Jiake jk12 pitanje

poruka: 24
|
čitano: 3.554
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Jiake jk12 pitanje. hitno

dakle, imam ponudu od frenda za taj mob...ali se bojim, jer citam po netu, tj vidim na yt da dosta ljudi kao ima problem s touch screenom... dal ima tko iskustva? ne treba mi mob ako ce me hebati to

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Jiake jk12 pitanje. hitno
exer1234 kaže...

dakle, imam ponudu od frenda za taj mob...ali se bojim, jer citam po netu, tj vidim na yt da dosta ljudi kao ima problem s touch screenom... dal ima tko iskustva? ne treba mi mob ako ce me hebati to

Ne uzimaj to. Taj mobitel ti može služit jedino a pozive i poruke. Ima 1Gb rama i 4GB rom a s tim ne možeš ništa. Možeš zaboravit na Facebook, Viber,Whats app jer će ti se brzo napunit interna memorija.

Koliko para toliko muzike.

14 godina
R36 kaže...

Ne uzimaj to. Taj mobitel ti može služit jedino a pozive i poruke. Ima 1Gb rama i 4GB rom a s tim ne možeš ništa. Možeš zaboravit na Facebook, Viber,Whats app jer će ti se brzo napunit interna memorija.

šta bulazniš ti? vrtim sve navedeno na 1gb rama i dvojezgrenom procu ko zmaj, xperia p

13 godina
istina,što bi onda oni sa 512mb rama a i takvi
se telefoni danas nude od proizvođača.
13 godina

Ako ti ga ne nudi za 100kn nemoj. I xperia P ima 16 gb interne, ovaj ima 4 od cega je 1 gb za aplikacije, i kad napunis 500 ce ti javljat da je pun

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...
R36 kaže...

šta bulazniš ti? vrtim sve navedeno na 1gb rama i dvojezgrenom procu ko zmaj, xperia p

Mojne pričat nebuloze. Evo maks0806 ti je sve rekao. 

maks0806 kaže...

Ako ti ga ne nudi za 100kn nemoj. I xperia P ima 16 gb interne, ovaj ima 4 od cega je 1 gb za aplikacije, i kad napunis 500 ce ti javljat da je pun

Bravo kolega. 

Još jednom ponavljam da taj mobitela s 1gb i 4gb rama ne kupuje.

13 godina

Jos da nadodam da sigurno ne vrtis ko zmaj jer mi je stara imala xperiu p i cak j eza njene potrebe laggao neopisivo i crashao, pa ono...

Za 500tinjak kn se da naci na njuski solidni telefoncic cak i s malo jamstva ,a ne ovo lijevo smece

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Specifikacije na papiru su ok, uporedive sa Motorolom Moto G, ili sa originalnim Galaxyjem S3. Dakle niš' specijalno, ali priče da neće raditi FB i Viber su čiste gluposti.

Vezano za količinu interne memorije, iz ličnog iskustva, jeste problem, ali nije baš toliki - staviš micro SD karticu i puniš nju. Naravno, od svake aplikacije ponešto ostane i u internoj memoriji, no treba ih instalirati popriličan broj da ti ostaci u internoj memoriji zauzmu 700-800MB, kada nastaju problemi.

Vezano za specifične mane tog modela, tu ti ne mogu pomoći. Probaj, poigraj se, vidi kako radi konkretan primerak i imaj na umu da "Kinez" tih specifikacija odavno nov ne vredi više od oko 100€: konkretan model na DX-u košta 98€, a sličnih specifikacija ima i za 75-90 (često sa više interne memorije, ali po pravilu sa nižom rezolucijom ekrana).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo uzeo sam mob.. pa ovdje neki likovi pricaju gluposti. .kakve veze ima interna memorija? 4gb je skroz dosta, ionako sve ide na sd karticu.. 1gb rama je skroz dosta za sve.. proc je 4jezgre.. Evo testirao sam ga.. uradio je nesto preko 19k antutut bodova, sto za 450 kn nije lose. ne?

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...
R36 kaže...

Pa da.. Imam i prestigio 4500 koji je 2jezgreni, 1gb rama, i isto mala interna memorija, ali neces trpati sve aplikacije na internu, nego na sd, i nikad problema, nije bio ni blizu zatrpanja... sve se normalno koristi. browser, viber, fb.. itd.. jedino sto nije bas za nove igre.. dok je ovaj jiaki veoma dobar .

17 godina

Ja sve trpao na SD karticu pa opet zatrpao.  4GB ne deluje tako malo, al' kod mene (Cubot GT99) je od toga za aplikacije bilo dostupno samo 1GB, a vidim kolege kažu da je tako i na ovom modelu, i stvarno, kad se od toga iskoristi oko 750MB, mob više neće da apdejtuje aplikacije i neće da skida nove dok se malo ne raščisti. Istini za volju, u tom trenutku sam na mobu imao jedno 50 aplikacija koje zapravo nisam koristio, tako da to definitivno nije tako strašno, ali definitivno može živ čovek da "udari" u to ograničenje. Inače, problem sam rešio nekim programčetom kojim sam reparticionisao internu memoriju, tako da sad za aplikacije imam 2.5GB.

U svakom slučaju, uzeo si mob, sviđa ti se, meni se isto čini korektno, pa nek te dobro služi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jiake jk12 pitanje

dakle, da nastavim..

imam problem s gps... poslije instalacije novog ROMa, ne radi.. skinio program test fix gps, ili kako se zove, i pise pod "magnetic field" : not available..

nesto tu ne stima. hmm?

0 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...

Jos da nadodam da sigurno ne vrtis ko zmaj jer mi je stara imala xperiu p i cak j eza njene potrebe laggao neopisivo i crashao, pa ono...

Za 500tinjak kn se da naci na njuski solidni telefoncic cak i s malo jamstva ,a ne ovo lijevo smece

ma ti sad imas uvid u sve telefone svijeta, znaš točno šta se dešava na mom mobu, na mobu od mame, i na mobu od exer1234. Vidio sam kolko imaš godina, sve mi je jasno.

13 godina
neaktivan
Re: Jiake jk12 pitanje
exer1234 kaže...

dakle, da nastavim..

imam problem s gps... poslije instalacije novog ROMa, ne radi.. skinio program test fix gps, ili kako se zove, i pise pod "magnetic field" : not available..

nesto tu ne stima. hmm?

A šta si očekivao za taj telefon neku bajnu podršku romova. Koliko para toliko muzike.

13 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...
maks0806 kaže...

ma ti sad imas uvid u sve telefone svijeta, znaš točno šta se dešava na mom mobu, na mobu od mame, i na mobu od exer1234. Vidio sam kolko imaš godina, sve mi je jasno.

Ma je vrtiš sve nema šta. Ovi četverojezgreni i osmerojezgreni nemaju opće smisla jer ova xperia P sve vrti...ČUDO OD TELEFONA. Da sam znao kupio bi Xperiju P a ne G3.

14 godina
R36 kaže...
Cryogenic kaže...
maks0806 kaže...

Ma je vrtiš sve nema šta. Ovi četverojezgreni i osmerojezgreni nemaju opće smisla jer ova xperia P sve vrti...ČUDO OD TELEFONA. Da sam znao kupio bi Xperiju P a ne G3.

vrti tvoje navedeno u drugom postu ko zmaj, o tome i pričamo ne?

14 godina
neaktivan
R36 kaže...
Cryogenic kaže...
maks0806 kaže...

pa vrti sve normalne stvari..fb. viber.. itd.. u cem je problem? zelis reci da ne vrti??????  nece vrtit igre, neke zahtjevnije. ali sve drugo hoce.. 

17 godina
exer1234 kaže...

dakle, da nastavim..

nesto tu ne stima. hmm?

A pre je radio? Vrati stari ROM. 

Kada se radi o malo opskurnijim telefonima, koje CM ne podržava zvanično, veliki deo ROM-ova ima nekakav problem, il' ne radi radio, il' kamera zeza, ili kao kod tebe GPS, ponekad naguraju previše eye candy-ja ili ne radi power management, pa baterija ode za nekoliko sati...

13 godina
Jiake jk12 pitanje

Sori, ali 500mb za aplikacije meni nije dovoljno, a 450kn i toliko ne bi dao za lijevi mob poput ovog... Nije sve u imenu ali molim te, jiake jk12... Ne ocekuj da ce ti raditi prek mjesec dana kak spada

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Jiake jk12 pitanje

Meni je touch vrisnol u roku mjesec dana tak da sretno kaj se toga tiče

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jiake jk12 pitanje

O tom i govorim... ima kineza koji su stvarno dokazano dobri, svejedno ne bih bez jamstva uzeo skuplji mob, ali pogotovo ne ovako nešto... Kolega imo go clever neki, čak i s jamstvom je ipi*dio. Sve rikava svako malo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Sori, ali 500mb za aplikacije meni nije dovoljno, a 450kn i toliko ne bi dao za lijevi mob poput ovog... Nije sve u imenu ali molim te, jiake jk12... Ne ocekuj da ce ti raditi prek mjesec dana kak spada

ima 4gb interne, od kojih  2 gb za aplikacije.. plus sd kartica. sta ce ti vise ? 

jbg i meni je bilo cudno. prvi put cujem taj brand, i jos je onako smijesno ime... al evo i nije tako los.. s ovim Romom se popravio touch dosta. preciznije je sve .jedino sto gps zeza.al on mi nije ni bitan..uostalom, dao sam ga za prodaju, tak da ak naleti netko, ne gubim nista

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 15:19 (exer1234).
13 godina
Jiake jk12 pitanje

sumnjam da je 2gb za app jer je kod svih koji imaju 4gb imaju oko 1gb za appove, i sprecavaju te da instaliras ista dok nemas bar 300-500 slobodno. Prove me wrong slobodno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

sumnjam da je 2gb za app jer je kod svih koji imaju 4gb imaju oko 1gb za appove, i sprecavaju te da instaliras ista dok nemas bar 300-500 slobodno. Prove me wrong slobodno :D

napravis kernel i svu memoriju ti spoji i gg 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 16:09 (exer1234).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice