Iphone 4s racun

poruka: 11
|
čitano: 4.219
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Iphone 4s racun

Ovako stoji situacija. Molio bih malu pomoc i savjet ljudi koji se razumiju u ove stvari. Radi se o poprilicnoj svoti novca(3100kn) te ne bih htio biti prevaren. Covjek prodaje iphone 4s i ima ovjerenu garanciju od t mobila, ali nema racun. Kako mogu ja provjeriti da to nije mobitel iz npr. iz Amerike? Poslao mi je imei i kada sam provjerio mobitel je aktiviran 13.6. kako i pise na njegovoj garanciji. Da li da kupim mobitel ili sta? Da li on moze u t mobile dobiti novi racun? Da li ce mi priznati samo garanciju, ako se slucajno pokvari? Oprostite na puno pitanja,no bio bih zahvalan na bilo kakvom odgovoru.Ne bih zelio biti prevaren jer sam jako dugo stedio ovaj novac. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Iphone 4s racun
otises u tmobile s uredajem i oni ti provjere dali mob ima garanciju i ako je ima isprintaju ti racun ako ga je ovaj bio izgubio, barem su tako meni jednom napravili.

Zar nemozes naci jeftinije od 3100 kn?
Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
16 godina
neaktivan

Neka on fino nabavi račun, onda tek kupuj. Kaj je retardiran da je izgubio račun nečega što je kupio pred dva tjedna? Ne budi lud, pogotovo kad za te novce možeš naći jednako dobre mobitele nove u dućanu umjesto da se zajebavaš preko oglasnika.

17 godina
neaktivan
GordanOs kaže...

Ovako stoji situacija. Molio bih malu pomoc i savjet ljudi koji se razumiju u ove stvari. Radi se o poprilicnoj svoti novca(3100kn) te ne bih htio biti prevaren. Covjek prodaje iphone 4s i ima ovjerenu garanciju od t mobila, ali nema racun. Kako mogu ja provjeriti da to nije mobitel iz npr. iz Amerike? Poslao mi je imei i kada sam provjerio mobitel je aktiviran 13.6. kako i pise na njegovoj garanciji. Da li da kupim mobitel ili sta? Da li on moze u t mobile dobiti novi racun? Da li ce mi priznati samo garanciju, ako se slucajno pokvari? Oprostite na puno pitanja,no bio bih zahvalan na bilo kakvom odgovoru.Ne bih zelio biti prevaren jer sam jako dugo stedio ovaj novac. Hvala unaprijed

Glava imas za 2500 unlockan 4s u oglasniku ako si malo strpljiv.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
13 godina
neaktivan
Iphone 4s racun

Ma kao napisao mi je ovako "Pogledo sam sve papire koje su mi dali i nigdje nema cijene uredaja. Imam samo onaj papir, odnosno zahtjev gdje je navedena tarifa. , uredaj koji sam uzeo i njegov imei." 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znaci ako covjek dode do mene, lijepo odemo do T centra gdje je uzeo uredaj i ako sve vrijedi, oni ce njemu isprintati racun. Ja ovo pitanje nebi postavio da je u pitanju 1500kn,ali 3100 kuna je masa novaca. Koliko god sam poslao poruku ljudima u vezi racuna, skoro nitko nema, a prijatelj mi je reko da nebi vjerovo koliko ljudi muljaju s iphonima. 

Ispod 3100kn niti jednog nisam mogo niti naci, a i svima kojima sam poslo poruku da li moze niza cijena nitko nije dao. Bas ovaj lik mi je spustio s 3200 na 3100 kuna jer si zeli kao kupiti Samsung Note.  

14 godina
neaktivan
GordanOs kaže...

Znaci ako covjek dode do mene, lijepo odemo do T centra gdje je uzeo uredaj i ako sve vrijedi, oni ce njemu isprintati racun. Ja ovo pitanje nebi postavio da je u pitanju 1500kn,ali 3100 kuna je masa novaca. Koliko god sam poslao poruku ljudima u vezi racuna, skoro nitko nema, a prijatelj mi je reko da nebi vjerovo koliko ljudi muljaju s iphonima. 

Ispod 3100kn niti jednog nisam mogo niti naci, a i svima kojima sam poslo poruku da li moze niza cijena nitko nije dao. Bas ovaj lik mi je spustio s 3200 na 3100 kuna jer si zeli kao kupiti Samsung Note.  

Da najbolje bi tako bilo kako si naveo da odete do tcoma i tamo sve vidite

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
16 godina
neaktivan

Znam da je offtopic i da ću možda zvučati kao fanboy, ali zar ti se ne isplati više za te novce uzeti One X kojih ima nekoliko po cijeni od cca 3000 na njuškalu? Ili Galaxy Nexus, Galaxy S2 s kojim bi još i uštedio 500-tinjak kn?

Ok ako baš jako voliš iPhone ili iOS, ne kažem da je iPhone loš niti ti pokušavam soliti pamet, ali stvarno je stravično precijenjen, za 2-2.5 hiljade ok, ali za 3 nema šanse da bih uopće razmišljao o njemu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 10:14 (Mirko935).
13 godina
Iphone 4s racun
Apsolutno se slazem stari moj... Za 2800 sam htc one xova vidio,a jos imaju duplo dulju garanciju od iphonea tak da si i tu sigurniji,a da ne govorim o ekranu i snazi... Te sigurno taj iphone ima 16gb dok u one x dobis 32... Razmisli malo :)
sony xperia s POVOLJNO
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
I prema meni je iPhone jako precjenjen.Kad već za manje novce možeš dobiti jači uređaj
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
GordanOs kaže...

Pitaj covjeka da u firmi pita za racun i to je to, jer tako cim ima ovjerenu garanciju u T-mobileu a nema racun, 99% da je mob u VPN-u kupljen i uz malo dobre volje moze se doci do racuna.. Jer mobitel je pod ugovorom za poslovne korisnike znaci, i zato nema racuna jer racun je u firmi, i uz malo dobre volje moze ga se nabaviti.. Pa makar i samo kopija..

Moje iskustvo s racunom: SGS2 je bio u pitanju, mob je isao na 7 servisa svaki put normalno otisao i vratio se da niko za racun pitao nije.. Ali posto je sto se broja servisa tice bilo stvarno previse odlazaka a mob i dalje nije bio servisiran kako spada, zahtjevao sam novi.. Nasao vezu neku u Europatradeu pokrenuo postupak zamjene uredjaja, i doslo vrijeme da se zamjeni kad op bez racuna nece nista.. Mj i pol dana sam trazi racun jer nisam mogao stupiti u kontakt s osobom od koje sam kupio mob.. T-mobile me izhebao kao malog majmuna, da bi eto na kraju balade konacno uspio okoncati svoju kalvariju i dobiti racun i konacno zamjeniti uredjaj..  

U svakom slucaju kod kupnje uređaja s ovjerenom garancijom, svaku garanciju priznaju i servisirat ce mobitel.

U slucaju da je upao u vodu ili fizicko ostecenje, tu garancija ne vrijedi, to svi znaju naravno..

Osobno sam imao iPhone 3GS samo s ovjerenom garancijom bez racuna, na 3 servisa je isao, radi konstantnog vibriranja, mjehurica ispod ekrana i pokidane lock tipke, i svaki puta sam dobio novi uređaj i garanciju na njemu produženu za godinu dana.. {#} Da kucnem o drvo, eno sada sestra koristi taj mobitel vec preko god dana, i nikakvih problema nikada vise..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 12:18 (majdo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice