Dual sim problem

poruka: 4
|
čitano: 313
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Dual Sim problem

Pozdrav svima,

imam Samsung Galaxy S26 koji koristim kao Dual SIM uređaj. SIM 1 je poslovni broj (T-Com), a drugi broj koristim putem eSIM-a kao privatni broj.

Uključene su mi sve relevantne opcije, uključujući Dual SIM Always On, Call Waiting i Call Forwarding, no i dalje imam problem.

Naime, ako razgovaram putem jednog SIM-a, pozivi na drugi SIM uopće ne dolaze. Također, ne dobijem nikakvu obavijest da me netko pokušao kontaktirati, niti se poziv kasnije prikazuje kao propušteni poziv.

Ima li netko iskustva s ovim problemom ili zna kako ga mogu riješiti? Više ne znam što bih još mogao provjeriti ili podesiti.

Hvala unaprijed na pomoći!

0 0 hvala 0
5 godina
Re: Dual Sim problem
Kogalon kaže...

Pozdrav svima,

imam Samsung Galaxy S26 koji koristim kao Dual SIM uređaj. SIM 1 je poslovni broj (T-Com), a drugi broj koristim putem eSIM-a kao privatni broj.

Uključene su mi sve relevantne opcije, uključujući Dual SIM Always On, Call Waiting i Call Forwarding, no i dalje imam problem.

Naime, ako razgovaram putem jednog SIM-a, pozivi na drugi SIM uopće ne dolaze. Također, ne dobijem nikakvu obavijest da me netko pokušao kontaktirati, niti se poziv kasnije prikazuje kao propušteni poziv.

Ima li netko iskustva s ovim problemom ili zna kako ga mogu riješiti? Više ne znam što bih još mogao provjeriti ili podesiti.

Hvala unaprijed na pomoći!

od 2014 godine Samsung iskljucivo koristi Dual SIM Dual Standby (DSDS), a ne DSDA (Dual SIM Dual Active).
To znači da oba broja rade istovremeno samo dok je uređaj u stanju mirovanja. Onog trenutka kada uspostavite poziv na jednoj kartici, druga se kartica potpuno isključuje s mreže
Samsung šit...

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:58 (Boris grozni).
12 godina

Znači jedina opcija mi je google pixel 11 koliko sam shvatio?

P.s. hvala na pomoći!

5 godina
Kogalon kaže...

Znači jedina opcija mi je google pixel 11 koliko sam shvatio?

P.s. hvala na pomoći!

Pa neznam evo zguglaj s ai koji mobitel ima taj pravi dual sim, xiaomi sigurno ima mislim na 15 i 17 + ultra nesto...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice