Za U14 čujem da se grije i troši bateriju a ni 15U nije niš bolji ak ga se nagazi u pogledu žešćeg fotkanja onda i 15U poklekne pa mora ćešće na punjač, mada je opet po tom pitanju bolji od 14U.
A za Vivo X200Pro nisam niš negativnog čuo, fotić je odličan i niš manje od tog, ekipa hvali taj fotić a bome i recenzenti su oduševljeni njime.
previše se opterećuješ. koliko čitam gotovo svi hvale bateriju na 15U, kažu iznad prosječno trajanje. grijanje se dešava kad idioti krenu sa benchmarkovima 20 puta za redom, totalno nebitno i silovanje mobitela.
Bjez od xiaomija ako želiš živce sačuvati.
Zbog? Zanima me konkretno.
Kolko vidim, općenito kamere na šaomijima su na visokom nivou, a ovaj hyperOS je navodno dost tog ispravio, e sad.. Svak drukčije priča, nekome je dobar, nekome nije.
Da je baterija bila bolja na 13pro zadržao bih ga bez razmišljanja, najviše radi kamere koja je bila vrhunska.
kolege koji mijenjaju mobitele kao čarape mi nisu previše relevantni
batman ne voli MIUI/hyperOS, iOS itd... meni osobno dva najdraža OSa, tako da sve je to individualno. koristim Xiaomija već valjda 10 godina, u samom početku sa kineskim verzijama je bilo problema sa notifikacijama, ali to je stvar davne prošlosti od tada sve radi kao urica, kako na njemu tako i na iphonu koji isto koristim... jedva čekam sad novi 15U. samo ja za razliku od kolega nemam potrebu mijenjati mob svakih tjedan dana pa imam i prilike stvoriti naviku i prilagoditi se...