreba servisiranja,dopisivanje s carinom ili dodjes, pogledas,

opipas i kupis.

Mogu dati i primjer thl t6 pro 725 kn (cijena 999 kn) -10 % na american i -175 kn na R1.

battlelog pukycro
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 17:36 (pukycro).

0 0 hvala 0
17 godina
dastefan kaže...
maxi 135 kaže...

Pa nije baš da je max 2200, imaš ih puno koji prelaze tih 2200, guglaj malo, a stižu nam i oni od 5350mAh: Elephone P5000

Elephone je kod mene ostavio loš utisak. ROM-ovi koji dolaze na mobitelima su nedovršeni, imaju hrpu bugova i pružaju lošu podršku na forumu

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
10 godina
neaktivan

ekipa što kažete za ovaj mob?

ima li što pametnije za te novce može i do + 300 tinjak kuna

http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nema pametnije, ali nema ni njega, jos nije pusten u prodaju. a i kad bude sigurno nece biti ta cijena

i citao sam po forumima da nema 3g na 900MHz, treba sve to provjeriti kada izadje na trziste

12 godina
neaktivan
pesty1 kaže...

ekipa što kažete za ovaj mob?

ima li što pametnije za te novce može i do + 300 tinjak kuna

http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html

hvala

nema bas puno informacija o njem ... bice kad izađe na trž. i bude dostupan...a spec su mu 5+

shadow
12 godina
neaktivan

Sad nisam siguran koji od ova dva.....

- Lenovo A806:

-Huawei Honor 3c 4G

Koji bi ste vi??

16 godina
Zec_94 kaže...

Sad nisam siguran koji od ova dva.....

- Lenovo A806:

-Huawei Honor 3c 4G

Koji bi ste vi??

Huawei

19 Huawei 3c
3 Lenovo A806
12 godina
neaktivan

E sada mala pomoc...pokusavam naci neku provjerljiv shop iz eu da mi brze dođe ali ne nalazim bas...

Sada ako narucim iz kine morat cu root mobitel za jezik ili??

http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-1gb-8gb-4g-basic-4g-fdd-lte-android-4-4-quad-core-1-6ghz-5-0-inch-hd-8-0mp-smartphone.html#disqus_thread

http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3c-lte-4g-5-inch-2gb-ram-16gb-rom-smartphone_p/meri10209.htm#

zakaj je na to2c jeftinije da nije neka kopija???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Zapravo nije jeftinije jer si linkao verziju s 1GB RAM-a...

Verzija s 2GB je na to2c skuplja nego na merimobiles:

http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-2gb-16gb-4g-basic-4g-fdd-lte-android-4-4-quad-core-1-6ghz-5-0-inch-hd-8-0mp-smartphone.html

Al svakako nije kopija :)

A za jezik, treba imati Hrvatski al svakako provjeri s trgovinom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 12:52 (Chriss).

0 0 hvala 0
12 godina

Jutros mi stigao redmi note 4 g i ne mogu nikako da ga upalim ( vjerovanto skroz prazna baterija bila ) kad stavim na punjac pojavi se njihov logo i odmah se restartuje i tako evo sat vremena. Jedino sto sam  uspio je da udjem u fastboot, ostalo nista ne reagira :// Zna li nesto do cega bi mogo biti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anelko kaže...

Jutros mi stigao redmi note 4 g i ne mogu nikako da ga upalim ( vjerovanto skroz prazna baterija bila ) kad stavim na punjac pojavi se njihov logo i odmah se restartuje i tako evo sat vremena. Jedino sto sam  uspio je da udjem u fastboot, ostalo nista ne reagira :// Zna li nesto do cega bi mogo biti?

Jel mozes uc u onaj xiaomi recovery? drzi power i volume up(ili down, nisam ziher)...tamo probaj wipe cache, dalvik i data

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice