IPhone 3GS vs HTC Hero

poruka: 3
|
čitano: 2.655
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IPhone 3GS vs HTC Hero

kao što sam naslov sugerira, dvoumim se između ova dva mobitela pa bih želio vašu pomoć u odluci koji da si kupim; kao glavne prednosti iPhonea vidim

>veći, ljepši(16M>65K boja), na dodir responzivniji ekran

>AppStore, kao izvor zabave bez pandana u modernom svijetuBelji se

>glatko izvođenje svega što se radi zbog dovoljno jake hardverske podloge te potencijal iste za razne igre i aplikacije

dok me kod HTCa privlači

>widgeti na 7 početnih zaslona između kojih se switcha pomakom prsta

>proširiva memorija

>multitasking i sve što ide s njim(IM klijent radi u pozadini dok surfam, nemoram napuštata browser ili bilo što drugo da napišem poruku i sl.)

>podrška za flash u browseru

Ovdje sam kao prednosti pojedinog phonea naveo samo ono šo drugi nema toliko izraženo tako da nisam navodio da i HTC ima kapacitivni lijepi multitouch ekran nego samo da iphone ima veći i malo kvalitetniji i sl....

Nebih želio da se tema pretvori u postove tipa iPhone suxx, HTC nevalja i sl...želim argumentirane tvrdnje, što i zašto

za početak, možete mi dat

THUMB UP  ako podržavate Apple iPhone ili

THUMB DOWN ako podržavate HTC Hero

a onda sam se probudio...
Moj PC  
7 9 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IPhone 3GS vs HTC Hero
crazy_luđak kaže...

kao što sam naslov sugerira, dvoumim se između ova dva mobitela pa bih želio vašu pomoć u odluci koji da si kupim; kao glavne prednosti iPhonea vidim

>veći, ljepši(16M>65K boja), na dodir responzivniji ekran

>AppStore, kao izvor zabave bez pandana u modernom svijetuBelji se

>glatko izvođenje svega što se radi zbog dovoljno jake hardverske podloge te potencijal iste za razne igre i aplikacije

dok me kod HTCa privlači

>widgeti na 7 početnih zaslona između kojih se switcha pomakom prsta

>proširiva memorija

>multitasking i sve što ide s njim(IM klijent radi u pozadini dok surfam, nemoram napuštata browser ili bilo što drugo da napišem poruku i sl.)

>podrška za flash u browseru

Ovdje sam kao prednosti pojedinog phonea naveo samo ono šo drugi nema toliko izraženo tako da nisam navodio da i HTC ima kapacitivni lijepi multitouch ekran nego samo da iphone ima veći i malo kvalitetniji i sl....

Nebih želio da se tema pretvori u postove tipa iPhone suxx, HTC nevalja i sl...želim argumentirane tvrdnje, što i zašto

za početak, možete mi dat

THUMB UP  ako podržavate Apple iPhone ili

THUMB DOWN ako podržavate HTC Hero

Cuj. Osobno nisam nikada koristio HTC Hero, tako da ti ne mogu bas reci puno o njemu, ali imas u bugu mislim prije 2 ili 3 broja usporedbe, ali kako sam cuo Android pocinje sve vise uzimatio dio korisnika.. HTC ima prosirivu memoriju, da, al ne znam jel ti treba vise od 32gb? Kamera na Iphonu mi se stvarno sviđa i ne bi rekao da je 3mp, sto se tice multitaskinga, to se da napraviti vrlo lako, flash Iphone ne podrzava(jos) ali trebao bi uskoro, mada Jobs kaze da ne, ali to su price, Appstore je nesto stvarno fantasticno vrlo pregledno i dosta brzo dakle sve 5, mogao bih reci preglatko izvođenje svih aplikacija, stvarno ima brdo zanimljivih aplikacija. Moj glas ti ide Iphone, jer ce mi to biti jos dugo nezamjenjiv uređaj, stvarno je odlicno surfati s njim, dopisivati se putem IM, syncati.. itd, itd..Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
IPhone 3GS vs HTC Hero

iPhone 3GS > HTC Hero

Imam dosta iskustva s iPhone-om i imam samo rijeci hvale, kad ga pocnes koristiti zaboravit ces na multitasking ( iako ima IM programa koji 'pushaju' notificationse za poruke i sl. ), kamera je odlicna, sucelje izvanredno, radi jako 'glatko' i ima doslovno 'tonu' aplikacija svih vrsta. Cuo sam da je Hero takodjer jako dobar, ali ti osobno preporucam iPhone.

Moj PC  
0 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice