zelim se registrirat na itunes ali kad dodem skoro do kraja trazi me da upisem broj kreditne kartice koju ja nema dali se moze bez toga ikako???!!! hitno!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sumnjam da se može bez kreditne kartice.
Ja imam jedan problem, ja hocu staviti karticu, imam od Hypo-a Mastercard karticu (za internet kupovinu).
Stvar je u tome sto sam kupovao preko steam-a i amazona i drugih slicnih servisa ali itunes mi ne prima karticu, provjerio sam sve i ucinio svasta da mi primi, ali nikako nece...
citao sam po netu da drugi ljudi imaju istu karticu (znaci Mastercard za internet kupovinu) od Hypo-a i da savrseno radi ... sta grijesim, ne znam, itunes je podesen na hrvastki jezik i na hrvastko trziste (znaci zastavica je hrvatska dolje) ali jednostavno nece...
jel mozda problem sto u svome prezimenu imam znakove ž i ć (koje itunes naravno ne podržava)???
jel ima tko takav problem? pliz help! :O
Pa probaj bez slova ž i ć, ja isto imam š i č i ć u prezimenu ali na kreditnoj kartici je to
s i c...
Koliko imaš novaca trenutno na kartici? Ja koristim Erste karticu (devizni račun) i uvijek mi mora biti najmanje 7 eura na kartici da bi mogao obavljati internet kupovinu, ako ima manje odbije mi karticu.
imam oko 150 kuna na kartici, i znam to da moram imati nesto na kartici,
a ovo s ž i ć sam isto probao i stavio z i c, sve je uredu ali onda mi kenja da je odbijena kartica ...
ne kuzim foru ... ili je apple toliko u banani ili sam ja tulav da skuzim u cemu je kvaka 
Ah ... Christ ... nakon 100 pukusaja uspjelo je ...
znakove ž i ć sam prebacio na z i c ... uglavnom uspjelo je sada, big thanks ljudi =)