Iphone 4 padovi vasa iskustva

poruka: 42
|
čitano: 8.533
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Razmisljam bili kupio iphone 4s,ali mobitel mi cesto ispada tako da me zanima koliko je iphone otporan na udarce pogotovo na ekran?

Molim vasa iskustva.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Iphone 4 padovi vasa iskustva
Razbit ces staklo ako jače padne, uzmi masku i foliju za ekran i ne brines, a radije uzmi nešto drugo osim 4s ili čekaj 5... (imao 3GS, sad 4) ;)
14 godina

prijatelj iz razreda ima iPhone 4 sa nekom zaštitnom maskicom i sve super... a ispadne mu barem 2-3 puta dnevno (bar toliko puta ja primijetim)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Razbit ces staklo ako jače padne, uzmi masku i foliju za ekran i ne brines, a radije uzmi nešto drugo osim 4s ili čekaj 5... (imao 3GS, sad 4) ;)

oce li folija zastititi ekran?

meni obicno padne tocno ekranom na ostri kamen samo SEC510 ima dobro staklo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 22:02 (NameNick).
15 godina
neaktivan

ja nemam zastitnu kutijicu nit ista slicno planiram imat. pao mi je nekoliko puta, straznja strana je izgrebana sva ocajno. i slomilo mi se staklo u kutu, iznad kamere. ako neces pazit na njega, nemoj ni uzimat.

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Što li vi radite pa dam vam mobiteli ispadaju po 3-4 puta dnevno? Kao da su igračke, i 24h u rukama?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Namenick-Hoće od ogrebotina, ne od udarca...
Staljin-Promjeni zadnju stranicu (košta 80kn stranica i odavijaci) i to je to
15 godina
iPhone je za čuvanje a ne razbijanje
robimarko@gmail.com
14 godina
odjavljen
Ako ti mobitel pada svaki dan nije za tebe...
Moj PC  
8 2 hvala 0
16 godina

Imam nekoliko maski od switcheasy-a i mobitel mi je dosta puta pao i do sada nikakvih problema.(imam iphone4)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne isplati ga se čuvati ;)
Uzmes hard case i ne brines ;)
15 godina
neaktivan

ne koristim vise iphone, ali hvala na savjetu

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Što li vi radite pa dam vam mobiteli ispadaju po 3-4 puta dnevno? Kao da su igračke, i 24h u rukama?

Lako im je trgat kad ih tatice kupuju. Zaradite ga sami pa da vidite kako ćete ga čuvati...

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan

Samo ću ti ovo reći. Za te pare uzmeš Samsung Galaxy S2. Veliki sam fan Apple-a ali ti preporučujem ovaj mobitel jer je bolji u skoro svim segmentima od iPhone-a. Još samo kad bi se mogao instalirati iOS na S2 niko sretniji od mene. (Imam iPhone 4 i znam šta ti govorim).

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sam ga i uzeo...;)
E vidiš ne misle svi tako... Iako mi je draži galaxy nexus...;)
17 godina
odjavljen

IP4 sam kupio sa svojom ustedjevinom, platio sam ga 3000 kn prije tocno god. dana i do sad mi nijednom nije pao.

Naravno cuvam ga, imam screenprotectore sa obje strane, staklo na njemu nikad nije bilo taknuto ljudskom rukom. :D

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NameNick kaže...
pod009 kaže...

Hahahahahaha{#}{#}

Ovo je jedna od najludji recenica kaj sam procitao na forumu{#}

Liku obicno telefon ispada tocno na ekran i to na ostri kamen{#}{#} rijetko ti ispada na tupi kamen izgleda{#}

PS: NHF i isprika za roflove

14 godina
neaktivan
ako se brines o cvrstoci mobitela kupi motorolu defy plus
TD za glupost
14 godina
neaktivan

Ovi danasnji mobiteli su cista glupost...padne ti 1 ode sve u k****
Sjecam se dobre stare Nokie 3310,mogo si nogomet s njom igrat nista joj nebi bilo,a kamoli da joj se nesto dogodi kad padne {#}

3 0 hvala 0
17 godina
Quilombo23 kaže...
NameNick kaže...
pod009 kaže...

Hahahahahaha{#}{#}

Ovo je jedna od najludji recenica kaj sam procitao na forumu{#}

Liku obicno telefon ispada tocno na ekran i to na ostri kamen{#}{#} rijetko ti ispada na tupi kamen izgleda{#}

PS: NHF i isprika za roflove

koliko god bila stvarno smiješna rečenica - meni se točno to dogodilo sa Galaxy S (jedinicom) - pao direkt na ekran na kamen (na moru) - i to baš naravno na špicu, sa kojih metar i 20 -- malo se folija zagrebala, ali gorilla glass..... svaka čast - ko nov ...

17 godina
Peroman kaže...

Sjecam se dobre stare Nokie 3310,mogo si nogomet s njom igrat nista joj nebi bilo,a kamoli da joj se nesto dogodi kad padne {#}

iPhone ima izdržljivo staklo na touchscreenu, ali ostatak makar i izgleda robusno i nije pretjerano izdržljiv -- gledao sam neke testove baš padova i ispadne da Galaxy S i S II kojima ljudi masovno krhkost i ne-čvrstoću puno bolje podnose padove i udarce ...

Ljudi pojma nemaju .... kao i o većini stvari -- ne izuzimam sebe iz te karakterizacije ...

14 godina
neaktivan
Latz kaže...
Peroman kaže...

iPhone ima izdržljivo staklo na touchscreenu, ali ostatak makar i izgleda robusno i nije pretjerano izdržljiv -- gledao sam neke testove baš padova i ispadne da Galaxy S i S II kojima ljudi masovno krhkost i ne-čvrstoću puno bolje podnose padove i udarce ...

Ljudi pojma nemaju .... kao i o većini stvari -- ne izuzimam sebe iz te karakterizacije ...

čast izuzecima

15 godina
neaktivan

ona zaštitna guma, bumper što ide samo oko antena i nemaš problema ... letio mi je sa više metara i na desetke puta do sad po betonu, asfaltu i nikad ni ogrebotine.

0 0 hvala 0
14 godina

ja imam iPhone 4s

mob je mrcina, ja na njemu nemam nikakav protector jer mi jednostavno mob ne moze pasti, ne kuzim kak nekome moze to pasti iz ruke

ti uzmi lijepo 4s i za 30 kuna kupi silikonsku masku za njega i nemas brige {#}

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

ja imam iPhone 4s

mob je mrcina, ja na njemu nemam nikakav protector jer mi jednostavno mob ne moze pasti, ne kuzim kak nekome moze to pasti iz ruke

ti uzmi lijepo 4s i za 30 kuna kupi silikonsku masku za njega i nemas brige {#}

Tako je, mobitel u kondomu najbolje rješenje {#}. Sigurnost prije svega.

17 godina
neaktivan

iPhone je dovoljno velik da lijepo leži u ruci i teško ispada iz nje:D Ja imam Griffinovu masku, kupio u vipa, jako dobra, nema problema

http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Staviti na tako lijep mobitel masku je ko da na Nikolinu Pisek stavite rozu kosu. Ne ide :)

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

4 0 hvala 0
16 godina

Moj je kupljen čim je došao u hr(znači pred više od godinu dana) i nakon mjesec dana sam stavio samo folije naprijed i nazad koje se ni ne primjete, te još nema niti jednu ogrebotinu. Ne pazim ga nešto posebno, tu i tamo mi padne, ali ne igram baš nogomet njime.

Imam i bumper(dobio sam ga besplatno u onoj akciji), ali stavio sam ga samo jednom i nije me baš oduševio.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tnakir kaže...

Staviti na tako lijep mobitel masku je ko da na Nikolinu Pisek stavite rozu kosu. Ne ide :)

Meni su se za sad najbolje pokazale silikonske maske.

Tako da to dođe ko da Nikolini Pišek malkice povećam poprsje {#}  

15 godina
neaktivan

Blagi off topic al sam htio podijeliti traumatično iskustvo mog frenda od prije par dana. Kupio je Ipad2,i na moje savjete da odmah kupi "kondom" za njega se oglušio,i nakon 3 dana što ga je kupio sklizne mu sa koljena na parket direktno na ekran i razmrska cijeli prednji ekran.

Zamjena ekrana 1200 kn.

Pouka,ako nemate para na bacanje kupi si case jer kad tad ti se može dogoditi da ti isklizne iz ruke.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice