Itunes payment problem!!!

poruka: 8
|
čitano: 1.072
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

zelim se registrirat na itunes ali kad dodem skoro do kraja trazi me da upisem broj kreditne kartice koju ja nema dali se moze bez toga ikako???!!! hitno!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Sumnjam da se može bez kreditne kartice.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
16 godina
U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja imam jedan problem, ja hocu staviti karticu, imam od Hypo-a Mastercard karticu (za internet kupovinu).

Stvar je u tome sto sam kupovao preko steam-a i amazona i drugih slicnih servisa ali itunes mi ne prima karticu, provjerio sam sve i ucinio svasta da mi primi, ali nikako nece...

citao sam po netu da drugi ljudi imaju istu karticu (znaci Mastercard za internet kupovinu) od Hypo-a i da savrseno radi ... sta grijesim, ne znam, itunes je podesen na hrvastki jezik i na hrvastko trziste (znaci zastavica je hrvatska dolje) ali jednostavno nece...

jel mozda problem sto u svome prezimenu imam znakove ž i ć (koje itunes naravno ne podržava)???

jel ima tko takav problem? pliz help! :O

0 0 hvala 0
15 godina

Pa probaj bez slova ž i ć, ja isto imam š i č i ć u prezimenu ali na kreditnoj kartici je to

s i c...

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Koliko imaš novaca trenutno na kartici? Ja koristim Erste karticu (devizni račun) i uvijek mi mora biti najmanje 7 eura na kartici da bi mogao obavljati internet kupovinu, ako ima manje odbije mi karticu. 

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

imam oko 150 kuna na kartici, i znam to da moram imati nesto na kartici,

a ovo s ž i ć sam isto  probao i stavio z i c, sve je uredu ali onda mi kenja da je odbijena kartica ...

ne kuzim foru ... ili je apple toliko u banani ili sam ja tulav da skuzim u cemu je kvaka {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ah ... Christ ... nakon 100 pukusaja uspjelo je ...

znakove ž i ć sam prebacio na z i c ... uglavnom uspjelo je sada, big thanks ljudi =)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice